Pannacota
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś widać, ale najlepiej idź na betę będziesz miała pewność a @ kiedy miało być?Hej dziewczyny. Dziś zrobiłam sikanca. Jutro idę na bete. Bardzo bolą mnie piersi.
Test sikany niepewny. Dołączę zdj. Sama nie wiem czy to miejsce testowe czy cień cienia. Może sobie wmawiam już ze coś tam jest
Coś widać, ale najlepiej idź na betę będziesz miała pewność a @ kiedy miało być?
Ja robiłam trzy dni po @ test to miałam już dwie grube krechy. Powodzenia na becie :*U mnie z ta krótka faza to powinien być najpóźniej dziś ale dziś 10dpo dopiero. Teoretycznie prawidłowe 14 dni od owu będzie w czwartek. Duphaston biorę. Jutri beta
Ja robiłam trzy dni po @ test to miałam już dwie grube krechy. Powodzenia na becie :*
Po takim czasie może być nieco inaczej. Beta wszystko wyjaśni ja wtedy też po piersiach już wiedziałam że to nie na @. Teraz czekam i planuje w grudniu zacząć starania. Juz mi się marzy dzidzia ale po tym co przeszłam muszę poczekać cierpliwie. Może wyda się to dziwne ale często rozmawiam z moją dzidzia. Wiem, że jest tam na górze i patrzy.Dziękuje. W poprzedniej ciąży robiłam w dzień @ i były tez dwie, ta druga tylko trochę bledsza. Ale wtedy, 6 lat temu, miałam normalne cykle i było to 14 dni po owu