reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 na pewno bedzie dobrze, spokojna głowa, beta rosnie jak szalona :) musi byc dobrze, w sumie to po to chyba organizm tyle czekal zeby kolejna ciaze.to rozwiazac happy endem :)
A ja juz po laserowym usuwaniu nadzerki, nawet nie było zle (gorzej to mnie przedwczoraj glowa bolala). Przynajmniej nie bede sie nia zadreczac przy kolejnej ciazy ;)
No i od wczoraj juz glowa tak nie boli, chyba leki działają, ale umowilam sie na tomogrfie w razie "w" lepiej sprawdzic niz później żałować.
Dzisiaj u mnie zapowiada sie sloneczny dzień :) pozdrwiam Was ciepło ;)
Ps. a ja sny erotyczne miewam rzadko, a szkoda ;)

reklama
@gosia100 ja to jak z roznych wzgledow musimy poposcic albo tak wyjdzie ze dluzej bez to od razu we snach sie dzieje. Co ja bym bez tego chlopa zrobila:D dobrze ze juz po zabiegu, ja ok 10 lat temu miewalam nadzerki i bralam tabletki, teraz dlugo dlugo nic. A to wiadomo nienajprzyjemniejsze wiec teraz jakis dobry zel i na pewno bedziesz miala spokoj. Fajnie ze laserowo usuwaja, moja mama cos kiedys mowila o wymrazaniu i ze okropne uczucie..no Gosia to jestes gotowa na nowy cykl wyzwan:) sprobuj mantry:) najlepiej w połączeniu z winkiem:)

Też nadżerkę miałam leczoną. Akurat u mnie wymrażanie było. Sam zabieg to nie był bolesny, trochę nieprzyjemny. Tylko lekarka była bardzo niemiła. I to chyba najbardziej pamiętam z całej wizyty.
@gosia100 a lekarza prowadzącego masz dobrego?

@ivvonka tak, lekarza mam dobrego, wiem, że mogę mu zaufać. Zabieg fakt, do najprzyjemniejszych nie należy ale do przeżycia, nie takie bóle sie przezywalo. Koszt takiego laserowego zabiegu to 400 zl, ale szybciej sie goi i usuwa sie tylko tyle ile trzeba (niz refundowana "wypalanka"). Lekarz jest super, kazał nawet dzwonić do siebie w razie jakies nieprzewidzen ;) mialam juz niejednego lekarza, ale ten jest super, chociaz to z nim przeżyłam poronienie...

A jesteś pewna że przyjdzie? [emoji6] Wow :-) bardzo ładny przyrost :-) może bliźniaki :-DSuper wiadomości :-) Gratulacje :-) Syrop z cebuli albo stod.Al :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jestem pewna. Ale to jest taki bol jak na okres. A test robilam tydzien temu i byla jedna kreska...

@martakratka, w początkowej fazie ciąży też jest ciągnięcie w dole brzucha. Także może być i okres i nie okres.

@gosia100, to, że poroniłaś pod opieką lekarza, to nie zawsze znaczy, że jest zły. Czasem wszystko na początku układa się dobrze i nie ma przesłanek do tego żeby przepisywać tabletki i zastrzyki. Strata może nastąpić nagle i wtedy nawet najlepszy lekarz świata nie może pomóc. Grunt, żeby prowadzący miał dobry pomysł co robić następnym razem, żeby profilaktycznie uchronić pacjentkę przed powtórką. Jeśli przekonałaś się, że to dobry lekarz i mu ufasz to się go jak najbardziej trzymaj. :)

@martakratka oj to identycznie jak u mnie tez robilam test i biel potem bole menstruacyjne i odpuscilam a okazalo sie to nie byly menstruacyjne:) i tez takiego mialam dola w tym czasie co ty, ooooj 3mam kciuki:*

@martakratka ja też Ci życzę aby to nie było na @. Póki jej nie ma to trzeba wierzyć że jej nie będzie.

A tak jeszcze czuję że należy Was ostrzec. Może uznacie że jestem nawiedzona ale ja żałuję że nic nasze Państwo z tym nie robi a ta ich durna kampania reklamowa robi więcej złego niż dobrego. Ale do rzeczy. Wraz z wiosną budzą się owady. Niektóre z nich są naprawdę groźne i w ostatnich latach coraz więcej z nich stanowi dla nas zagrożenie. Także uważajcie na siebie i swoich bliskich. Wystarczy nawet olejek eteryczny np. Lemongrass aby skutecznie odstraszyć wiele z nich. Naprawdę pięknie pachnie, jak perfumy. Ja już podwórko mam wypryskane permentyna bo kleszcze już atakuja a z dnia na dzień obudzą się komary i cała reszta tałatajstwa.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry