reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja obecnie jestem w ciąży. Moje myśli są przy środowej wizycie. Tak bardzo chciałabym,żeby tym razem było dobrze...

Tobie też życzę,żeby w dniu "Twojego terminu" jakaś mała fasolka oderwała Twoje myśli od tego dnia. Żebyś mogła nastrajać się optymistycznie na to co nowe [emoji6]

Dziękuję; *

Musi być dobrze!!!
Po prostu musi!

Ja miałam na 24 lipca. Miałam nadzieję że do tego czasu już będę w ciąży to lżej to zniosę, ale niestety nie udało się.

;*
Ja też mam taką nadzieję. ..
Nie jestem w stanie na ten moment sobie wyobrazić, że jest inaczej...

Przecież jeszcze nic straconego ;) może właśnie teraz trwają pierwsze tygodnie Twojej ciąży :)

Twoje słowa są takie piękne...

Skąd czerpiesz te moc i optymizm?;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję; *

Musi być dobrze!!!
Po prostu musi!

;*
Ja też mam taką nadzieję. ..
Nie jestem w stanie na ten moment sobie wyobrazić, że jest inaczej...

Twoje słowa są takie piękne...

Skąd czerpiemy te moc i optymizm?;)
Nie mam pojęcia. Jeszcze miesiąc temu nie miałam tej mocy wcale. Teraz po prostu muszę być pozytywnie nastawiona, nie mogę nic innego zrobić. Do tej pory zrobiłam co mogłam i wiem,że gdybym miała cofnąć czas nie zrobiłabym nic więcej,bo nie mam na to wpływu co nieprzewidziane. Czuje jakiś wewnętrzny spokój,czuje,że będzie dobrze :)

U Ciebie też będzie dobrze. Zobaczysz,że wszystko dzieje się z jakiegoś powodu. Trzymam kciuki mocno!

Cześć dziewczyny :)
Wkońcu postanowiłam się ujawnić... podczytuje Was od dłuższego czasu. Mam za sobą obumarłą ciążę.... Dziś zrobiłam badania mocz, morfologia i TSH. W pierwszej ciąży miałam wszystko książkowo, a teraz: za duże leukocyty (25 gdzie norma 10), TSH - 2,57 (norma), fT3 - 4,40 (norma jest: 2,46 - 3,89), fT4 - 1,68 (norma jest: 0,94 - 1,52). Jak myślicie czy mogę poczekać do wizyty czy powinnam szybciutko do lekarza?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)
Wkońcu postanowiłam się ujawnić... podczytuje Was od dłuższego czasu. Mam za sobą obumarłą ciążę w kwietniu. Niedawno dowiedziałam się, że ponownie jestem w ciąży :) Nie miałam jeszcze okresu, więc nie wiadomo ile ona trwa. Dwa tygodnie temu na USG widoczny był pęcherzyk. Na serduszko czekam do 3 lipca, bo wtedy mam wizytę. Piszę, bo chcę się troszkę Was poradzić. Dziś zrobiłam badania mocz, morfologia i TSH. W pierwszej ciąży miałam wszystko książkowo, a teraz: za duże leukocyty (25 gdzie norma 10), TSH - 2,57 (norma), fT3 - 4,40 (norma jest: 2,46 - 3,89), fT4 - 1,68 (norma jest: 0,94 - 1,52). Jak myślicie czy mogę poczekać do wizyty czy powinnam szybciutko do lekarza?
W ciąży tarczyca może zwariować Ale ja dla własnego spokoju psychicznego poszlabym do jakiegoś ginekologa endokrynologa.

reklama
Do góry