reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witamina B12, kwas foliowy w normie, po środku. Progesteron 0,137. Być może to plamienie, to była miesiączka. Nie wiem w tym momencie nic o swoim cyklu.

reklama
@Dagmarka1991 uuu, no to sporo. Musisz zbić metylami. Metafolin, metylowana b6 i metylowana b12. Ale z takiego poziomu szybko spadnie także spokojnie :) do tego możesz pić sok z kiszonego buraka, też pomaga. Ale witaminki koniecznie. Poczekaj na @ zrób zlecone badania i nie martw się. Pierwsze cykle po poronieniu mogą być trochę dłuższe czy krótsze niż wcześniej
Tak, muszę zbijać metylami, bo mam tą mutację.

Czesc dziewczynki :) Melduje sie po dzisiejszej wizycie :) Wszystko ok :) To moje 620 g szczęścia :) Skrocila mi się troche szyjka wiec mam nie dzwigac, a pozatym wszystko pięknie :) Musialam sie wygadac i pocieszyc z Wami swoim szczesciem :)

Załączniki

• 20180817_173126.jpg
    20180817_173126.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 94
reklama
Do góry