reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oj Ivvonka niefajnie ze takie pomyłki robia ale ufff dobbrze ze nie ma 20 hihih oby to byla ostatnia pomylka

A ja dostalam wkoncu @ pierwsza od zabiegu :) nigdy nie czekalam tak na @ i nie cieszylam sie jak teraz :) a to oznacza ze wkoncu bedzie mozna zaczac staranka :)

reklama
@monia_l no pewnie, jak jest pozwolenie to działać, działać. :) Będę kibicować, żeby udało się jak najszybciej. A już jakiś plan działania masz ustalony jak zobaczysz kreskę podwójnie?

@roxie123 nie ucierpi chyba, bo to są te na wpych;) Tylko ja wolę tam na dole za dużo nie grzebać, a tu osiem razy dziennie trzeba teraz zamiast czterech.

@ivvonka aha to od tej strony masz , hm to wiesz co na drugim wątku dziewczyny jak plamiły to też wpychały na dole tylko od drugiej strony @nafoczka może Ty doradzisz ? bo coś mi się wspomina jak pisały o tym, ale nie chce wprowadzić w błąd .

No to dzisiaj chyba ja potrzebuje pocieszenia wczoraj maz mnie ochrzanil ze za bardzo sie nakrecam z tym calhm przygotowaniem do ciazy ehh odechcialao mi sie wszystkiego bo mam wrazenie ze tylko mi zalezy na tym. Wczoraj pisalam tez ze znajoma ktora rowniez przeszla cp tym ze miala laparotomie czyli otwarcie powlok brzusznych z usunieciem jajowodu 2 tyg temu miala robione hsg i niestety jajowod nie drozny na dodatek zrosty sa na macicy ;/ ja nke mialam takiego badania przy najblizszej wizycie zapytam lelarza o to ale jak czytalam to zrosty po operacyjne sa pd 60-90 procent po zabiegach operachjnych czyli moga i byc u mnie a wtedy moge sobie pomarzyc o staraniach i pozostaje jedynie in vitro. Nastepna wiadomosc juz mowilam tu kiedys ze moja rodzine jakas klatwa przesladuje wszyscy choruja i umieraja w lutym marcu ja w tamtym roku lezalam w szpitalu a dzisiaj soe dowiedzialam ze moja babcia zmarla :( Dzisiaj olalam wsystkie cwiczenia brak sil ehh.

reklama
@monia_l ale Ci zazdroszczę tej @. U mnie nadal nic. Wczoraj znowu brzuch bolał ale potem dostałam lekkiego plamienia i taki mały skrzep wyleciał i znowu ustało, a tu już ponad 6 tygodni minęło :( zaczynam się już martwić i schizy mam :(

@ivvonka niepoważne te dziewczyny :( pilnuj ich porządnie następnym razem. Ja zawsze 100 razy sprawdzam wszystkie recepty i L4 bo ci co je wypisują za każdym razem robią to tak jakby robili to pierwszy raz...

@zosiak wyrazy współczucia :(:(:(

Do góry