martakratka
Fanka BB :)
Dziewczyny a wyniki polowkowych sa od razu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patuska kiedy robisz test ?Nie, moje typowe objawy przed miesiączka to chec na slodycze, placzliwy humor i wysokie libido. Cyckow nigdy nie czuje. Przed chwila.corka wyjela zapachowe flamastry, otworzyla jeden i myslalam, ze zwymiotuje.
Obyś Ty miała więcej szczęścia w tym cyklu :*Nie, moje typowe objawy przed miesiączka to chec na slodycze, placzliwy humor i wysokie libido. Cyckow nigdy nie czuje. Przed chwila.corka wyjela zapachowe flamastry, otworzyla jeden i myslalam, ze zwymiotuje.
A ja jak w zegarku co miesiąc tego samego dnia.. teraz pierwszy cykl 28d jak się rozkręci na @ to brudzenie. 2 bolesna jak diabli owulacja i pierwsze bóle z prawej strony pod jajnikiem jakby coś łyżeczką skrobało... Nie rozumiem czemu musimy tyle wycierpieć,dlaczego patologia bez problemu ma dzieci, kobiety które o siebie zadbać nie potrafią dzieciom robią często krzywdę nieświadomie mają je jednak...a normalne babki, które chcą poczuć te wszystkie emocje związane z macierzyństwem muszą się nacierpieć.. grrrrrr...nie mogę no. Gdzie jest do cholery sprawiedliwość i jeszcze teksty młodzi jesteście, może organizm nie był gotowy aaa macie jeszcze czas..a ja mam wtedy chęć krzyczeć@Aneczka85_01 nawet i trojacza bo po prostu rosnie kilka pecherzykow dominujacych i one pekaja, zazwyczaj mamy jeden dominujacy a tak to jest kilka no wiec i kilka dzidziow moze byc jesli chodzi o trombofilie to razem z @Lu_cy znalazlabym lekarza ktory przepisze wam tez heparyne np clexane, razem z acard dobrze zapobiega tworzeniom sie skrzepow a zarazem odcinania pozywienia od maluszka i jego odejscia, moj gin mowi ze sama heparyna wystarczy ale sam acard juz nie, ale specem nie jestem bo nie mam wykazanych problemow zakrzepowych, po prostu clexane jest bardzo istotne przy zakrzepach @Syl92 @patuśka staraczki w ciazy tak dobrze wiedza o czym piszecie.pprzed pierwsza @ nie moglam spac z ekscytacji bo na drugi dzien mialam robic test, a bylam pewna ze sie udalo...przed druga@ w 2 cyklu staran, malpa sie spozniala i nagle przyszla bylam w tak glebokim szoku, a juz mialam na bede jechac, bylam pewna ze byla ciaza. Przy 3@ przyszla za szybko wiec krotko sobie wkrecalam i chyba mniejszy zawod mialam ( dodam ze przed strata @ jak w zegarku co 28 dni) no i potem mowie nie na pewni nie, dopiero 4 dni po @zrobilam test i mowie wam bylam pewna ze nie. Co to za mechanizm jak to dziala to wam nie powiem...
No właśnie to tak zrozumialam Dziękuję Ci bardzo@martakratka tak jak pisalam, to zwykle usg, wszystko patrzy potem drukuje z komputerka i daje od razu. Ale wynikami bym tego nie nazwala bardziej sprawozdanie z badania
Syl życie jest strasznie nie sprawiedliwe dosłownie tego doświadczyłam ...i zastanawiam się dlaczego akurat mnie to spotkało ..Ale nie mamy na to wpływu ..Obyś Ty miała więcej szczęścia w tym cyklu :*
A ja jak w zegarku co miesiąc tego samego dnia.. teraz pierwszy cykl 28d jak się rozkręci na @ to brudzenie. 2 bolesna jak diabli owulacja i pierwsze bóle z prawej strony pod jajnikiem jakby coś łyżeczką skrobało... Nie rozumiem czemu musimy tyle wycierpieć,dlaczego patologia bez problemu ma dzieci, kobiety które o siebie zadbać nie potrafią dzieciom robią często krzywdę nieświadomie mają je jednak...a normalne babki, które chcą poczuć te wszystkie emocje związane z macierzyństwem muszą się nacierpieć.. grrrrrr...nie mogę no. Gdzie jest do cholery sprawiedliwość i jeszcze teksty młodzi jesteście, może organizm nie był gotowy aaa macie jeszcze czas..a ja mam wtedy chęć krzyczeć
Niestety:/ Też miałam pod górkę :/ A teraz ciągle coś nie tak dalej... Powoli mam dośćSyl życie jest strasznie nie sprawiedliwe dosłownie tego doświadczyłam ...i zastanawiam się dlaczego akurat mnie to spotkało ..Ale nie mamy na to wpływu ..
Kochana, u mnie to samo. Za pierwszym razem od razu buch i ciąża :-) A teraz nic...Mam tak samo. Ja poprzednio też nawet przez chwilę nie pomyślałam że mogę być w ciąży. Ale okresu nie dostałam i zrobiłam ten test bo miałam dużo. Byłam w szoku że się udało. A teraz pilnowanie dni, żele.. i nic. Wiem że niektórzy starają się latami ale mnie to strasznie dobija że wtedy udało się w 2 cs a teraz @ jak w zegarku co do dnia
Ja te miałam poronienie zatrzymane. Tydzień przed poronieniem byłam na usg i wszystko było, jak w zegarku. Pani ginekolog powiedziała, że idealnie wszystko jest. A tu taki klops, po prostu załamałam się.Mam wizytę w czwartek to zapytam gin. Za tydzień mam hematologa i tez zapytam . Niewiem co u mnie było powodem poronienia zatrzymanego . Homocysteine robiłam i była ok także chyba trombofili Niemam..
Moja znajoma nie wiedziała, że jest w ciąży: był sylwester napiła się do upadłego, papieroski, wódeczka, tańce i hulańce. Ciąża bezproblemowa. Mała urodziła się zdrowa jak ryba.Obyś Ty miała więcej szczęścia w tym cyklu :*
A ja jak w zegarku co miesiąc tego samego dnia.. teraz pierwszy cykl 28d jak się rozkręci na @ to brudzenie. 2 bolesna jak diabli owulacja i pierwsze bóle z prawej strony pod jajnikiem jakby coś łyżeczką skrobało... Nie rozumiem czemu musimy tyle wycierpieć,dlaczego patologia bez problemu ma dzieci, kobiety które o siebie zadbać nie potrafią dzieciom robią często krzywdę nieświadomie mają je jednak...a normalne babki, które chcą poczuć te wszystkie emocje związane z macierzyństwem muszą się nacierpieć.. grrrrrr...nie mogę no. Gdzie jest do cholery sprawiedliwość i jeszcze teksty młodzi jesteście, może organizm nie był gotowy aaa macie jeszcze czas..a ja mam wtedy chęć krzyczeć