reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@natala95 witam serdecznie na naszym wątku. Przytulam i zapalam światełko dla kruszynki.
Co do ponownego starania to można i w pierwszym/ drugim cyklu, ale musi się wszystko ładnie oczyścić. Jeśli lekarz to potwierdzi to można. U wielu dziewczyn organizm sam sobie radzi z uregulowaniem wszystkiego i można działać, ale zawsze przed staraniami trzeba potwierdzić u lekarza.

reklama
@martakratka wiosna :D u mnie bylo to samo. Zrob bete i po 48 h przyrost, ja poszlam z tym do lekarza po zastrzyki i recepty, zrobil usg i zobaczyl juz pecherzyk ciazowy to wiem ze chociaz jest w macicy. Oczywiscie zaczynam sie stresowac co dalej no ale tak to juz jest:) zrob bete i przyrost:*
@kari21 kochana ja niestety sie na tym nie znam, mocno kibicuje zeby wszystko bylo dobrze, kurcze amniopunkcja to tez inwazyjny zabieg no ale powie wiecej:*
Boję się tej cholernej bety robić bardzo... A po ilu powinien być pęcherzyk widoczny?

@martakratka na nic nie czekaj zrob bete i przyrost po 48 h. Masz jakies leki na podtrzymanie?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie biorę nic. Został mi duphaston i luteina, prawie całe opakowania. Mam je brać? Jak myślicie? Jaki jest najlepszy kwas foliowy? Pisałam już do mojej gin. Mam nadzieję, że będzie mieć szybkjo termin jakiś wolny...

@natala95 witam serdecznie na naszym wątku. Przytulam i zapalam światełko dla kruszynki.
Co do ponownego starania to można i w pierwszym/ drugim cyklu, ale musi się wszystko ładnie oczyścić. Jeśli lekarz to potwierdzi to można. U wielu dziewczyn organizm sam sobie radzi z uregulowaniem wszystkiego i można działać, ale zawsze przed staraniami trzeba potwierdzić u lekarza.
Dziękuję bardzo... Wiem najpierw dokładne sprawdzenie badania i później będziemy myśleć

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

@membaris bedzie dobrze, zobaczysz. W koncu musi sie udac, a czemu nie tym razem. To twoj czas na cud [emoji1]

@martakratka kazda z nas boi sie tego badania. Ja stracilam 2ciaze ze slabym przyrostem bety. Naprawde to rozumiem, ale dla dobra maluszka im szybciej tym lepiej. Pecherzyk koniec 3,poczatek 4tc widac jesli jest normalna owulacja. Ok 1500 bety. Wczesniej jak nie ma to widac rozpulchniona macice gotowa do przyjecia ludzika

@membaris bedzie dobrze, zobaczysz. W koncu musi sie udac, a czemu nie tym razem. To twoj czas na cud [emoji1]

@martakratka kazda z nas boi sie tego badania. Ja stracilam 2ciaze ze slabym przyrostem bety. Naprawde to rozumiem, ale dla dobra maluszka im szybciej tym lepiej. Pecherzyk koniec 3,poczatek 4tc widac jesli jest normalna owulacja. Ok 1500 bety. Wczesniej jak nie ma to widac rozpulchniona macice gotowa do przyjecia ludzika

Pojadę jeszcze dziś, prosto z pracy do laboratorium czynnego całą dobę. Najpierw chyba wejdę do kościoła...

reklama
Do góry