reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 do edit: wysłał mnie na szczepienia bo allo mlr mam 3,6% gdzie powinno być min 40 % :D i wg niego to jest przyczyna moich 2 strat... ale ze względu na moje przeciwciała i toczeń mojej kuzynki się na to nie zdecyduje, jedna dobra dusza odstąpiła mi wizytę bo tak to przez długie terminy miałam ja końcem maja ;/ skoro immunolog powinien zajmować się problemami typu ana ,to przynajmniej to skonsultuje z nim w razie wu i wracam do dr P. My się nie staramy wogole... boimy się... a tym bardziej,ze tak jak pisZesz zachodzę przez złote strzaly to już w ogóle...mąż strzelec wyborowy , ale ja bramka dziurawa :D ja poprzednie ciąże tylko na duphastonie wiec Czuje,ze to nie czas na tak radykalne posunięcia (tym bardziej ze Who tego nie zaleca i wykonuje się je tylko w Pln ;/) co najlepsze mój miejscowy gin powiedIal mi wczoraj ze mnie poprowadzi na accofiLu , sterydzie i clexane , wiec prócz dr P mam drugiego z obstawa leków zapewniona... kochana clexane to bardzo dobra droga , widzisz nawet tu po dziewczynach na forum ze one w 96% (tak na moje oko :D) są na takim leczeniu - steryd , acard , clexane - mimo ujemnego ana. Po histeroskopii odczekam z miesiąc i startuje ;* (oby!)

Ostatnia edycja:
reklama
A przyblizylabys mi jeszcze co to allo mr? Ile kosztuja badania? Kurcze to faktycznie niski wynik, chociaz nie wiem co to:p szczepienia to chyba nie takie drogie, fajnie ze mozesz, ja z wysokimi ana pewnie nie a co do sterydu to boje sie na razie ale jak lekarz by dal to w sumie biore w ciemno;)

@Totois30 ja prócz cytokin to już wybadana jestem wzdłuż i wszerz , w Krk w Prokocimiu badałam allo mlr (dr mi tłumaczył,ze to jest parasol ochronny dla dziecka i powinien być min. 40% -mój organizm tego nie wytwarza) niby szczepienia maja na celu podnieść to allo, ale ja poświęciłam kilka nocy na studiowanie internetu i niestety one do mnie nie przemawiają.. (ja miałam chyba taki poziom jak Ty - Pcna ++ 26 ... wiec tu bankowo tez absolutnie nie) , do tego allo robi się tez test cytotoksyczny i te 2 badania wykonuje się z partnerem z którym chce się mieć dzieci - jaki jest właśnie poziom i czy ewentualnie mąż może być dawca szczepień , robiłam tam jeszcze te nk , badanie kir i właśnie to ana 3. Za ten pakiet badań ok 1300 Zł zapłaciłam

Na forum są dziewczyny gdzie allo mlr miały 0% i bez szczepień się udało , wiec tez liczę ze leki zadziałają i na mnie ...

@olaa90 no wlasnie ja nie wiem czy te wszystkie badania i leki na polepszenie wynikow to czesto nie nazbyt nowatorskie i do konca potrzebne:/ jak dlugo sie nie udaje to zawsze jakas pomoc w sumie chociaz u Ciebie moze to byc winowajca strat..ech nie wiem pojade do Pasnika to mi i tak pewnie wypierze mozg;) ale to fajnie ze miejscowy gin taki obeznany, chociaz tez sie roznie o tym accofilu slyszy, dziewczynom rozchodza sie cykle ale warto sprobowac tym bardziej ze u Ciebie zlote strzaly wiec sie tym dlugo faszerowac nie będziesz :)

@Totois30 wszystkie leki to wiesz jak to przy ciąży... ale my i nasze problemy ehh... obyśmy szybko o nich zapomniały ;* już rozumiem czemu niektórzy mówili zawsze,ze im mniej się wie tym lepiej się człowiek czuje... ja z tymi wynikami momentami czuje się wariatka i nawet z nikim o tym nie rozmawiam :D jak przypomnę sobie siebie w listopadzie 2017 a dzisiaj :o chyba powinnam być już na wydziale medycznym nie pedagogicznym :D mądrzejsza od telewizora haha

Dziękuję każdej z was za zyczenia
Zycze zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja życzy Foczka

1522527282-b6f91c6220cffb2c-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Wielkanocnych, spędzonych w gronie najbliższych! Smacznego jajka, mokrego Śmigusa-Dygusa i dużo dużo miłości [emoji195][emoji235][emoji214]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry