reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wszystkich o poranku :-p:tak:;-):-D:laugh2:

Wstałam iiii tak sobie myślę że pasowaloby dzisiaj coś popracować?:baffled: Więc zmykam do jakieś lekkiej pracy. Bo tak rano w mój weekend nie za bardzo można się przemęczac:sorry2::laugh2:

reklama
Agula AJ i co Ci wyszło?? Chorowałaś na toxo?? TSH w normie? I jak z tą prolaktyną? Sama mam robić i się już boję :-(

Alutka kochana czekam na wynik BETY!!!!! Daj znać prosze jaka wyszła? Bo jak się czujesz nijak?? Więc pewnie już wszystko wiesz.. tylko kiedy się do nas odezwiesz??
A jak wymyśliłaś już coś na spokojnie? Jak mąż odda krew? Jeśli macie znajomą która umnie pobierać krew. Możecie wziąść próbki z laboratorium i osoba która się na tym zna pobierze krew np. w domu i potem Ty zawieziesz sobie krew spokojnie do laboratorium. Ale fakt jakiś mały "pech" Cię prześladuje z tymi badaniami.

Madzia ależ Was "przyjemność" spotkała na wczasach - pchły.. wrrrr
I jak kociaki wróciły do Was?

Mika ależ FAJOWE masz sny :laugh2::-D szkoda że mi się śnią same bzdury.. choć przytulanek jak pisałam też już dawno nie było :zawstydzona/y: bo też narazie jest zakaz :zawstydzona/y::-(

Cyniczna mówisz że będziesz "prawie" jak dziewica w noc poślubną :laugh2::-D:rofl2: hahaha ależ się uśmiałam. Ale to fakt.. niestety..
Oraganizm tak jak pisała Agula jeden po łyżeczkowaniu się rozreguluje inny będzie działał bez zarzutów. Wszystko zależy .... od czego?? sama nie wiem..

pixela dzieciaki w tym wieku są słodkie. Jak mieszkałam jeszcze u rodziców i mieszka z rodzicami moja siora z mężem i chrześniakiem.. pamiętam doskonale jaki mieliśmy ubaw z każdego Jego nowo wypowiedzianego słowa. Np. na biedronkę mówił "diii" ojjj jak sobie przypomnę to aż cieplutko na sercu..

Agula IRLA i się nie podzieliła pierogami... tylko poinformowała że robiła ale nie spytała się czy któraś nie jest chętna :crazy::laugh2: żeby to było przed ostatni raz:angry::-D

mała rozumiem Cię ja też wyglądam jak damska wersja pudziana :-D i wcale dobrze się z tym nie czuje :zawstydzona/y:

Chyba tyle.. teraz zmykam

buzialki

Witam cieplutko!ja na chwilę bo mam urlop to za chwilę uciekam do moich rodziców,mieszkam u teściów.Ja przed ślubem to byłam chudzielec ale po 6 latach ślubnych to już mam sporą nadwagę i żle się z tym czuję,chudłam jak byłam w ciązy bo nie mogłam patrzec na słodycze ale teraz znowu mnie ciągnie.Tak sobie teraz myślę że ja w ciązy zamiast tyc to chudłam,od pierwszej wizyty do drugiej(1miesiąc)3kg a po następnym miesiącu 1kg,dopiero potem leciutko w górę ale już nie zdązyłam przytyc porządnie.:no:

A ja się znowu martwię bo pierwsza maja @ była normalna,tak jak zawsze u mnie a tym razem 2 dni i się kończy,jakaś skąpa m...pa była i dalej mnie czasem sieknie w podbrzuszu i piersi jakby dalej nabrzmiałe.:crazy:

Kasiek fajny ten bociek,daje nadzieje:-D

Zyczę wszystkim milutkiego dnia

Mała dziś pobiła rekord...spała prawie do 9!!!!! ale się wyspałam.... teraz znalazła jakieś "buti" per buty w szafie i zakłada w kółko...

Ja tylko wpadłam się przywitać,,,,,,,,,,,,,,,,,bo mam masę roboty,także miłego dnia życzę..............do wieczorka,,,,buziole,,,,

Selenka fajnie ,że wróciłas do nas.......:-):-):-)

selenka witaj
nie mialam czasu pisac a teraz nawet ogarnac tego co napisalyscie
tule mocno do serduszka nowe dziewczynki
ja od niedzieli tak jak mowilam ze staram sie zeby kazdy dzien byl usmiechniety wiec na razie wychodzi:))
jak wracalismy z M do domu to on do mnie patrz bocian na lace:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wczoraj byli znajomi i tez nie bylo kiedy napisac
a dzisiaj drugi dzien w pracy masakra nie moge sie odnalzezc ehhhh
ozdrawiam wszystki serdecznie
karola nastepnym razem sie uda obaczysz:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Cześć dziewczynki!!!!!

A ja dalej przeziębiona, więc krótko piszę, bo zaraz wracam do łózeczka.....

Dziewczyny, ja się nie chwale, ale też mam mega nadwagę, tylko teraz jakoś chudnę i nawet zaczynam to zauważać:szok:

Selenko, fajnie, ze wróciłaś, mam nadzieję, że naładowałaś akumulatory pozytywną energią

Alutka, a jak tam beta??

Edytko, biedactwo, zero przytulanek, a to za karę, czy co??:-D

Pisałyście jakich określen używają dzieciaki, to ja też coś dołożę... moja chrześniaczka mówiła tak:
"mama ciem badylka z bulką" co oznaczało " mamo, chcę pomidora z cebulką"
albo
"ciem ciowe" czyli "chcę owoce":laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry