reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka wychowalam wiele dzieci a swojego balam sie na rece wziac jakbym pierwszy raz trzymala niemowle. Wszystkiego ucze sie na nowo. To normalne, ze tak czujesz. Wszystkiego sie szybciutko nauczysz i bedziesz super mamusia, zobaczysz

@agatush tez mam takie wrazenie. Tylko m duzy i moze to dlatego on tak rosnie. A twoja Misia cudowna. Po prostu drobna kobitka. Nie ma sie czym martwic

@AgaB33 z Natusia tak sie wlasnie leje, ale tylko czasami. Bywa, ze 5x na dzien musze calego przebrac, bo pieluszki nie daja rady. A o takim w srodku, to nie wiedzialam. Dziekuje za ingo. Ja mam skaze i podejrzewam, ze on moze miec po mnie wlasnie. Jestem na diecie, ale to nie daje za duzo. I tak nie mam co narzekac

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@anja93 @AgaB33 to ja ciutkę za Wami jestem bo u mnie dziś równo 14 tydzień :) Ja na kolejnej wizycie będę w 18 tyg to już na pewno będzie widać płeć :) już się nie mogę doczekać.
Powiem Wam dziewczyny że jakoś szybciutko leci nam ta ciąża, dopiero testy robiłyśmy a już 14 tygodni :)

@Destino skoro tam mocno ulewa to mogło faktycznie się przytrafić że po prostu nie wyszło na zewnątrz. W sumie nie ma na to rady. Ja próbowałam wszystkiego co tylko Internet proponuje. Musi przyjść wiek i samo się wykształcić. Jedyne co wydaje mi się pomagało to gdy leżała z głową wyżej. Ksiazki podlozylam pod nogi łóżeczka z tej strony co główka i tak leżała. A broń Boże zagęszczacze do mleka gdy byście na butelkę przeszli. Zaparcia i bóli brzucha takiego dostała że aż się na IP znaleźliśmy.

@ivvonka @anja93 @membaris bardzo się cieszę że nam to tak równo i bez komplikacji wszystkim idzie. Oby tak dalej. Mam nadzieję że nie przeszkadzamy reszcie dziewczyn?? Jeśli tak to piszcie i z góry przepraszam ale uwierzcie nie wyobrażam sobie aby nie być tutaj tylko gdzieś indziej tak się z Wami związałam emocjonalnie :-)

Czyli agab33 14+4, ja 14+2 a membaris 14.. Idziemy łeb w łeb, potem bedziemy sie przescigac ktora pierwsza urodzi haha :) oby tak bylo dobrze do konca.. :) przypomnij @ivvonka jeszcze Ty jak to u Ciebie na dzis wypada :)

@ivvonka to chyba przed @AgaB33 :)
masz racje @anja93 z tymi porodami może być różnie wiec to że dzieli nas tak niewiele dni nic nie znaczy. Ja niby mam termin z OM na 8 wrzesień ale już z usg dwa razy wyszło że 2 wrzesień także niegdy nic nie wiadomo :) Będziemy rodzić jedna po drugiej
@AgaB33 mam tak samo jak Ty. Przywiązałam się do tego forum i do dziewczyn. Nie chciałabym się przenosić

Ja na pierwszym usg termin mialam na 8 wrzesnia ale ciaza byla mlodsza o 3 dni na kolejnym juz wyrownalo sie wszystko i mi sie zgadza z om i usg czyli teraz przeskoczylo na 5 wrzesnia..ale wiadono roznie to moze byc, w sumie druga rocznice slubu bedziemy mieli 27 sierpnia wiec nie pogardzilabym prezentem w tym dniu ... :) ja tez sie przywiazalam do tego forum :) haha a @membaris zdradzisz swoje imie?? Ciekawa jestem :D ale to tak na marginesie jak nie chcesz to nie mow :D

Jaj ja bym chciala dziewczyny na takie tematy z Wami rozmawiac za pare tygodni.... Ciesze sie z Waszego szczescia i tez tak chcę...

reklama
Do góry