reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny, ja już sama nie wiem co jest ze mną. Te cykle moje są jakieś pochrzanione od straty. Pierwszy trwał 22 dni. Dziś jest 30 dzień drugiego i nic. Brzuch mnie pobolewa, cycki bolą jak cholera, niedobrze mi ciągle a drugiegio testu się boję zrobić bo już sama nie wiem czy coś będzie czy tylko sobie wmawiam. Strasznie się boję rozczarowania, bo gdzieś w środku się łudzę, że może się uda, chociaż rozsądek podpowiada, że nic z tego. Weźcie mnie praśnijcie w łeb to może się otrząsnę...
Zrób test i sie wszystko wyjaśni . Trzymam kciuki za 2 krechy

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@martakratka trzymam kciukasy za 2 kreseczki
@natala95 witaj wśród nas przykro mi że rowniez przez to przechodzisz :(
U mnie byl intensywny weekend robilam corce 13 urodziny i było sprzatanie gotowanie pieczenie ale ufff dobrze ze juz po . Stwierdziłam ze muszę się wziąść za siebie bo po zabiegu przybylo mi ponad 4 kg brzuch ciazowy sie robi a ciąży ani widu ani słuchu :) dzis 6dc wiec zobaczymy kolejny cykl starań moj to ostatnio chcial sie ze mna założyć ze teraz to juz napewno sie uda a ja mam coraz wieksze wątpliwości ...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@monia_l mnie czasami entuzjazm mojego M tez wkurzal ale generalnie mowil na spokojnie, w koncu sie uda, a ja czesto biadolilam czy siew ogole uda wiec mnie troche uspokajal. Wiec na spokojnie, uda sie:*
@AgaB33 w weekend podbijalismy Poznan, wczoraj zoo wiec bylo super:) oprocz tego ze wytrzymywalam ok 50% tego co zawsze..no i jak glodnam to mi nie dobrze jak sie najem to mi niedobrze..tzn nie wymiotuje wiec nie wiem moze to przez te leki, oprocz clexanu, luteiny, kwasu foliowego i prenatal uno jeszcze biore te sulfazalazyne, 2 razy po 2 tabletki..troche sie zaczynam bac oczywiscie, w koncu mam jakies cholerne zapalenie stawow..no zobaczymy staram sie nie nakrecac. Na razie jest ok, ale jak pomysle o wizycie to sie zaczyna wiec chyba bede sobie wkrecac ze nie ma zadnej wizyty:)

AgaB33 dzięki za wywołanie :* u mnie po staremu, chociaż ostatnio znów spadek formy. Po wizycie trochę wróciłam na ziemię bo lekarz dosadnie powiedział że poronienie nadal mi grozi dlatego nadal mam łykać leki i bardzo się oszczędzać. Jakoś mnie to zdołowało bo już nawet nie myślałam o tym że może być coś nie tak:( A też ostatnio - wiem że jeszcze dużo za wcześnie zaczynam myśleć o porodzie i kiedy to będzie :/ Także jakoś humor średni :/
@martakratka zrób koniecznie test a najlepiej to kup sobie dwa w razie co ;)
hej hej Aga a Ty masz wizytę ?

@Totois30 no chyba powiedziała to ze względu na wcześniejsze poronienie albo po prostu coś zobaczyła na usg co jej się nie spodobało i nie chciała na razie mówić :/ nie wiem sama co o tym myśleć

reklama
Dziewczyny dzwonili z wynikami krwi na screening test i qyszlo mi ryzyko zespolu downa az 1:5 [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] jakie mamy szanse? Jestem zalamana czy zntqkim wynikiem dziecko nadal moze byc zdrowe [emoji24] [emoji24] [emoji24] czekam na tel z data na amniopunkcje....

Do góry