reklama
martakratka
Fanka BB :)
natala95
Ja widzę piękne dwie kreski po cichutku gratulujęDziewczyny, byłam w aptece, no bo przecież ja nie wytrzymam - w gorącej wodzie kąpana jestem. Zrobiłam test. Jak myślicie - bo ja nie wiem co w ogóle myśleć....
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
natala95
Jak dasz radę to zrób bardziej wyraźne zdjecie no ale ja tam widzę dwie krechyDziewczyny, byłam w aptece, no bo przecież ja nie wytrzymam - w gorącej wodzie kąpana jestem. Zrobiłam test. Jak myślicie - bo ja nie wiem co w ogóle myśleć....
martakratka
Kari - nie martw się na zapas. Przecież każde badanie trzeba potwierdzić. Znam 3 osoby, którym wyszedł podobny wynik i każde dzieciątko urodziło się zdrowe. Nie stresuj się niepotrzebnie. Myśl pozytywnie. Jestem z Tobą całym sercem.Dziewczyny dzwonili z wynikami krwi na screening test i qyszlo mi ryzyko zespolu downa az 1:5 [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] jakie mamy szanse? Jestem zalamana czy zntqkim wynikiem dziecko nadal moze byc zdrowe [emoji24] [emoji24] [emoji24] czekam na tel z data na amniopunkcje....
martakratka
Nie dziękuję. Nie wierzę w to i tak się boję jak nie wiem.Ja widzę piękne dwie kreski po cichutku gratuluję
martakratka
Zrobię jak tylko będę mogła inne zdjęcie i dodam. Jakby mnie ktoś w łeb patelnią prasnął się czuję...Jak dasz radę to zrób bardziej wyraźne zdjecie no ale ja tam widzę dwie krechy
natala95
Będzie dobrze trzymam mocno kciuki. Zrób jak najszybciej betę i zapisz się do lekarza... Tym razem będzie dobrze musi być ... Trzymam za was mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Nie dziękuję. Nie wierzę w to i tak się boję jak nie wiem.
membaris
@martakratka ja też widzę dwie kreseczki ale super !!!!!!! czyli jutro zrób betę
reklama
martakratka
Nie wiem, czy nie poczekać trochę. Tamtym razem to lekarze mnie straszyli ciążą pozamaciczną i innymi rzeczami. Może lepiej jak poczekam, ze 3,4 tygodnie...Będzie dobrze trzymam mocno kciuki. Zrób jak najszybciej betę i zapisz się do lekarza... Tym razem będzie dobrze musi być ... Trzymam za was mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]