1
183785
Gość
Witamina B12, kwas foliowy w normie, po środku. Progesteron 0,137. Być może to plamienie, to była miesiączka. Nie wiem w tym momencie nic o swoim cyklu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, muszę zbijać metylami, bo mam tą mutację.@Dagmarka1991 uuu, no to sporo. Musisz zbić metylami. Metafolin, metylowana b6 i metylowana b12. Ale z takiego poziomu szybko spadnie także spokojnie do tego możesz pić sok z kiszonego buraka, też pomaga. Ale witaminki koniecznie. Poczekaj na @ zrób zlecone badania i nie martw się. Pierwsze cykle po poronieniu mogą być trochę dłuższe czy krótsze niż wcześniej
Gratulacje kochanaDziewczyny tak się cieszę. W ogóle nie dopuszczam do siebie myśli ze coś mógłby być nie tak
Śliczna, cudowna, kochana Boziu, ale cudo... Noech zdrowo rosnie.... A dla Ciebie dużo zdrowia i silZobacz załącznik 888643
Jeszcze czekamy aż tata kupi specjalnego smoka i butlę i będzie nauka jedzenia mleka
GratulacjeCzesc dziewczynki Melduje sie po dzisiejszej wizycie Wszystko ok To moje 620 g szczęścia Skrocila mi się troche szyjka wiec mam nie dzwigac, a pozatym wszystko pięknie Musialam sie wygadac i pocieszyc z Wami swoim szczesciem
Cudwne wieści [emoji173]Czesc dziewczynki Melduje sie po dzisiejszej wizycie Wszystko ok To moje 620 g szczęścia Skrocila mi się troche szyjka wiec mam nie dzwigac, a pozatym wszystko pięknie Musialam sie wygadac i pocieszyc z Wami swoim szczesciem