reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny nie jesteście stare! Ja mam 40 lat, troje dzieci , w styczniu poronienie a to moje testy[emoji5] ten wyżej z piątku , na dole dzisiejszy. W poniedziałek idę na betę ...mam nadzieję na szczęśliwy finał ale podchodzę do tego spokojnie co ma być to będzie i tak nie mam na to wpływu, tylko spokoj i pozytywne myślenie[emoji6] Zobacz załącznik 870459

Gratulacje! W którym dniu Cyklu zrobiłaś test?

@Marika92 coś czuje że właśnie tulisz swojego Maksia :)

@raz_dwa_trzy tule Cie mocno :* mój termin poronionej ciazy minął miesiac temu... ale jeszcze bedziemy tulic swoje malenstwa :)

Dziewczyny. Ja ciagle tu jestem i podczytuje ;) nie odzywam sie bo miałam wstrzymane starania i czesto czytam kilkanaście stron na raz ;)

Oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie staraczki, żeby w końcu zaświeciło Wam słońce :)
Wszystkim ciężarnym życzę zwyklej nudnej ciąży i szczęśliwego porodu :)
A wszystkie nowe dziewczyny witam i z całego serca współczuję, ze tez Was to spotkało...

reklama
@Aganiak ciemnieje, dojrzewa pięknie. Super. Ciąża na 1000 % :) Betę robisz, czy przegapiłam?

@Marika92 jeszcze chwileczka, jeszcze momencik. :)

@kb.karola90 no weeź, już na pewno bym nie zwiewała. Pewnie tylko asekuracyjnie zapytałabym czy nie gryzą? Bo chomik to kiedyś mnie tak ciapnął :growl: swoimy zębiskamy, że jak wyjęłam rękę z akwarium to mi na palcu wisiał. Musiałam go strzepnąć. :szok::-D

Do góry