reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kari21 trzymam za Was bardzo mocno kciuki i czekamy na pozytywne wieści po dzisiejszej wizycie.
@Totois30 cieszę się ze nic złego nie znaleźli [emoji4] i oby tak dalej.
Ja właśnie wczoraj nareszcie dostałam wezwanie na kontrole po cc na 11.04. Mega się stresuje co powie lekarka na temat kolejnych starań ... i czy będzie chciała zrobić USG żeby sprawdzić stan blizny bo z tym to różnie tutaj bywa...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@anja93 bo zaczynam się martwić, co się dzieje?

@Frezja_1 pewnie zabieg spowodował że @ mniej obfita pewnie kolejna będzie normalna chociaż życzę Ci aby już jej nie było i aby małe życie zaczęło w Tobie kielkowac.

@Totois30 to gdzie Ty jesteś że takie lujsusy? I to na nfz? Naprawdę jestem w szoku że tak się da. Ja w 2016 w październiku złożyłam dokumenty do sanatorium odchudzajacego... jeszcze mam chyba numerek coś ok 20tys. Może zdążę urodzić hehe :-) albo termin przepadnie lub po dwóch latach oczekiwania każą od nowa papiery od lekarza składać eh.. Bardzo się cieszę że nie znaleźli nic groźnego. Powodzenia :-)

@kari21 napisz.proszę po wizycie

@AgaB33 w Grudziadzu na NFZ:) jakby mnie na zachod wyslali serio jest supcio, tzn jedzenie polskich szpitali, ale jest kawiarnia, restauracja na terenie, a reszta naprawde klasa.

Dziewczyny, dzieki za pamiec, ja mialam ostatnie dni takie w biegu ze nie mialam czasu zeby napisac cos sensownego, a przeciez trzeba sie skupic.:) Na wizycie dobrze..wiadomo jak to ja lekki stres byl, no ale nie potrzebnie bo najwazniejsze ze zobaczylam dzidzie ktora ruszala raczkami i nozkami, chociaz jest podobno bardzo grzeczna :) dzisiaj skonczylam 15tc, czyli za miesiac fasolki powinnysmy poczuc ruchy tak powiedzial mi gin. Pytalam o plec tzn "nie zebym chciala juz wiedziec ale widac cos?:D" a lekarz tak patrzy i patrzy i mowi no nie bardzo widac musialoby sie obrocic, ale jakies przypuszczenia mial...i mowi "to chce pani wiedziec czy nie?" a ja stchorzylam i mowie: yyyy eee to nie, jeszcze nie :D a on na to: ok, to uznajmy ze jeszcze nie widac :D
No i w sumie tyle u mnie, pobolewa mnie ostatnimi czasy brzuch, teraz tez tylko lekko. Fasolki macie tak czasem?
To ktora teraz w kolejce na wizyte??
@Totois30 to lajcik, mozesz sie poczuc jak w hotelu a nie w szpitalu..zreszta juz sroda do piatku smignie raz dwa :) a i najwazniejsze!!!! Ze o ciaze mozesz sie normalnie starac, ze nic Ci nie pokoliduje po tym szpitalu :)

@Totois30 pozazdrościć naprawdę. Ale to sobie odpoczniesz i bardzo dobrze.

@anja93 supcio. U mnie by chyba zwyciężyła ciekawość: co tam we mnie siedzi :-) ja chyba teraz wizytuje 16.03bez usg niestety

reklama
Dziewczyny, dzieki za pamiec, ja mialam ostatnie dni takie w biegu ze nie mialam czasu zeby napisac cos sensownego, a przeciez trzeba sie skupic.:) Na wizycie dobrze..wiadomo jak to ja lekki stres byl, no ale nie potrzebnie bo najwazniejsze ze zobaczylam dzidzie ktora ruszala raczkami i nozkami, chociaz jest podobno bardzo grzeczna :) dzisiaj skonczylam 15tc, czyli za miesiac fasolki powinnysmy poczuc ruchy tak powiedzial mi gin. Pytalam o plec tzn "nie zebym chciala juz wiedziec ale widac cos?:D" a lekarz tak patrzy i patrzy i mowi no nie bardzo widac musialoby sie obrocic, ale jakies przypuszczenia mial...i mowi "to chce pani wiedziec czy nie?" a ja stchorzylam i mowie: yyyy eee to nie, jeszcze nie :D a on na to: ok, to uznajmy ze jeszcze nie widac :D
No i w sumie tyle u mnie, pobolewa mnie ostatnimi czasy brzuch, teraz tez tylko lekko. Fasolki macie tak czasem?
To ktora teraz w kolejce na wizyte??
@Totois30 to lajcik, mozesz sie poczuc jak w hotelu a nie w szpitalu..zreszta juz sroda do piatku smignie raz dwa :) a i najwazniejsze!!!! Ze o ciaze mozesz sie normalnie starac, ze nic Ci nie pokoliduje po tym szpitalu :)
Super, dobre wieści [emoji173]niech mały człowiek rośnie! Bardzo szybko ten czas leci ,dopiero były dwie kreski :)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry