reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
U mnie cisza leciutkie plamienia :((( w dodatku złapał mnie krecz szyji ...i mnie boli ...jutro jadę rano na szpital .:(( Tyle mam sprawę na następny tydz a tu nie wiadomo ile taśm zostanę
Pomyśl o sobie teraz. Wszystkie inne sprawy zostaw do załatwienia na później. Najważniejsze jest teraz Twoje zdrowie. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej wyszła, bo (ja przynajmniej tak mam) nie nawidzę szpitali i wiem jak można się w nich źle czuć...

Pomyśl o sobie teraz. Wszystkie inne sprawy zostaw do załatwienia na później. Najważniejsze jest teraz Twoje zdrowie. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej wyszła, bo (ja przynajmniej tak mam) nie nawidzę szpitali i wiem jak można się w nich źle czuć...
Ja też nienawidzę szpitali ym bardziej że dużo czasu tam spędzam bo moja mała często choruje i kończy się szpitalem . Mam z nią kontrolę w Krakowie w następny wtorek i nie chciała bym tego przekładać :(( puki jest zdrowa ..

@monia_l nie mam pojecia czy na nafz zrobia Ci monitoring obstawiam ze nie..ale ja place za 1 wizytę przy monitoringu, za druga juz nie, wiec to nie jest tak ze sie placi na kazdej wizycie. @martakratka nie wiem kurcze ja tez kiedys chcialam tak robic ale ze nie lubi kombinowac to odpuscilam, na nfz tez nie daja skierowania na wszystko, oszczedzaja ze nie wiem. Ja place co druga wizyte i nie ma tragedii, badania tez nie takie drogie. Generalnie lekarza prowadzącego ciaze mozna chyba w kazdej chwili zmienic, moze nie pokazuj tej karty, to zaloza Ci nowa albo wcale, to bys miala karte u prywatnego i na nfz;) to chyba niezla opcja nawet:)

@monia_l nie mam pojecia czy na nafz zrobia Ci monitoring obstawiam ze nie..ale ja place za 1 wizytę przy monitoringu, za druga juz nie, wiec to nie jest tak ze sie placi na kazdej wizycie. @martakratka nie wiem kurcze ja tez kiedys chcialam tak robic ale ze nie lubi kombinowac to odpuscilam, na nfz tez nie daja skierowania na wszystko, oszczedzaja ze nie wiem. Ja place co druga wizyte i nie ma tragedii, badania tez nie takie drogie. Generalnie lekarza prowadzącego ciaze mozna chyba w kazdej chwili zmienic, moze nie pokazuj tej karty, to zaloza Ci nowa albo wcale, to bys miala karte u prywatnego i na nfz;) to chyba niezla opcja nawet:)
Chyba tak zrobię. Zawsze to parę złotych w kieszeni. A jak na razie i tak nie umiem trafić na fajnego lekarza... Dzięki kochana ;)

reklama
@monia_l tzn zacznie robic? Czy juz dzis zobaczyl ze jest duzy pecherzyk i moze peknac do sr? Bo oczywiscie powinien zobaczyc jak duzy pęcherzyk a potem pare dni pozniej zobaczyc czy pękł

Do góry