reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 dziekuje:) staram sie godzic;) trzymam kciuki za wizyte 2 luty? dobrze ze dzidzi nadrobila tyg;)
@olaa90 dobrze Cie rozumiem z tymi nowinami takie dni rowniez miewam ale niedlugo i Ty bedziesz sie chwalic wierze w to;)
@gabrika pamietam;) ciesze sie i gratuluje
@Aggs trzymam kciuki za testowanie;)
@gosia100 szkoda ale nast cykl jest Twoj
@mfifi04 na kazdy problem jest sposob takze nie martw sie a in vitro tylko w ostatecznosci jesli zachodzisz w ciaze to mysle zeby probowac dalej najwazniejsze zeby myslec pozytywnie i tez ostatnio nie mam czasu na forum takze w pelni Cie rozoumiem a jesli chodzi o moj przypadek to tez takiej kobietki noe ma wiec czuje sie jak ufoludek troche. tymi moimi problemami.
@roki_1991 ciesze sie ze masz plan dzialania 2 miesiace szybko zleca to tylko 2 cykle;)
@Funia90 @Calineczka24 trzymam kciuki za rozwiazanie;
@roxie123 ciesze sie ze wyniki sa ok teraz moze bedzie mozna dzialac;)

Tyle tu kubiet ostatnio ze ciezko mi ogranac slowo wiec jwsli kogos pominelam to przepraszam jednal przytulam nowe dziewczyny po stracie, staraczkom zycze dwoch kresek, brzuchatkom duzo objawow i mdlosci:D wiem jestem okropna no ale to ciaza;) , i brzuchatkom zaawansowanym szybkiego rozwiazania;)

reklama
@mfifi04 jestem akurat po @ uff;) ale nic nie bolalo od kad cwicze poprawa ukrwienia macicy wiwc nawet leki mi nie byly potrzebne:) aktualnie sie nie staramy raczej staramy sie zabezpieczac choc tak tego nie lubie....:p

@zosiak jakie robisz cwiczenia na ukrwienie? A kto lubi sie zabezpieczac. Dlaczego sie nie staracie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak akurat chyba przyciągnęłam Cie myślami , bo miałam Cie wywoływac :)
@Frezja_1 ja taki UBICHINOL koenzym Q10 50 mg 60 kaps. aktywna forma na allegro zamówiłam , 100zł kosztuje ale podobno najlepszy :) uda się i Wam jeszcze ;*
@agula26 powiem tak , musiała być wada przy takich rozmiarach niestety to pewne , aczkolwiek nie przejmowałabym się tym jaka przyczyna skoro masz zdrowe dzieci , taki przypadek ... chyba będziesz musiała iść na wywołanie , za długie czekanie bez efektu grozi zaśniadem niestety :/ przykro mi , że teraz tak wyszło ... musisz sobie to poukładać ... strata zawsze boli ... jednak masz naprawde duuuużo szcześcia w życiu , które trzeba szczególnie doceniać :) wypłacz swoje i walcz dalej :) ja z tych bezdzietnych 25lat 4 straty ... głowa do góry , uda się jeszcze :)
@olaa90 jutro wizyta o 11 :) jedziemy po 8 bo jest kawałek drogi ... dam znac co powiedział :) podeśle Ci te linki na fb :)
@zosiak @mfifi04 kobiet z takimi przypadkami jak Wasze jest multum , i dzieci mają Wam też się uda :) trochę diagnostyki leczenia prób , raz pod górkę raz z górki , i jak u każdej może zdarzyć się wszystko , a za którymś razem się uda na dobre :)

@zosiak właśnie czemu się nie staracie ? wydawało mi się , że nie ma żadnych przeszkód i macie zielone

@mfifi04 cwicze codzinnie z wyjatkiem sob i niedzieli rozkladam sobie cwiczenia:) bieg 2 razy w tyg po 30 min a od pon do pt joge;) Oj nie staramy sie z paru powodow maz za granica siedzi, nie wyobrazam sobie byc z tym sama ( w ostatniej ciazy ok 3 tyg w lozku przelezalam i tylmo wychodzilam na siku) wiec czekamy az wroci;) , nie biorw narazie lekow wiec bez tez kiepsko, no i planujemy jeszcze na wakacje pojechac :p

reklama
Do góry