olaa90
Fanka BB :)
@Totois30 do edit: wysłał mnie na szczepienia bo allo mlr mam 3,6% gdzie powinno być min 40 % i wg niego to jest przyczyna moich 2 strat... ale ze względu na moje przeciwciała i toczeń mojej kuzynki się na to nie zdecyduje, jedna dobra dusza odstąpiła mi wizytę bo tak to przez długie terminy miałam ja końcem maja ;/ skoro immunolog powinien zajmować się problemami typu ana ,to przynajmniej to skonsultuje z nim w razie wu i wracam do dr P. My się nie staramy wogole... boimy się... a tym bardziej,ze tak jak pisZesz zachodzę przez złote strzaly to już w ogóle...mąż strzelec wyborowy , ale ja bramka dziurawa ja poprzednie ciąże tylko na duphastonie wiec Czuje,ze to nie czas na tak radykalne posunięcia (tym bardziej ze Who tego nie zaleca i wykonuje się je tylko w Pln ;/) co najlepsze mój miejscowy gin powiedIal mi wczoraj ze mnie poprowadzi na accofiLu , sterydzie i clexane , wiec prócz dr P mam drugiego z obstawa leków zapewniona... kochana clexane to bardzo dobra droga , widzisz nawet tu po dziewczynach na forum ze one w 96% (tak na moje oko ) są na takim leczeniu - steryd , acard , clexane - mimo ujemnego ana. Po histeroskopii odczekam z miesiąc i startuje ;* (oby!)
Ostatnia edycja: