reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej dziewczynki .
U mnie wszystko dobrze po woli się pakujemy w kartony takie zbędne rzeczy których na codzień nie używamy.
Wrocilam do ćwiczeń i schudłam 2 kg na razie .

Wiktorek zdrowy odpukac.
Pozdrawiam buziaki zostawiam :*
No to gratuluję ;) Ja się jakoś nie umiem zebrać - nic mi się nie chce i spałabym cały dzień...

Mam nadzieję bo juz coraz starsza jestem niestety...

No ja niestety też ...my chyba w podobnym wieku ja mam skonczone 33 w grudniu bede miala 34
to bardzo podobnie i ja choć ciut wiece ale niestety krótsze i slabsze @ rzeczywście świadczą upływie wieku - tak twierdzi mój gin choć róznie to bywa

Hej dziewczynki .
U mnie wszystko dobrze po woli się pakujemy w kartony takie zbędne rzeczy których na codzień nie używamy.
Wrocilam do ćwiczeń i schudłam 2 kg na razie .

Wiktorek zdrowy odpukac.
Pozdrawiam buziaki zostawiam :*
to super bo ja zabrałam twoje +2 wiec teraz z checia komus oddam tylko pewnie chetnych nie znajde :p

Hej ja tez chętnie bym moje kg oddala ....tak z 5 kg albo i wiecej.
U mnie nadal @nie ma dzis 30 dc ,na teście biel wiec czekam... juz wolala bym zeby przyszla aby zaczac nowy cykl

to bardzo podobnie i ja choć ciut wiece ale niestety krótsze i slabsze @ rzeczywście świadczą upływie wieku - tak twierdzi mój gin choć róznie to bywa

to super bo ja zabrałam twoje +2 wiec teraz z checia komus oddam tylko pewnie chetnych nie znajde :p
Biorę z przyjemnością! U mnie walka o każdy kilogram.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
Czytam was na bieżąco, ale jakoś tak siedzę sobie w krzakach i nie pisze....
@AgaB33 dawno się nie odzywałas. Co tam u ciebie? Jak maleństwo, wszytko w porządku?
To samo pytanie do reszty naszych brzuchatek - @anja93 @membaris ??
U mnie @ wyglądała w końcu normalnie, więc bardzo się z tego powodu cieszę :) w przyszły czwartek idę do gin sprawdzić co tam w trawie piszczy, to będzie 20dc więc liczę na to że powie mi czy była owu ;) potem badanie hormonów, witaminy D, kwasu foliowego, homocysteiny i od następnego cyklu mam plan się starać :)
Zgubiłam ostatnio 3 kg na diecie bg, ale pozwalam sobie ostatnio więcej więc w tym miesiącu chyba nie będzie tak dobrze kto... Ćwiczyć mi się mega nie chce, czekam na wiosnę żeby zacząć chodzić na spacery i siłownię połową, bo może na to będę miała wene :p póki co widzę że brzuch mniejszy, więc mam nadzieję że jakoś powoli do przodu :)

reklama
@roki_1991 super ze @ się unormowała w końcu, to już połowa sukcesu :) a skoro mowa o ćwiczeniach to właśnie szukam jakiegoś fajnego klubu z zajęciami dla babek w ciąży :) w sumie nie mam przeciwwskazań to lepiej się poruszać i wzmocnić mięśnie - albo ich resztki hehe
Fajnie, że udało się zgubić parę kg a 3 to na prawdę sporo uwierz mi.. :) trzymam kciuki :)

p19u3e3keaa8816p.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry