reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kari21 trzymam za Was bardzo mocno kciuki i czekamy na pozytywne wieści po dzisiejszej wizycie.
@Totois30 cieszę się ze nic złego nie znaleźli [emoji4] i oby tak dalej.
Ja właśnie wczoraj nareszcie dostałam wezwanie na kontrole po cc na 11.04. Mega się stresuje co powie lekarka na temat kolejnych starań ... i czy będzie chciała zrobić USG żeby sprawdzić stan blizny bo z tym to różnie tutaj bywa...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@anja93 bo zaczynam się martwić, co się dzieje?

@Frezja_1 pewnie zabieg spowodował że @ mniej obfita pewnie kolejna będzie normalna chociaż życzę Ci aby już jej nie było i aby małe życie zaczęło w Tobie kielkowac.

@Totois30 to gdzie Ty jesteś że takie lujsusy? I to na nfz? Naprawdę jestem w szoku że tak się da. Ja w 2016 w październiku złożyłam dokumenty do sanatorium odchudzajacego... jeszcze mam chyba numerek coś ok 20tys. Może zdążę urodzić hehe :-) albo termin przepadnie lub po dwóch latach oczekiwania każą od nowa papiery od lekarza składać eh.. Bardzo się cieszę że nie znaleźli nic groźnego. Powodzenia :-)

@kari21 napisz.proszę po wizycie

@AgaB33 w Grudziadzu na NFZ:) jakby mnie na zachod wyslali serio jest supcio, tzn jedzenie polskich szpitali, ale jest kawiarnia, restauracja na terenie, a reszta naprawde klasa.

Dziewczyny, dzieki za pamiec, ja mialam ostatnie dni takie w biegu ze nie mialam czasu zeby napisac cos sensownego, a przeciez trzeba sie skupic.:) Na wizycie dobrze..wiadomo jak to ja lekki stres byl, no ale nie potrzebnie bo najwazniejsze ze zobaczylam dzidzie ktora ruszala raczkami i nozkami, chociaz jest podobno bardzo grzeczna :) dzisiaj skonczylam 15tc, czyli za miesiac fasolki powinnysmy poczuc ruchy tak powiedzial mi gin. Pytalam o plec tzn "nie zebym chciala juz wiedziec ale widac cos?:D" a lekarz tak patrzy i patrzy i mowi no nie bardzo widac musialoby sie obrocic, ale jakies przypuszczenia mial...i mowi "to chce pani wiedziec czy nie?" a ja stchorzylam i mowie: yyyy eee to nie, jeszcze nie :D a on na to: ok, to uznajmy ze jeszcze nie widac :D
No i w sumie tyle u mnie, pobolewa mnie ostatnimi czasy brzuch, teraz tez tylko lekko. Fasolki macie tak czasem?
To ktora teraz w kolejce na wizyte??
@Totois30 to lajcik, mozesz sie poczuc jak w hotelu a nie w szpitalu..zreszta juz sroda do piatku smignie raz dwa :) a i najwazniejsze!!!! Ze o ciaze mozesz sie normalnie starac, ze nic Ci nie pokoliduje po tym szpitalu :)

@Totois30 pozazdrościć naprawdę. Ale to sobie odpoczniesz i bardzo dobrze.

@anja93 supcio. U mnie by chyba zwyciężyła ciekawość: co tam we mnie siedzi :-) ja chyba teraz wizytuje 16.03bez usg niestety

reklama
Dziewczyny, dzieki za pamiec, ja mialam ostatnie dni takie w biegu ze nie mialam czasu zeby napisac cos sensownego, a przeciez trzeba sie skupic.:) Na wizycie dobrze..wiadomo jak to ja lekki stres byl, no ale nie potrzebnie bo najwazniejsze ze zobaczylam dzidzie ktora ruszala raczkami i nozkami, chociaz jest podobno bardzo grzeczna :) dzisiaj skonczylam 15tc, czyli za miesiac fasolki powinnysmy poczuc ruchy tak powiedzial mi gin. Pytalam o plec tzn "nie zebym chciala juz wiedziec ale widac cos?:D" a lekarz tak patrzy i patrzy i mowi no nie bardzo widac musialoby sie obrocic, ale jakies przypuszczenia mial...i mowi "to chce pani wiedziec czy nie?" a ja stchorzylam i mowie: yyyy eee to nie, jeszcze nie :D a on na to: ok, to uznajmy ze jeszcze nie widac :D
No i w sumie tyle u mnie, pobolewa mnie ostatnimi czasy brzuch, teraz tez tylko lekko. Fasolki macie tak czasem?
To ktora teraz w kolejce na wizyte??
@Totois30 to lajcik, mozesz sie poczuc jak w hotelu a nie w szpitalu..zreszta juz sroda do piatku smignie raz dwa :) a i najwazniejsze!!!! Ze o ciaze mozesz sie normalnie starac, ze nic Ci nie pokoliduje po tym szpitalu :)
Super, dobre wieści [emoji173]niech mały człowiek rośnie! Bardzo szybko ten czas leci ,dopiero były dwie kreski :)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry