reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej dziewczynki .
U mnie wszystko dobrze po woli się pakujemy w kartony takie zbędne rzeczy których na codzień nie używamy.
Wrocilam do ćwiczeń i schudłam 2 kg na razie .

Wiktorek zdrowy odpukac.
Pozdrawiam buziaki zostawiam :*
No to gratuluję ;) Ja się jakoś nie umiem zebrać - nic mi się nie chce i spałabym cały dzień...

Mam nadzieję bo juz coraz starsza jestem niestety...

No ja niestety też ...my chyba w podobnym wieku ja mam skonczone 33 w grudniu bede miala 34
to bardzo podobnie i ja choć ciut wiece ale niestety krótsze i slabsze @ rzeczywście świadczą upływie wieku - tak twierdzi mój gin choć róznie to bywa

Hej dziewczynki .
U mnie wszystko dobrze po woli się pakujemy w kartony takie zbędne rzeczy których na codzień nie używamy.
Wrocilam do ćwiczeń i schudłam 2 kg na razie .

Wiktorek zdrowy odpukac.
Pozdrawiam buziaki zostawiam :*
to super bo ja zabrałam twoje +2 wiec teraz z checia komus oddam tylko pewnie chetnych nie znajde :p

Hej ja tez chętnie bym moje kg oddala ....tak z 5 kg albo i wiecej.
U mnie nadal @nie ma dzis 30 dc ,na teście biel wiec czekam... juz wolala bym zeby przyszla aby zaczac nowy cykl

to bardzo podobnie i ja choć ciut wiece ale niestety krótsze i slabsze @ rzeczywście świadczą upływie wieku - tak twierdzi mój gin choć róznie to bywa

to super bo ja zabrałam twoje +2 wiec teraz z checia komus oddam tylko pewnie chetnych nie znajde :p
Biorę z przyjemnością! U mnie walka o każdy kilogram.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
Czytam was na bieżąco, ale jakoś tak siedzę sobie w krzakach i nie pisze....
@AgaB33 dawno się nie odzywałas. Co tam u ciebie? Jak maleństwo, wszytko w porządku?
To samo pytanie do reszty naszych brzuchatek - @anja93 @membaris ??
U mnie @ wyglądała w końcu normalnie, więc bardzo się z tego powodu cieszę :) w przyszły czwartek idę do gin sprawdzić co tam w trawie piszczy, to będzie 20dc więc liczę na to że powie mi czy była owu ;) potem badanie hormonów, witaminy D, kwasu foliowego, homocysteiny i od następnego cyklu mam plan się starać :)
Zgubiłam ostatnio 3 kg na diecie bg, ale pozwalam sobie ostatnio więcej więc w tym miesiącu chyba nie będzie tak dobrze kto... Ćwiczyć mi się mega nie chce, czekam na wiosnę żeby zacząć chodzić na spacery i siłownię połową, bo może na to będę miała wene :p póki co widzę że brzuch mniejszy, więc mam nadzieję że jakoś powoli do przodu :)

reklama
@roki_1991 super ze @ się unormowała w końcu, to już połowa sukcesu :) a skoro mowa o ćwiczeniach to właśnie szukam jakiegoś fajnego klubu z zajęciami dla babek w ciąży :) w sumie nie mam przeciwwskazań to lepiej się poruszać i wzmocnić mięśnie - albo ich resztki hehe
Fajnie, że udało się zgubić parę kg a 3 to na prawdę sporo uwierz mi.. :) trzymam kciuki :)

p19u3e3keaa8816p.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry