reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

magdalenka38- ano rozwija się, leczę się euthyroxem 50. Na początku wrzesnia kontrolne badanie TSH, biorę też selen i wiesiołek, no i witaminki ciążowe. Wizyta u Endykronologa 4 wrzesnia. Zobaczę co dalej.

pixella77 z okazji urodzin życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń, wszystkich, bez wyjątku. Mam nadzieję starać się w tym samym okresie czasu co Ty. Oby tylko lekarz się zgodził..

Witaj Kasiu, Mnie też wyszło niebieskie, hi hi, czegóż to juz nie wymyślą.

reklama
Witajcie babeczki,

pixella, przyjmij spóźnione aczkolwiek szczere życzenia urodzinowe, by Twoje wszystkie marzenia stały się rzeczywistością.

wczoraj rozgorzała poważna dyskusja, bycia i trwania w związku za wszelką cenę, nie wiem czy chciałabym żeby M poświęcił sie dla mnie, kocham go, i właśnie dlatego chciałabym żeby był szczęśliwy.... ale jest to sprawa idnywidualna dla każdej z nas. Nie myślałam tylko, że w tylu główkach rodzą się takie same myśli jak w mojej.

Ostatni dzień na zwolnieniu, od rana mam telefony z pacy, hehe miło czuć się niezastąpioną, ale po godzinie zaczyna to już wnerwiać.

mala, wirtulany test ciążowy, no bomba faktycznie, zwłaszcza że mi wyszedł czerwony kwadracik... ale by była heca!!! chociaż z moim zapaleniem to raczej niemożliwe.

Mała no rzeczywiście wynalazek z tym testem!!!!!!

Guska myslę że takie myśli chyba ma każda kobieta... zastanawia się czy może z inną kobieta twój M mógłby mieć dziecko....

Ja troszke się martwię bo od 1 września niby mam być w nowej pracy a nikt nie kontaktuje się ze mną w sprawie jakichkolwiek dokumentów czy badań:baffled: nie mają na dzień dzisiejszy nawet mojego nip ani pesel... w południe zadzwonię do dyrektora i się go zapytam... bo działu personalnego jeszcze nie ma u nas...
Selenko ale odlot.... aż zazdroszczę....

Hej:)

Wracając do tematu ewentualnego zostawiania ukochanego. Czasami też pytałam M czy gdyby się okazało, że nie mogę mieć dzieci to czy by chciał być z inną. Słyszałam zawsze, że jestem nienormalna i że dziecko można adoptować albo ze będziemy mieć 5 kotów. Uważam, że bardzo trudno jest spotkać osobę, z którą chce się spędzić resztę życia. Naturalna droga poczęcia to nie jest jedyny sposób na macierzyństwo. Jeżeli dwoje ludzi jest ze sobą tylko dlatego, że mogą mieć "swoje" dziecko to może jest to powód nie jest to wystarczający powód aby być ze sobą cale życie. A co z sytuacją w której rodziny tracą dzieci w chwili gdy jedno z nich nie może ich mieć wtedy też można się tak po prostu rozwieść?

reklama
Chciałam się przywitac i lecę do kuchni,czeka wiadro pomidorów,miska ogórków do przetworzenia.:-)
Zyczę spokojnego i pełnego niespodzianek dnia:-)

Do góry