reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam sie i ja :)
Nie było mnie całe wieki bo az 3 dni :p
Niestety u mnie od piatku panuje "zemsta faraona" u obu chłopaków tylko róznymi stronami, no powiem wam, że kolorowo :( i tyle... w tym temacie
Nie wiem, nie czytałam co się u was dzieje, ale myśle, że spowrotem wkręce sie w rytm a moja @agatush porządku pilnowała :)

Dla ciekawskich wrzuciłam dwie nowe ciąże zaliczane do sukcesów @matulkaa @Funia90
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
przenosząc je z wątku staraczek
Link do: "Staraczki" lista oraz BADANIA

Polecam, prosze, apeluję do chetnych duszyczek o uzupełnienie naszej wiedzy o kolejne wpisy i opisy :* to dla was!

Czytała i się starała :)

Korzystając z okazji nieśmiało namawiam Was dziewczyny do tego, żebyście oznaczały mnie w poście jeżeli potrzebujecie jakiegoś wsparcia :D ja Was podczytuję ale czasami z braku czasu (mały brzdąć w domu)mogę coś przeoczyć :) a jak mnie wywołacie to na pewno się odniosę ;)

reklama
@raz_dwa_trzy to zrobimy tak: Ty nie myśl za bardzo, tylko tak trochę na luzie, a ja będę myśleć resztę i ściskać garści za powodzenie misji "fasolka". :)

a pozwól kochana, że może dokończę to pięknie rozpoczęte zdanie...nic nie będzie z @ :)
A to kiedy koniec cyklu wypada?
No wlasnie nie mam pojęcia bo to pierwszy cykl po stracie. Owulacje mialam dokladnie 25 lutego. Wiec nawet nie wiem kiedy sie moge spodziewac @.

@raz_dwa_trzy to zrobimy tak: Ty nie myśl za bardzo, tylko tak trochę na luzie, a ja będę myśleć resztę i ściskać garści za powodzenie misji "fasolka". :)

a pozwól kochana, że może dokończę to pięknie rozpoczęte zdanie...nic nie będzie z @ :)
A to kiedy koniec cyklu wypada?
Jakos mam przeczucie ze jednak przyjdzie @ bo jak bylam z synem w ciazy to wiedzialam to od 1 dnia, czułam to od samego poczatku. A teraz nie mam takiego przeczucia...

Jakos mam przeczucie ze jednak przyjdzie @ bo jak bylam z synem w ciazy to wiedzialam to od 1 dnia, czułam to od samego poczatku. A teraz nie mam takiego przeczucia...
A mialas juz 1 @ ? Bo ja wlasnie czekam az 2 się pojawi albo i nie i tak dopiero do mnie doszlo ze przeciez teraz te cykle muszą się unormowac i wcale nie musi byc tak ze jak ja liczyłam ze dzis dostanę mogl mi sie cykl wydłużyć np. Przed poronieniem mialam co 28 dni i dlatego teraz tez tak czekalam ....

A mialas juz 1 @ ? Bo ja wlasnie czekam az 2 się pojawi albo i nie i tak dopiero do mnie doszlo ze przeciez teraz te cykle muszą się unormowac i wcale nie musi byc tak ze jak ja liczyłam ze dzis dostanę mogl mi sie cykl wydłużyć np. Przed poronieniem mialam co 28 dni i dlatego teraz tez tak czekalam ....
Ja też miałam wcześniej 28 dni cykl, a po poronieniu wydłużyły się do 30 dni, a ostatni nawet 33 dni.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Mialam. Zaczął sie rowny tydzien przed owulacja i trwal 1,5 dnia.... wiec wszystko jakies pochrzanione...

reklama
Do góry