reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Łiiii dziewczyny mamy kredyt na mieszkanie :) ruszymy z remontem na dniach :) ale się cieszę :) jeszcze dziś wizyta - byle same dobre wiadomości :) wczoraj tak mnie cały dzień głowa bolała że byłam nie do życia.. Za to dziś mnie nie boli w ogóle o humor znakomity :) buziaki dla was :*

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Marika92 cieszę się bardzo. A gdzie ostatecznie planujecie się zagnieździć? W Polsce czy za granicą?

@Irenaa wszystko powoli. Jak ja się pierwszy raz zalogowałam to zupełnie nie wiedziałam co tu, kto tu i w ogóle. Co do pyłku, nie stosowałam, ale jest tu chyba kilka osób, które sobie chwalą. Też jeszcze siemię lniane - oooo na żołądek jak znalazł jeśli ktoś jest w stanie je w siebie wtłoczyć. Jak miałam ostre problemy to dodawałam zmielone do potraw. Albo na sucho w paszczu. Płynnego nie byłam w stanie, nawet jak wmawiałam sobie, że to jak kisielek. Trochę tam pomogło. Pewnie gdybym była bardziej sumienna to pomogłoby bardziej. :p

@martakratka, zupełnie nie wiem co powiedzieć. Nie mam nawet dziecka a co dopiero 12-letniego ;)

@kari21, kciuki są, na pewno nie tylko moje. Wiesz, jeśli tyle już maleństwo wytrzymało to musi być naprawdę super silne.

@mamcia2014 oj, mam nadzieję, że się wypłaszczy. Z tymi transakcjami zależnymi jedna od drugiej to nie zawsze jest gładko. Chciało by się opierniczyć takiego kupującego, co komplikuje sprawy a też nie bardzo czasem można, bo od tego czy się nie wkurzy i nie wycofa, zależy to, co Wy zrobicie. Mam nadzieję, że tam Ktoś mocniejszy, trzyma rękę na pulsie i jakoś pomyślnie to poukłada.

Dzięki dziewczyny oby wszystko się dobrze skończyło bo osiwieje chyba od tych niespodzianek .
Ale ogólnie pomyślałam niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze liczyć trzeba i staram się nie martwić.

@mamcia2014 oby wszystko przebiegało pomyślnie bo na poważnie osiwiejesz. Wiem jakie to jest stresujące. Oby było wszystko dobrze.

@martakratka no to ciężki okres przed Wami. Ogólnie ja myślę że warto rozmawiać. Mój bąbelek rok temu się zakochał. Oj musiałam się jej przetłumaczyć że hoho ale tak myślę lepiej. Wiadomo że nie na siłę ale próbowac trzeba.

@kari21 nacierpisz się bidulko. Jak ja bym chciała abyś już wszystko wiedziała i byla w jakimś 16tygodniu.

@Marika92 gratulacje

@Totois30 to gdyby nie kuli to.prawie jak w hotelu. Oby ta wizyta wyjaśniła jak.najwięcej jeśli chodzi o Twoje zdrowie.

Marika super wiesci. Ja bardzo chce wracac do Polski, odkladam pieniadze i chce kupic maly domek na wsi, zeby miec duzy ogrod dla moich dzieciakow i owczarka, spokoj... na budowe mnie nie stac a i tak zyjac w uk stalam sie mniej wymagajaca co do mieszkan bo tutaj wszystko male i pudelkowe, pokoje wielksci szafy. Dlatego nawet kupno domku od kogos z mozliwoscia jakis tam przerobek i dobudowan jest dla mnie cudowna opcja. Tu bym tak nie dala rady.

Marika super wiesci. Ja bardzo chce wracac do Polski, odkladam pieniadze i chce kupic maly domek na wsi, zeby miec duzy ogrod dla moich dzieciakow i owczarka, spokoj... na budowe mnie nie stac a i tak zyjac w uk stalam sie mniej wymagajaca co do mieszkan bo tutaj wszystko male i pudelkowe, pokoje wielksci szafy. Dlatego nawet kupno domku od kogos z mozliwoscia jakis tam przerobek i dobudowan jest dla mnie cudowna opcja. Tu bym tak nie dala rady.
Jak sie dzis czujesz?

@kari21 kciuki mocno zaciśnięte. Koleżanka moja miala podobną sytuację .Krwiak i krwotoki ze myslala ze to koniec. Udalo jej sie dotrwac do27 tyg. Urodzila za wczesnie ale wszystko dobrze się skończyło dzis jej syn ma prawie 4 latka i jest kochanym urwisem .

@Irenaa bardzo Ci współczuję tylu strat :( witam Cię w naszym gronie i życzę oby udalo Ci sie jak najszybciej cieszyc byciem mamą ;)
@martakratka oby w tym cyklu się udalo :) ja jakas dziwną tą @ miałam w tym cyklu trwala prawie 7dni .A jesli chodzi o syna warto w luznej rozmowie popytac porozmawiac np zaczac pytajac czy w klasie są juz jakies pary czy np temu czy temu sie podoba jakas dziewczyna i czy jemu też.
@Totois30 fajnie ze i opieka fajna i warunki dobrze.oby dobrze Cie przebadali a pobwyjsciu ze szpitala szybciutko udalo się zafasolkowac
@mamcia2014 oby sprawy z mieszkaniem szybciutko sie uregulowaly a ani się obejrzysz jak bedziecie sie cieszyc własnym gniazdkiem
@AgaB33 jak tam brzusio siniaki poschodzily ?
@Aggs biedactwo współczuję rozłąki z ukochanym :( ale czas szybko leci i ani się obejrzysz a znów będziecie się cieszyć swoja obecnością

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@monia_l no niestety jeszcze nie, jeden to aż z guzem jest i nie mogę się do niczego dotknąć bo boli. Eh... z jakiś tydzień zejdzie zanim znikną. No to mega tą @ miałaś. Ważne że już po a przed Tobą nowy cykl

Do góry