reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam sie i ja :)
Nie było mnie całe wieki bo az 3 dni :p
Niestety u mnie od piatku panuje "zemsta faraona" u obu chłopaków tylko róznymi stronami, no powiem wam, że kolorowo :( i tyle... w tym temacie
Nie wiem, nie czytałam co się u was dzieje, ale myśle, że spowrotem wkręce sie w rytm a moja @agatush porządku pilnowała :)

Dla ciekawskich wrzuciłam dwie nowe ciąże zaliczane do sukcesów @matulkaa @Funia90
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
przenosząc je z wątku staraczek
Link do: "Staraczki" lista oraz BADANIA

Polecam, prosze, apeluję do chetnych duszyczek o uzupełnienie naszej wiedzy o kolejne wpisy i opisy :* to dla was!

Czytała i się starała :)

Korzystając z okazji nieśmiało namawiam Was dziewczyny do tego, żebyście oznaczały mnie w poście jeżeli potrzebujecie jakiegoś wsparcia :D ja Was podczytuję ale czasami z braku czasu (mały brzdąć w domu)mogę coś przeoczyć :) a jak mnie wywołacie to na pewno się odniosę ;)

reklama
@raz_dwa_trzy to zrobimy tak: Ty nie myśl za bardzo, tylko tak trochę na luzie, a ja będę myśleć resztę i ściskać garści za powodzenie misji "fasolka". :)

a pozwól kochana, że może dokończę to pięknie rozpoczęte zdanie...nic nie będzie z @ :)
A to kiedy koniec cyklu wypada?
No wlasnie nie mam pojęcia bo to pierwszy cykl po stracie. Owulacje mialam dokladnie 25 lutego. Wiec nawet nie wiem kiedy sie moge spodziewac @.

@raz_dwa_trzy to zrobimy tak: Ty nie myśl za bardzo, tylko tak trochę na luzie, a ja będę myśleć resztę i ściskać garści za powodzenie misji "fasolka". :)

a pozwól kochana, że może dokończę to pięknie rozpoczęte zdanie...nic nie będzie z @ :)
A to kiedy koniec cyklu wypada?
Jakos mam przeczucie ze jednak przyjdzie @ bo jak bylam z synem w ciazy to wiedzialam to od 1 dnia, czułam to od samego poczatku. A teraz nie mam takiego przeczucia...

Jakos mam przeczucie ze jednak przyjdzie @ bo jak bylam z synem w ciazy to wiedzialam to od 1 dnia, czułam to od samego poczatku. A teraz nie mam takiego przeczucia...
A mialas juz 1 @ ? Bo ja wlasnie czekam az 2 się pojawi albo i nie i tak dopiero do mnie doszlo ze przeciez teraz te cykle muszą się unormowac i wcale nie musi byc tak ze jak ja liczyłam ze dzis dostanę mogl mi sie cykl wydłużyć np. Przed poronieniem mialam co 28 dni i dlatego teraz tez tak czekalam ....

A mialas juz 1 @ ? Bo ja wlasnie czekam az 2 się pojawi albo i nie i tak dopiero do mnie doszlo ze przeciez teraz te cykle muszą się unormowac i wcale nie musi byc tak ze jak ja liczyłam ze dzis dostanę mogl mi sie cykl wydłużyć np. Przed poronieniem mialam co 28 dni i dlatego teraz tez tak czekalam ....
Ja też miałam wcześniej 28 dni cykl, a po poronieniu wydłużyły się do 30 dni, a ostatni nawet 33 dni.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Mialam. Zaczął sie rowny tydzien przed owulacja i trwal 1,5 dnia.... wiec wszystko jakies pochrzanione...

reklama
Do góry