agatush
Moderatorka
@Funia90 pochłonie Asia, bo ona bardzo wymagająca, a teraz jeszcze hej siostra zza granicy przyleciał i średnio z czasem a forum :-*@natala95 rozumiem że może to być dla ciebie wstydliwa sytuacja, ale spokojnie, lekarz sobie poradzi, bo dla niego to nie będzie nic nowego. Tak jak dziewczyny pisały, są tu takie które musiały mieć usg przy mocnym krwawieniu i lekarzom to nie przeszkadzało. Także dzwoń śmiało i umawiaj się na wizyty :*
@martakratka myślę że wynik jest ładny a tak jak pisze destino dupek nie wychodzi w badaniach a jest w organizmie i pomaga, także jest git
A co słychać u naszych mamusiek?? @Funia90 @Calineczka24 @Katarina91 ?? Pochwalcie się swoimi maluszkami
Masz w normie więc bez stresu :-) poza tym może u Ciebie to rzeczywiście kwestia przeziębienia :-*@agatush fibrynogen dokładnie 4,42 górna granica normy 4,39. Razem z tymi badaniami mam czas protrombinowy PT 11, wskaźnik PT 100%, INR 1%, czas kaolinowo-kefalinowy APTT-SP 32,4. To wszystko jest w normach. Będę te badania powtarzać. Dr cały czas myślała że mam za dużo tej heparyny a tu jednak coś nadal wysoko. Myślę że nie jest jakoś strasznie źle??
@Totois30 ja to współczuje całym sercem tym osobom które na usg dowiadują się że brak akcji serca i z tą wiedzą muszę trwać i czekać. U mnie po prostu nastąpiło krwawienie tak znienacka. Ale sio czarne myśli bo to się jednorazowo zdarzyło i ponownie nie będzie mieć miejsca. Będzie wszystko dobrze.
@roki_1991 Ty wytrwala jesteś to wytrzymasz a po drugie Tobie testy późno wychodzą tak jak i mi także nie ma co za wcześnie się denerwować.
@natala95 ja usg mialam w drugi dzień mocnego krwawienia ale to lało się ze mnie dwa razy bardziej niż w trakcie @. Podkład pod pupę lekarz dał i tyle. Na koniec posprzątalam po sobie. Trzeba to trzeba i bez stresu :-)
@martakratka będzie dobrze. Naturalne że chcesz zrobić wszystko co w Twojej mocy aby teraz się udało. Wydasz wszystkie.pieniądze na badania które dają Ci spokój ducha i jeśli Ci to pomaga to tak rób. Ale ten progesteron masz naprawdę dobry. Zrób za te pieniądze co innego :-)