martakratka
Fanka BB :)
Dziewczyny moje kochane stresa znowu mam... Jutro o 16:40 mam połówkowe i mega stres... O co pytac? Na co zwrócić uwagę? Podpowiedzcie proszę ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakoś wyć mi się chce...jak zobaczyłam te <1,2 to aż mnie zacisnęło@Aneczka85_01 aha rozumiem, w ciąży bardzo wazne zeby zwrocic uwage na zespolo antyfosfolipidowy i mutacje mthfr, mam nadzieje ze lekarze zwroca uwage @martakratka ja wiecej liczylam po tym badaniu, na tych pierwszych prenatalnych bylo super, tu 15 min wszystko znalazl wszystko dobrze i kuniec nie no oczywiscie to dobrze. Koniecznie niech szyjke zmierzy, sama pewnie zwrocisz uwage na ulozenie stopek wzgledem bioderek czy nie ma sks, serduszko niech jak najdluzej i najlepiej oglada, mi pokazal tez ustka i nosek w 4d ze nie ma rozszczepu, hmm..reszte pewnie bedzie ladnie widzial @Syl92 jeszcze nic straconego ale w razie czego don't worry i dzialamy dalej
Syl moja droga moze jeszcze malpa nie przyjdzie.Zrobiłam dziś betę i <1,2.. mdłości jak diabli, piersi nabrzmiałe, dzień po @.. kurcze:/
Syl moja droga moze jeszcze malpa nie przyjdzie.
U mnie 19 dc i.... bolesne piersi, nudności, bole klucia zarowno jajnikow jak i podbrzusza nisko, na środku. Z czego piersi i nudności przyszly dzis tak nagle i niespodziewanie. Chyba sie cos kroi.
Aa, i jak.otworzylam szafe z ubraniami corki to mnie.od zapachu az odrzucilo, a nigdy tak wcześniej nie mialam. Coz... w poprzedniej ciazy tez pierwsze.objawy mialam przed okresem.
Miałam bardzo podobne wyniki. Pewnie hematolog wyśle cie na badanie trombofili. Ale ja dostałam acard od razu.Zobacz załącznik 883017 po tych wynikach które za każdym razem mam ze strzałkami w górę dostałam skierowanie do hematologa i wizyta 9.8
Uszy do góry :-) ja każda @ przeżywam, nawet chciałam odpuścić ten miesiąc ale jak zaczynają się płodne to od razu zmieniam zdanie. Uda nam się w końcu :-) wierzę w toJakoś wyć mi się chce...jak zobaczyłam te <1,2 to aż mnie zacisnęło
Musi Nam się udać, też w to wierzę.. tylko teraz było trochę inaczej, naprawdę byłam na 99% pewna, że zobaczę betę wyższą;/ Ból w jednym miejscu w podbrzuszu,piersi inne, mdłości no i wstręt do mięsa i zapachów niektórych :/ Czyżby tak moje hormony szalały, że płatają figle :/Uszy do góry :-) ja każda @ przeżywam, nawet chciałam odpuścić ten miesiąc ale jak zaczynają się płodne to od razu zmieniam zdanie. Uda nam się w końcu :-) wierzę w to
Właśnie przez to nakręcanie mocniej przeżywam, później płacze jak jest @. W poprzednim cyklu też mocno bolały mnie piersi i pobolewal brzuch. Wydaje mi się że ta ciąża pojawi się w momencie w którym wcale nie będziemy się tego spodziewaćMusi Nam się udać, też w to wierzę.. tylko teraz było trochę inaczej, naprawdę byłam na 99% pewna, że zobaczę betę wyższą;/ Ból w jednym miejscu w podbrzuszu,piersi inne, mdłości no i wstręt do mięsa i zapachów niektórych :/ Czyżby tak moje hormony szalały, że płatają figle :/
Poprzednio u mnie tak było, cykl spisany na straty po USG a potem niespodzianka..beta 3,6 i sobie rosła..okropny jest ten etap starań, ciągle stresy, seks na zawołanie, objawy i nakręcanie a potem jedna wielka DUPA :/ Wiem, że w ciąży będę schizować..ale wolę już ten stan niż te ślepe próbyWłaśnie przez to nakręcanie mocniej przeżywam, później płacze jak jest @. W poprzednim cyklu też mocno bolały mnie piersi i pobolewal brzuch. Wydaje mi się że ta ciąża pojawi się w momencie w którym wcale nie będziemy się tego spodziewać