reklama
Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Dziewczyny nie jesteście stare! Ja mam 40 lat, troje dzieci , w styczniu poronienie a to moje testy[emoji5] ten wyżej z piątku , na dole dzisiejszy. W poniedziałek idę na betę ...mam nadzieję na szczęśliwy finał ale podchodzę do tego spokojnie co ma być to będzie i tak nie mam na to wpływu, tylko spokoj i pozytywne myślenie[emoji6] Zobacz załącznik 870459
Gratulacje! W którym dniu Cyklu zrobiłaś test?
Totois30
@Tutti_frutti_by-Iga rozkrecila sie 4go i ile trwala? No chyba tego 4go bym liczyla ale sama nie wiem, jak symboliczne plamienia to chyba 4go...
Tutti_frutti_by-Iga
@Tutti_frutti_by-Iga rozkrecila sie 4go i ile trwala? No chyba tego 4go bym liczyla ale sama nie wiem, jak symboliczne plamienia to chyba 4go...
Trwała do 7/8 mniej więcej czyli w sumie krótko .
porcelana
Ja dostałam 19 czerwca i już dzisiaj tylko słabe plamienie. A zawsze to tydzień przynajmniej miałam... Więc też jakoś krócej.Trwała do 7/8 mniej więcej czyli w sumie krótko .
raz_dwa_trzy
Dzisiaj zdałam sobie sprawę,że właśnie na 24.06. miałam termin pierwszej ciąży...
@Marika92 coś czuje że właśnie tulisz swojego Maksia
@raz_dwa_trzy tule Cie mocno :* mój termin poronionej ciazy minął miesiac temu... ale jeszcze bedziemy tulic swoje malenstwa
Dziewczyny. Ja ciagle tu jestem i podczytuje nie odzywam sie bo miałam wstrzymane starania i czesto czytam kilkanaście stron na raz
Oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie staraczki, żeby w końcu zaświeciło Wam słońce
Wszystkim ciężarnym życzę zwyklej nudnej ciąży i szczęśliwego porodu
A wszystkie nowe dziewczyny witam i z całego serca współczuję, ze tez Was to spotkało...
@raz_dwa_trzy tule Cie mocno :* mój termin poronionej ciazy minął miesiac temu... ale jeszcze bedziemy tulic swoje malenstwa
Dziewczyny. Ja ciagle tu jestem i podczytuje nie odzywam sie bo miałam wstrzymane starania i czesto czytam kilkanaście stron na raz
Oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie staraczki, żeby w końcu zaświeciło Wam słońce
Wszystkim ciężarnym życzę zwyklej nudnej ciąży i szczęśliwego porodu
A wszystkie nowe dziewczyny witam i z całego serca współczuję, ze tez Was to spotkało...
martakratka
reklama
ivvonka
@Aganiak ciemnieje, dojrzewa pięknie. Super. Ciąża na 1000 % Betę robisz, czy przegapiłam?
@Marika92 jeszcze chwileczka, jeszcze momencik.
@kb.karola90 no weeź, już na pewno bym nie zwiewała. Pewnie tylko asekuracyjnie zapytałabym czy nie gryzą? Bo chomik to kiedyś mnie tak ciapnął swoimy zębiskamy, że jak wyjęłam rękę z akwarium to mi na palcu wisiał. Musiałam go strzepnąć.
@Marika92 jeszcze chwileczka, jeszcze momencik.
@kb.karola90 no weeź, już na pewno bym nie zwiewała. Pewnie tylko asekuracyjnie zapytałabym czy nie gryzą? Bo chomik to kiedyś mnie tak ciapnął swoimy zębiskamy, że jak wyjęłam rękę z akwarium to mi na palcu wisiał. Musiałam go strzepnąć.