reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Lu_cy mam ten zel o ktorym piszesz, ale nie pamietam czy go uzylismy w zlotym strzale( bo akurat 1 tulenie w tym cyklu bylo) ale cos mi sie wydaje ze nie. No ale ja wlasnie od konca@ tak do 10/12dc sluzu na potege a potem przy owu jak tulanki byly wazne to susza, takze zakupilismy go:) aha i ponoc siemie lniane pomaga(stosowalam-polecam) i jakas maca? Tego nie stosowalam i nie wiem co to ale dziewczyny chwalily:)

@Lu_cy mam ten zel o ktorym piszesz, ale nie pamietam czy go uzylismy w zlotym strzale( bo akurat 1 tulenie w tym cyklu bylo) ale cos mi sie wydaje ze nie. No ale ja wlasnie od konca@ tak do 10/12dc sluzu na potege a potem przy owu jak tulanki byly wazne to susza, takze zakupilismy go:) aha i ponoc siemie lniane pomaga(stosowalam-polecam) i jakas maca? Tego nie stosowalam i nie wiem co to ale dziewczyny chwalily:)
To muszę coś wypróbować bo globulki żadne podczas starań nie wchodzą w grę. Mam cały słoik siemienia to może będę sobie parzyć :-)

@Lu_cy ja zalewalam normalna woda i mieszalam mieszalam i jeszcze glut sie nie zrobil no i pilam szybko, luzik. Ale na poczatku zostawialam na noc i rano byl taki kisiel glut no i to juz czasem stawalo w gardle:D

@Lu_cy ja zalewalam normalna woda i mieszalam mieszalam i jeszcze glut sie nie zrobil no i pilam szybko, luzik. Ale na poczatku zostawialam na noc i rano byl taki kisiel glut no i to juz czasem stawalo w gardle:D
Bo ja to właśnie wrzątkiem zalewalam i zostawiłam żeby ostyglo. Spróbuje Twojego sposobu. Ale powiedz pomaga to czy nie widziałaś różnicy?

A pochwali się u kogo w Łodzi? Jak nie chcesz to rozumiem :-D pytam z ciekawości bo ja jestem z Łodzi Kochana ja miałam na początku powyżej 15. Zbilam metylowanych witaminami ale innymi niz tutaj dziewczyny bo z Douglas Laboratorie plus ja przeszłam na dietę bezglutenową. Doszłam do poziomu najpierw 7,5 i z takim wynikiem zaszlam w ciążę, a później zeszli jeszcze do 4,1O matko.... Straszne jest to co piszesz :-(U mnie 5 tydzień.... I trwały do 14 tygodnia. Ale tak jak Ci dziewczyny piszą to nie jest żaden wyznacznik. Czasami jedna kobieta w jednej ciąży ma okropne mdłości a w kolejnej nic. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoja kropkę :-)
dr Roczniok

reklama
@Lu_cy wydaje mi sie ze tak. Namietnie pilam w cyklu kiedy udalo sie zaskoczyc wiec tym bardziej polecam. Poprawia endometrium no i w ogole hormonalne sprawy ponoc ogarnia

Do góry