reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A jest sens brać tą konsultacje genetyka ?
Ja nie bralam. Raczej to co sie dowiesz os genetyka online to i dziewczyny z forum wiedza, i na necie pisze. Oczywiscie konsultacja z genetykiem jest dobrym pomyslem, ale raczej osobista konsultacja, bo byc moze mozna liczyc na dodatkowe badania. Ja z wynikami z trombofili poszlam do rodzinnego, dostalam skierowanie do genetyka i na nfz mialam konsultacje +bede miala kariotypy. Jesli chodzi o mutacje to nie powiedziala nic wiecej niz to co wiem od dziewczyn i gin :)
Szkoda kasy

Ja nie bralam. Raczej to co sie dowiesz os genetyka online to i dziewczyny z forum wiedza, i na necie pisze. Oczywiscie konsultacja z genetykiem jest dobrym pomyslem, ale raczej osobista konsultacja, bo byc moze mozna liczyc na dodatkowe badania. Ja z wynikami z trombofili poszlam do rodzinnego, dostalam skierowanie do genetyka i na nfz mialam konsultacje +bede miala kariotypy. Jesli chodzi o mutacje to nie powiedziala nic wiecej niz to co wiem od dziewczyn i gin :)
Szkoda kasy
U mnie w mieście nie ma w ogóle genetyka ;) zresztą od mojego lekarza rodzinnego i tak skierowania bym nie dostała bo jest głupi :/

Dziękuję Wam za słowa otuchy oraz za cenne wskazowki :-)
06.10 mam wizyte kontrolna. Nie wytrzymam 6 tyg aby dowiedziec sie czy wszystko sie dobrze zagoilo (zalecenie poszpitalne) dlatego umowilam sie na przyszla sobote. Dowiem sie tez przy okazji jak moj gin podejdzie do tego co mnie spotkalo. Wariant 1 " prosze sie nie martwic to sie zdarza. Nic zlego sie nie dzieje" czy tez wariant 2 - trzeba robic wyniki. Nie ukrywam ze mocno sie zawiode w przypadku 1 ...
Ja usłyszałam wariant 1 od mojej dotychczasowej ginekolog. Szybko zmieniłam lekarza i zobacz, ile mam leków (napisałam w sygnaturze) ze względu na nieprawidłowe wyniki hormonów.

Jest niestety duża szansa że usłyszysz opcje nr 1. Ale wtedy i tak warto zrobić kilka badań i zawsze można zmienić gina. Jak powiesz skąd jesteś to może któraś dziewczyna poleci ci kogoś fajnego z twojej okolicy ;)
Okolice Szczecina :-) jak patrze na moją listę badań to ma 22 pozycje ! Chciałabym żeby ktoś mi podpowiedział od czego zacząć .. mam nadzieje jednak że na wizycie u gin bede mogla to porzadnie skonsultować ;-)

Miłego weekendu kochane ! Każdej z nas przyda się chwila relaksu :-)

U mnie w mieście nie ma w ogóle genetyka ;) zresztą od mojego lekarza rodzinnego i tak skierowania bym nie dostała bo jest głupi :/
Rozumiem, ale online to oni tylko podsumuja Twoje wyniki, powiedz czy potrzebna heparyna czy nie czy metylowane witaminy czy nie, bo chyba zadnego zaswiadczenia nie wystawia? Chyba, ze sie myle. Chyba @Dagmarka1991 korzystala z tej opcji ?

reklama
Do góry