Cleopatra_83
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, dobre wieści [emoji173]niech mały człowiek rośnie! Bardzo szybko ten czas leci ,dopiero były dwie kreskiDziewczyny, dzieki za pamiec, ja mialam ostatnie dni takie w biegu ze nie mialam czasu zeby napisac cos sensownego, a przeciez trzeba sie skupic. Na wizycie dobrze..wiadomo jak to ja lekki stres byl, no ale nie potrzebnie bo najwazniejsze ze zobaczylam dzidzie ktora ruszala raczkami i nozkami, chociaz jest podobno bardzo grzeczna dzisiaj skonczylam 15tc, czyli za miesiac fasolki powinnysmy poczuc ruchy tak powiedzial mi gin. Pytalam o plec tzn "nie zebym chciala juz wiedziec ale widac cos?" a lekarz tak patrzy i patrzy i mowi no nie bardzo widac musialoby sie obrocic, ale jakies przypuszczenia mial...i mowi "to chce pani wiedziec czy nie?" a ja stchorzylam i mowie: yyyy eee to nie, jeszcze nie a on na to: ok, to uznajmy ze jeszcze nie widac
No i w sumie tyle u mnie, pobolewa mnie ostatnimi czasy brzuch, teraz tez tylko lekko. Fasolki macie tak czasem?
To ktora teraz w kolejce na wizyte??
@Totois30 to lajcik, mozesz sie poczuc jak w hotelu a nie w szpitalu..zreszta juz sroda do piatku smignie raz dwa a i najwazniejsze!!!! Ze o ciaze mozesz sie normalnie starac, ze nic Ci nie pokoliduje po tym szpitalu