reklama
kb.karola90
Fanka BB :)
Kciuki, żeby wszystko poszło sprawnie ;*Jutro podłączają mi oksytocyne, obyło się bez balonika bo mam już rozwarcie około 4 cm, więc jutro na czczo mam być i może Maksiu się urodzi
Boje się jak nadejdzie mój termin ; (Dzisiaj zdałam sobie sprawę,że właśnie na 24.06. miałam termin pierwszej ciąży...
raz_dwa_trzy
Ja obecnie jestem w ciąży. Moje myśli są przy środowej wizycie. Tak bardzo chciałabym,żeby tym razem było dobrze...Kciuki, żeby wszystko poszło sprawnie ;*Boje się jak nadejdzie mój termin ; (
Tobie też życzę,żeby w dniu "Twojego terminu" jakaś mała fasolka oderwała Twoje myśli od tego dnia. Żebyś mogła nastrajać się optymistycznie na to co nowe [emoji6]
Pierwszy 24 dc a drugi 26 dc. Miałam monitoring 9 dc i był pęcherzyk 21,7 mm wiec owv chyba była 10 lub 11 dc. A [emoji173] było 7,9,11 dc. I obstawiam to ostatnie [emoji5]Gratulacje! W którym dniu Cyklu zrobiłaś test?
@ivvonka dzisiaj byłam zrobić tylko panie z laboratorium mnie trochę zbiły z tropu bo chciałam bhcg a tego bym nie miala dzisiaj (wyniku) a zależało mi i robie hcg ale w sumie najważniejszy jest wzrost. Powtorze w środę. Zalowalam ze nie pojechałam na szpital ale już trudno@Aganiak ciemnieje, dojrzewa pięknie. Super. Ciąża na 1000 % Betę robisz, czy przegapiłam?
@Marika92 jeszcze chwileczka, jeszcze momencik.
@kb.karola90 no weeź, już na pewno bym nie zwiewała. Pewnie tylko asekuracyjnie zapytałabym czy nie gryzą? Bo chomik to kiedyś mnie tak ciapnął swoimy zębiskamy, że jak wyjęłam rękę z akwarium to mi na palcu wisiał. Musiałam go strzepnąć.
Lu_cy
Ja miałam na 24 lipca. Miałam nadzieję że do tego czasu już będę w ciąży to lżej to zniosę, ale niestety nie udało się.Kciuki, żeby wszystko poszło sprawnie ;*Boje się jak nadejdzie mój termin ; (
raz_dwa_trzy
Przecież jeszcze nic straconego może właśnie teraz trwają pierwsze tygodnie Twojej ciążyJa miałam na 24 lipca. Miałam nadzieję że do tego czasu już będę w ciąży to lżej to zniosę, ale niestety nie udało się.
Totois30
@raz_dwa_trzy ja w kwietniu mialam tp ostatni nie pamietam dokladnie kiedy na szczescie ale jako ze chyba 3.04 juz 4 dni spoznial mi sie@ i jak wiadomo wszystko pieknie, w ogole sie tym nie martwilam wrecz przeciwnie, czulam jakas wieksza sile niestety takie nieszczescia sie zdarzaja...czesto natura selekcjonuje:/ teraz beda zdrowe i kochane dzidzie u nas i u calej reszty staraczek:*
reklama
ivvonka
@Aganiak ale to nic, hcg też daje odczyt czy jesteś w ciąży.
Betę jeśli chcesz, możesz jeszcze zrobić. Nie przejmuj się.
Same kreski pokazują też, że jest na plus.
@raz_dwa_trzy, nie bój się, będzie dobrze. Też mam w środę wizytę. Miałam odwołać, bo mam też 3 lipca, dwie kolejne, ale dobra niech będzie. Dobry specjalista to niech masuje ten brzuch.
Betę jeśli chcesz, możesz jeszcze zrobić. Nie przejmuj się.
Same kreski pokazują też, że jest na plus.
@raz_dwa_trzy, nie bój się, będzie dobrze. Też mam w środę wizytę. Miałam odwołać, bo mam też 3 lipca, dwie kolejne, ale dobra niech będzie. Dobry specjalista to niech masuje ten brzuch.