reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

moim zdaniem jesli dwoje ludzi sie kocha to jest ze soba bez wzgledu na wszystko chyba przysoiegaliscie sobie przed oltarzem w zdrowiu i chorobie i tak dalej wiec to do czegos tez zobowiazuje. ja tez sie balam ze M nie bedzie chcial ze mna byc i ja sie go pytalam czy napewno i w gole itd to powiedzial ze kocha mnie ponad wszytsko i nic tego nie zmieni:-p

reklama
moim zdaniem jesli dwoje ludzi sie kocha to jest ze soba bez wzgledu na wszystko chyba przysoiegaliscie sobie przed oltarzem w zdrowiu i chorobie i tak dalej wiec to do czegos tez zobowiazuje. ja tez sie balam ze M nie bedzie chcial ze mna byc i ja sie go pytalam czy napewno i w gole itd to powiedzial ze kocha mnie ponad wszytsko i nic tego nie zmieni:-p

W tym sęk,że ja chciałabym coś takiego usłyszec a nie słyszec tylko milczenie.

Hej dziewuszki...
dzisiaj byłam po towar.. potem w Kraku na badaniach i jak się pewnie domyslacie cudownie udało.. nie zrobiłam wszystkich co dziś miałam w planie bo.. na niektóre badania trzeba się wcześniej rejestrować :szok::crazy::baffled: no cóź, za tydzień znów czeka nas przygoda z klinikami w Krakowie.

Angela piękne zdjęcie i zazdroszczę Wam tej adrenalinki... uwielbiam takie extreme.. szkoda że nie wziełaś mnie do kieszonki :laugh2:

Niestety narazie musze mykać..
będe później dziewczynki do napisania

Buziaczki dla wszystkich dziewcząt :-p i dziewczynek :laugh2:
mała - dziękuje!!!!!!

Ni

Witajcie!
Też sobie ten wirtualny test zrobilam :) Mój prawy kciuk jest w ciąży, lewy nie jest, ołówek 2H nie jest w ciąży, za to ołówek HB jest przy nadziei :)) Och, świat pełen niespodzianek :))) Już się tych maleńkich ołóweczków doczekać nie mogę :)

witam laseczki

pixella wszystkiego naj najlepszego spełnienia marzen

edytko ja tez czekam na badania genetyczne i ciekawi mnie dlaczego tak długo przeciez to tylko pobranie krwi

selenko miło ze wrociłas do Nas
niusia czekamy na Ciebie

uciekam bo zaraz bratowa przyjedzie pa do napisania pozniej

Ha... za miesiac za mąż wychodzę, no, no, no... Będę ŻONĄ! A nie wyglądam :)
Kupiłam sobie gorset wyszczuplający mitaxa, umożliwi mi to wciśnięcie się w mój granatowy gajerek :) Od zaru mi się samopoczucie poprawiło. Troszkę to takie oszukańcze jest, ale w pasie 3cm mniej :)))) hej, hej, hej :)))) Jak to może zachwytu nie wzbudzać?
A zatem dlaczego gorset ów wzbudza w nas zachwyt i miłość? Dlaczego płaczemy wkładając tą cudną, haftowaną bieliznę? I gotoweśmy lecieć i pędzić? Dlaczego? hym... dlaczego? Dlatego Miłe Panie, że gorset ten wyszczuplającym gorsetem jest!!!
(tak, lubię Gombrowicza, znam niemal na pamięć jego "tiu, tiu, tiu")

Ostatnia edycja:
hejka kobiety...ja sie melduje pieknie.....dzis moge be wyrzutow sumienia siedziec i z wami pisac bo obiadek juz o 9 rano zrobilam heheheh....zawiozlam corke do szkoly, bylam sie poopalac na solarium .zrobilam szybciutkie podstawowe zakupy a teraz sobie siedze bo w kuchni siedzi murarz hehehehhe i naprawia sciany....hahahahha....mam nowa kuchnie od 3 miesiecy ale niestety nie wykonczona hahahha...irlandzki pospiech ech....coz....pan ma pracowac tu 2 dni podobno i zostana tylko kafelki do polozenia i pomalowac....ale to juz moj M zrobi....na szczescie....

reklama
Do góry