reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kasiula222 i oby tak zostało już na zawsze :-) u nas też już widać światełko w tunelu. Ale Gdyby coś to znamy już wroga. A dawno to było??

@Totois30 a Ty nie masz namiarów na tych Twoich magikow co Cię do tego szpitala o standardzie sanatorium wysłali??

reklama
@kasiula222 właśnie minęły 4tygodnie i może być tak że western blot wyjdzie negatywny bo jeszcze nie zdążyły wytworzyć się przeciwciala. Niby mówią aby go zrobic 4-6tyg od ugryzienia no i teraz czy 4 to już czy jednak czekać sześć. To wszystko w tym jest takie niepewne. A zgadzam się z Tobą że w płynie nie zawsze wychodzi.
@membaris a urosło to od wczoraj czy jest jakie było?? Chyba że ja może spróbuję wysłać to zdjęcie do naszej dr?? Tylko czy odpisze...
Muza ton masz rację widzę że ogarniasz temat . Ja robiłam droższe badania ltt i kki Wyszlo jedno z nich . Zazwyczaj objawy bb są własnej po miesiącu .

Muza ton masz rację widzę że ogarniasz temat . Ja robiłam droższe badania ltt i kki Wyszlo jedno z nich . Zazwyczaj objawy bb są własnej po miesiącu .
U nas western blot wyszedł ale ze wiarygodność ma słaba to zrobiliśmy ltt mając nadzieję że to nie to. Niestety nie mieliśmy tego szczęścia. Ale przestaliśmy walczyć z wiatrakami chociaż.

@membaris wiem co czujesz i jest Ci to do niczego nie potrzebne bo masz dużo stresu już od tego że końcówka ciąży. A w ogóle smarowalas to czymś? Coś pomaga? No nie dałabym rady czekać do czwartku na gina. Może tego dermatologa dorwiesz wcześniej, jak u Was z terminami?? W ciąży to może od ręki Cię przyjmą chociaż to Ty walczylas o egzekwowanie praw kobiet w ciąży iu endokrynologa no nie?

@muza_ton hehe, sanatorium;) juz zapomnialam;) jasne ze mam, ale to torun-chelmno-grudziadz wiec chyba nie te rejony, aha i oni nie ogarniali boreliozy wcale:/ tzn przynajmniej nie moj oddzial reumatologiczny, a ja znam lekarzy z tego odzdzialu. @membaris ja miewalam czesto takie rzeczy, mam masc ze sterydem na to ale chyba w ciazy go nie wolno, od biedy ta cerkobaza schodzilo, ale to byly moje jakies dziwne alergiczne plamki.. Ech..

Dziewczyny! Znacie moze w warszawie ginekologa/ genetyka lub ginekologa ktory ogarnie mi te kwestii mutacji ktora wlasnie odkrylam ze mam. Chcialabym sie skonsultowac z Kims w polsce , zeby miec pojedziemy o tym jak wroce do wloch i juz tu zaczac brac leki byc moze. Wczoraj zrobilam badanie witb 12 i czekam jeszcze na wyniki stezenia kw foliowego. Ostatni raz homocysteine badalam w czerwcu i wyniosla 9. Powinnam powtorzyc teraz?

reklama
Do góry