reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nie ma za co :) teraz patrzyłam na mojej karcie od lekarza i 26 jest prawidłowe od 4 do 7 tyg ;) ale wszedzie podaja inne normy ale na pewno jest dobrze

@martakratka jak bierzesz dupka, to on swoje robi, ale w badaniach go nie widac. Poza tym progesteron jest wytwarzany pulsacyjnie i trudno powiedziec z ktorego momentu jest badanie. Jesli bierzesz dupka to jest ok, jesli nie, to wez jakis progesteron. Moze byc dupek, moze byc luteina. Jak bedzie malo progesteronu poczujesz, bo brzuch coraz bardziej bedzie bolal i zobaczysz brazowe plamienia. Spokojnie. Ja taki mialam, ale bralam dupka 2x1

reklama
Do góry