reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kciuki, żeby wszystko poszło sprawnie ;*Boje się jak nadejdzie mój termin ; (
Ja obecnie jestem w ciąży. Moje myśli są przy środowej wizycie. Tak bardzo chciałabym,żeby tym razem było dobrze...

Tobie też życzę,żeby w dniu "Twojego terminu" jakaś mała fasolka oderwała Twoje myśli od tego dnia. Żebyś mogła nastrajać się optymistycznie na to co nowe [emoji6]

@Aganiak ciemnieje, dojrzewa pięknie. Super. Ciąża na 1000 % :) Betę robisz, czy przegapiłam?

@Marika92 jeszcze chwileczka, jeszcze momencik. :)

@kb.karola90 no weeź, już na pewno bym nie zwiewała. Pewnie tylko asekuracyjnie zapytałabym czy nie gryzą? Bo chomik to kiedyś mnie tak ciapnął :growl: swoimy zębiskamy, że jak wyjęłam rękę z akwarium to mi na palcu wisiał. Musiałam go strzepnąć. :szok::-D
@ivvonka dzisiaj byłam zrobić tylko panie z laboratorium mnie trochę zbiły z tropu bo chciałam bhcg a tego bym nie miala dzisiaj (wyniku) a zależało mi i robie hcg ale w sumie najważniejszy jest wzrost. Powtorze w środę. Zalowalam ze nie pojechałam na szpital ale już trudno

@raz_dwa_trzy ja w kwietniu mialam tp ostatni nie pamietam dokladnie kiedy na szczescie ale jako ze chyba 3.04 juz 4 dni spoznial mi sie@ i jak wiadomo wszystko pieknie, w ogole sie tym nie martwilam:) wrecz przeciwnie, czulam jakas wieksza sile:) niestety takie nieszczescia sie zdarzaja...czesto natura selekcjonuje:/ teraz beda zdrowe i kochane dzidzie u nas:) i u calej reszty staraczek:*

reklama
@Aganiak ale to nic, hcg też daje odczyt czy jesteś w ciąży.
Betę jeśli chcesz, możesz jeszcze zrobić. Nie przejmuj się.
Same kreski pokazują też, że jest na plus.:)

@raz_dwa_trzy, nie bój się, będzie dobrze. Też mam w środę wizytę. Miałam odwołać, bo mam też 3 lipca, dwie kolejne, ale dobra niech będzie. Dobry specjalista to niech masuje ten brzuch.:)

Do góry