monia_l
Wrześniowe mamy'07
I to najważniejsze na ile sie czujemy a nie ile mamyJa skończyłam w lisropadzie 35, niestety... Ale czuje sie na 25
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to najważniejsze na ile sie czujemy a nie ile mamyJa skończyłam w lisropadzie 35, niestety... Ale czuje sie na 25
No to gratuluję Ja się jakoś nie umiem zebrać - nic mi się nie chce i spałabym cały dzień...Hej dziewczynki .
U mnie wszystko dobrze po woli się pakujemy w kartony takie zbędne rzeczy których na codzień nie używamy.
Wrocilam do ćwiczeń i schudłam 2 kg na razie .
Wiktorek zdrowy odpukac.
Pozdrawiam buziaki zostawiam :*
Mam nadzieję bo juz coraz starsza jestem niestety...
to bardzo podobnie i ja choć ciut wiece ale niestety krótsze i slabsze @ rzeczywście świadczą upływie wieku - tak twierdzi mój gin choć róznie to bywaNo ja niestety też ...my chyba w podobnym wieku ja mam skonczone 33 w grudniu bede miala 34
to super bo ja zabrałam twoje +2 wiec teraz z checia komus oddam tylko pewnie chetnych nie znajdeHej dziewczynki .
U mnie wszystko dobrze po woli się pakujemy w kartony takie zbędne rzeczy których na codzień nie używamy.
Wrocilam do ćwiczeń i schudłam 2 kg na razie .
Wiktorek zdrowy odpukac.
Pozdrawiam buziaki zostawiam :*
A moze ta senność cos oznacza ktory dzis dzien cyklu ?No to gratuluję Ja się jakoś nie umiem zebrać - nic mi się nie chce i spałabym cały dzień...
Biorę z przyjemnością! U mnie walka o każdy kilogram.to bardzo podobnie i ja choć ciut wiece ale niestety krótsze i slabsze @ rzeczywście świadczą upływie wieku - tak twierdzi mój gin choć róznie to bywa
to super bo ja zabrałam twoje +2 wiec teraz z checia komus oddam tylko pewnie chetnych nie znajde
Monia 17dc. I 9 po owulacji. Brzuch mnie w nocy i krzyże bolały masakrycznie więc pewnie @ się zbliża.A moze ta senność cos oznacza ktory dzis dzien cyklu ?