reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kari kiedyś w szpitalu spotkałam kobietę, która z obfitym krwawieniem ;z podejrzeniem poronienia wróciła do Polski z Irlandii.Tam po prostu chyba nie ratują ciąż zagrożonych.więc wrócili i wszystko się uspokoiło dziecko urodziło się zdrowe.Mam nadzieję,że u ciebie będzie podobnie:).

reklama
Eh dzieki dziewczyny, ja sama bylam zawsze przekonana ze takie krwotoki to niemozliwe zeby ciaza przetrwala, a ze mnie 2 razy lalo sie jak z kranu plus skrzepy i bol. Boje sie jak nigdy jutrzejszego dnia, boje sie ze serce dziecka juz nie bije, wogole dostalam paranoi jakiejs i strasznie mi ciezko. Poprzednie poronienia byly latwiejsze bo mniej wiecej od poczatku wszystko bylo przesadzaone, puste jajo, samoistne poronienie i od razu negatywny test i potem brak akcji serca. A tu... taki rollercoaster emocjonalny, czuje sie jakbym w tej ciazy przezyla poronienie jej juz 2 razy bo przy obu krwawieniach bylam pewna i sie zaczynalalm wewnetrznie na sile godzic z tym wszystkim a potem znow nic nadziei... i teraz jutro to usg i znowu strach ze powiedza zw serduszko juz nie bije. Co ma byc to bedzie i wplywu na to nie mam wogole ale blagam trzymajcie kciuki zebym sie jakos trzymala.

@kari21 kciuki sa <3 <3 <3 badz dobrej mysli bo i tak bedziemy przezywac tak samo mocno niepowodzenia a moze pomozesz maluszkowi i sobie, badz dobrej mysli:*:*

Eh dzieki dziewczyny, ja sama bylam zawsze przekonana ze takie krwotoki to niemozliwe zeby ciaza przetrwala, a ze mnie 2 razy lalo sie jak z kranu plus skrzepy i bol. Boje sie jak nigdy jutrzejszego dnia, boje sie ze serce dziecka juz nie bije, wogole dostalam paranoi jakiejs i strasznie mi ciezko. Poprzednie poronienia byly latwiejsze bo mniej wiecej od poczatku wszystko bylo przesadzaone, puste jajo, samoistne poronienie i od razu negatywny test i potem brak akcji serca. A tu... taki rollercoaster emocjonalny, czuje sie jakbym w tej ciazy przezyla poronienie jej juz 2 razy bo przy obu krwawieniach bylam pewna i sie zaczynalalm wewnetrznie na sile godzic z tym wszystkim a potem znow nic nadziei... i teraz jutro to usg i znowu strach ze powiedza zw serduszko juz nie bije. Co ma byc to bedzie i wplywu na to nie mam wogole ale blagam trzymajcie kciuki zebym sie jakos trzymala.
Karina ja wierzę w Twój mały Cud! . Musi być dobrze!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaB33 bardzo dziękuję za pamięć. Czuję sie bardzo dobrze.dostalam @ choc jakas wyjątkowo skapa jest. Siedzę jeszcze na zwolnieniu do końca miesiąca wiec sobie wypoczne na zapas :). Zobaczymy co z tego będzie. A u Ciebie jak leci? Niedlugo polowkowe. Mija szybciutko. Bardzo sie cieszę, ze sie udało i idzie tak bezproblemowo.oby tak dalej.

reklama
@AgaB33 a dziekuje wszystko cacy, duzo badan i nie tylko..fotele masujace i zabiegi na bolace nadgarstki: ) dzis pierwsza wizyta lekarska po badaniach diagnoza sklania sie ku luszczycowemu zapaleniu stawow. Jak potwierdza to szczerze? Bede b. Zadowolona bo od 10 lat zyje z mysla ze cos mam a to jest najlagodniejsza choroba autoimmunologiczna, z ciaza nie ma problemow wiec byloby supcio:)tzn pytali sie czy sie staram i jako ze odpowiedz na tak to dr powiedziala ze wielu lekow nie wolno ale chyba znajda dla mnie cos bezpiecznego no najwyzej poczekam i sie dolecze. w pt wypis, codziennie bede sie dowiadywac wiecej pewnie. 3Majcie kciuki zeby innego paskudztwa mi nie wykryli ale jestem dobrej mysli ze skonczy sie na tym:) czyli wstepnie @roki_1991 nie dostsne tego leku co kiedys bo on ponoc nie jest na moja przypadlosc chociaz kiedys pomógł ale widac tak sie trafilo. Chociaz i tak pewnosci jeszcze nie mam;) diagnoza w toku.
dobrej nocki i buziaki wam @kari21 kciuki:*

Do góry