Oczekujaca123
Fanka BB :)
Nie ma, pierwsze co sprawdzilam [emoji14]@Oczekujaca123 ja miałam nr dr na pieczatce na recepcie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma, pierwsze co sprawdzilam [emoji14]@Oczekujaca123 ja miałam nr dr na pieczatce na recepcie.
Ale wcześniej to chyba nawet ciężko byłoby znaleźć tętno DzidziusiaBo lekarz mówił że przez usg nie można słuchać wcześniej niż po skończonym 8 tygodniu. Muszę zapytać lekarza kolejnym razem jak bede
U mnie już bardzo widać brzuszek. Wczoraj moja mama wyprawiala 50-te urodziny, wiec trudno byłoby ukryć ciążę. Ale była tylko taka najbliższą rodzina. Ale na fb nie przyszło by mi nawet.do głowy żeby oświadczac fakt ze jestem w ciąży.My tez nie będziemy sie chwalic... wiedza moi rodzice no i Wy. Rodzice wiedza dlatego ze jak sie cos dzieje to zawsze mi pomagaja czy zawioza na badania czy podjada i pomoga.. i tak bedziemy utrzymywac to chyba do samego konca
.
Cokolwiek by ktos nie pomyslal.. teraz powiedzialam w 13tc i co ? W 23tc stracilam... wiec teraz to poki nie urodze to chyba sama nie uwierzę...
Milo, ze pytasz ;*@roki_1991 wszystko na spokojnie, wszystko będzie dobrze a do wtorku już niedługo i czekamy na kolejne dobre informacje :* mam jeszcze pytanie w którym cyklu po stracie zaczęłaś starania?
@Oczekujaca123 jak tam u Ciebie? Troszkę się sytuacja uspokoiła? :*
@kasiula222 jak tam się czujesz? :*
A nie masz tak ze jak się czymś zajmiesz to nie czujesz tych objawów?? Bo ja zauważyłam że potrafię sobie wkręcić różne dziwne objawy a jak jestem czymś zajęta to nic nie czujeMilo, ze pytasz ;*
Nie chce zapeszac, ale poki co czysto. Bolu plecow juz nie mam, brzuch troche ciagnie jak na @ czasem cos mocniej zakluje , ale ogolnie lepiej niz wczoraj. Czuje takie dziwne mrowienie momentami w pochwie ;/