reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Syl92 ja też mam PAI-1 nieprawidłowy teraz biorę Folian i clexane i w końcu po trzech poronieniach na wczesnym etapie teraz póki co jest wszystko ok.Jestem pełna nadziei i Tobie życzę tego samego.
@agula26 teraz coraz starsze kobiety rodzą dzieci ja sama mam 40 nie mam dzieci ale próbuję dalej.Ryzyko jest zawsze i młode kobiety rodzą chore dzieci taka jest natura.Zresztą mnie mama urodziła jak miała 40 lat a to przecież były inne czasy nie było takich badań jak teraz itd.A poza tym każdy decyduje za siebie a co inni myślą to już ich problem.
Dziewczyny ma pytanie bo wyszły mi w moczu ketony 10 mg/dl norma jest 0.Wymiotuję i za bardzo nie mogę jeść staram się na siłę,schudłam z kg.Czytałam że to przez małą ilość węglowodanów w diecie.Czy miałyście podobnie? Nigdy nie miałam problemów z tarczycą a tu TSH wyszło 0,327 trochę niskie prawda?Myślę za tydzień powtórzyć mocz i zrobić dodatkowe badania tarczycy.Co o tym myślicie?

reklama
@Syl92 dzięki ! Mocno w to wierzę!Homocysteinę masz chyba trochę za wysoką powinna być poniżej 7.Wydaje mi się że musisz brać Folian ja biorę firmy Solgar.Ja homocysteiną mam w normie ale mam takie zalecenia od pani genetyk.

Homocysteine mam 9,59..czym się ją zmniejsza??
@kasiula222 Nie ma innej opcji:) Musi być dobrze:)
@Irenaa Biedna się wycierpiałaś,ale teraz doczekasz się swojego maleństwa :)) Musi być już dobrze:*
Homocysteine ja zbilam kwasem foliowym metylowanym . Miałam ponad 4 .5 ale się nie udało .Brakowało chyba tego zestawu acard i heparyna ..

Dziewczyny nie jesteście stare! Ja mam 40 lat, troje dzieci , w styczniu poronienie a to moje testy[emoji5] ten wyżej z piątku , na dole dzisiejszy. W poniedziałek idę na betę ...mam nadzieję na szczęśliwy finał ale podchodzę do tego spokojnie co ma być to będzie i tak nie mam na to wpływu, tylko spokoj i pozytywne myślenie[emoji6] Zobacz załącznik 870459
Gratulacje.
Szczęśliwej i nudnej,książkowej ciąży życzę.
Też myślę że na niektóre zdarzenia nie mamy zupełnie wpływu ale wiadomo po stratach strach jest zawsze...

@Syl92 ja zbilam folianami swansona b12 i b6. Miałam takie zalecenia od genetyka. Dodatkowo biorę sobie jeszcze choline i inozytol bo to też dobrze działa :-)

reklama
Do góry