paulina1994
Fanka BB :)
A jest sens brać tą konsultacje genetyka ?To jest bardzo łatwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jest sens brać tą konsultacje genetyka ?To jest bardzo łatwe
Ja nie bralam. Raczej to co sie dowiesz os genetyka online to i dziewczyny z forum wiedza, i na necie pisze. Oczywiscie konsultacja z genetykiem jest dobrym pomyslem, ale raczej osobista konsultacja, bo byc moze mozna liczyc na dodatkowe badania. Ja z wynikami z trombofili poszlam do rodzinnego, dostalam skierowanie do genetyka i na nfz mialam konsultacje +bede miala kariotypy. Jesli chodzi o mutacje to nie powiedziala nic wiecej niz to co wiem od dziewczyn i ginA jest sens brać tą konsultacje genetyka ?
Wzielam opcje podstawowa a i tak wyniki mialam po 7 dniach na mailu i po ok 10 dostalam list.A jest sens brać tą konsultacje genetyka ?
U mnie w mieście nie ma w ogóle genetyka zresztą od mojego lekarza rodzinnego i tak skierowania bym nie dostała bo jest głupi :/Ja nie bralam. Raczej to co sie dowiesz os genetyka online to i dziewczyny z forum wiedza, i na necie pisze. Oczywiscie konsultacja z genetykiem jest dobrym pomyslem, ale raczej osobista konsultacja, bo byc moze mozna liczyc na dodatkowe badania. Ja z wynikami z trombofili poszlam do rodzinnego, dostalam skierowanie do genetyka i na nfz mialam konsultacje +bede miala kariotypy. Jesli chodzi o mutacje to nie powiedziala nic wiecej niz to co wiem od dziewczyn i gin
Szkoda kasy
Ja usłyszałam wariant 1 od mojej dotychczasowej ginekolog. Szybko zmieniłam lekarza i zobacz, ile mam leków (napisałam w sygnaturze) ze względu na nieprawidłowe wyniki hormonów.Dziękuję Wam za słowa otuchy oraz za cenne wskazowki :-)
06.10 mam wizyte kontrolna. Nie wytrzymam 6 tyg aby dowiedziec sie czy wszystko sie dobrze zagoilo (zalecenie poszpitalne) dlatego umowilam sie na przyszla sobote. Dowiem sie tez przy okazji jak moj gin podejdzie do tego co mnie spotkalo. Wariant 1 " prosze sie nie martwic to sie zdarza. Nic zlego sie nie dzieje" czy tez wariant 2 - trzeba robic wyniki. Nie ukrywam ze mocno sie zawiode w przypadku 1 ...
Okolice Szczecina :-) jak patrze na moją listę badań to ma 22 pozycje ! Chciałabym żeby ktoś mi podpowiedział od czego zacząć .. mam nadzieje jednak że na wizycie u gin bede mogla to porzadnie skonsultować ;-)Jest niestety duża szansa że usłyszysz opcje nr 1. Ale wtedy i tak warto zrobić kilka badań i zawsze można zmienić gina. Jak powiesz skąd jesteś to może któraś dziewczyna poleci ci kogoś fajnego z twojej okolicy
Rozumiem, ale online to oni tylko podsumuja Twoje wyniki, powiedz czy potrzebna heparyna czy nie czy metylowane witaminy czy nie, bo chyba zadnego zaswiadczenia nie wystawia? Chyba, ze sie myle. Chyba @Dagmarka1991 korzystala z tej opcji ?U mnie w mieście nie ma w ogóle genetyka zresztą od mojego lekarza rodzinnego i tak skierowania bym nie dostała bo jest głupi :/
Mutacje są stałe - to genetyka.Dziewczyny, a mam jeszcze jedno pytanie czy to badanie na mutacje można zrobić np. już w ciąży czy wtedy to wychodzi inaczej ?
Dzięki [emoji4] już wszystko dla mnie jasne [emoji4]Mutacje są stałe - to genetyka.