reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@agatush marzę żeby każdej się udało na takim zestawie [emoji4]
Tylko Tobie chyba nic konkretnego nie wyszło w badaniach ? Na szczescie ;* Bo już nie pamiętam [emoji4] Przykład Funi taki jak Twój tez na tym zestawie ale nic nie wyszło oprócz krzepliwosci więc wiadomo co pomogło [emoji4]
U mnie dupa brak mi pomysłu co pomoze bo bardzo liczyłam na żelazny a 2 podejścia i nic : /

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@agatush marzę żeby każdej się udało na takim zestawie [emoji4]
Tylko Tobie chyba nic konkretnego nie wyszło w badaniach ? Na szczescie ;* Bo już nie pamiętam [emoji4] Przykład Funi taki jak Twój tez na tym zestawie ale nic nie wyszło oprócz krzepliwosci więc wiadomo co pomogło [emoji4]
U mnie dupa brak mi pomysłu co pomoze bo bardzo liczyłam w żelazny : /

Nie u mnie oprócz gigantycznej homocysteiny i dwóch poronien nic nie wyszło, ale nie badalam mutacji pai... Ale to nie jest wyznacznik że nic mi nie wyszło... Coś musiało być nie tak, skoro zaskoczyło dopiero przy heparynie i acardzie. Tak funia jest dobrym przykładem i inne dziewczyny też. Ja też marzę żeby wszystkim się udawało i bez leków najlepiej. Mówię tylko o tym że nie można lekceważyć znaczenia acard i heparyny nawet jeżeli komuś nie pomogła :-* i czekam z niecierpliwością co jutro zaproponuje Ci P :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush oczywiście, ja nie wyobrażam sobie bez tego ciąży [emoji23] to taki standard [emoji4] może ja juz po prostu traktuje jako dodatek do zestawu a nie złoty lek ... źle ujęłam ... szkoda ze nie każdemu pomaga byłoby łatwiej :/
Sama ciekawa jestem ... najbardziej tego kiedy kaze się starać
Ty juz nie mysl co by bylo ważne ze jest Michasia kochana ♡ a niebawem siostrzyczka lub braciszek się pojawi [emoji4]

@agatush oczywiście, ja nie wyobrażam sobie bez tego ciąży [emoji23] to taki standard [emoji4] może ja juz po prostu traktuje jako dodatek do zestawu a nie złoty lek ... źle ujęłam ... szkoda ze nie każdemu pomaga byłoby łatwiej :/
Sama ciekawa jestem ... najbardziej tego kiedy kaze się starać
Ty juz nie mysl co by bylo ważne ze jest Michasia kochana ♡ a niebawem siostrzyczka lub braciszek się pojawi [emoji4]

Wiesz ze życzę Ci żebyś mogła starać się jak najszybciej i jeszcze w tym roku zostać mama :-D od początku mocno Ci kibicuje :-*

Marzę o rodzeństwie dla Michaliny... Mam nadzieję że kiedyś będzie je miała :-* jestem wdzięczna za to że mam ją, a jeśli nie udałoby nam się mieć kolejnego dziecka będziemy adoptować i już. Narazie skupiam się na niej :-D

@agatush będziecie mieć zobaczysz [emoji4] zachodzisz w ciążę więc nie ma mocy żeby się kiedyś nie udało ; * wiesz jakie leki brac jeszcze mocne jajeczko i już [emoji4] wyślij zdj małej na wątek [emoji7]
Ja nie wiem czy juz zdążę w tym roku ... :/ wiem że nie ma gwarancji ze następnym razem będzie super ale nastawienie mam bojowe [emoji4]

@agatush będziecie mieć zobaczysz [emoji4] zachodzisz w ciążę więc nie ma mocy żeby się kiedyś nie udało ; * wiesz jakie leki brac jeszcze mocne jajeczko i już [emoji4] wyślij zdj małej na wątek [emoji7]
Ja nie wiem czy juz zdążę w tym roku ... :/ wiem że nie ma gwarancji ze następnym razem będzie super ale nastawienie mam bojowe [emoji4]

A ja myślę że zdążysz :-) podeślę coś w wolnej chwili jak odbiorę zdjęcia z chrzcin :-D

@agatush a siedzi już ? :) urosła pewnie [emoji4]
3mam Cię za słowo czaruj czaruj :* nie mogę się jutra doczekać... jeszcze ostatnio mówił o tych skopanych kariotypach u par i braku jajeczkowania itd . i o in vitro z komórka dawczyni kiedy tłumaczył mi możliwości ze jest ich wiele ... a ja siedziałam tam jak wryta , bo miałam świadomość ze nie jestem na to gotowa :/ i myslalam ze to moja ostatnia wizyta... teraz się nie poddam chociażby mnie to spotkało nie daj Boże znowu ...

@agatush a siedzi już ? :) urosła pewnie [emoji4]
3mam Cię za słowo czaruj czaruj :* nie mogę się jutra doczekać... jeszcze ostatnio mówił o tych skopanych kariotypach u par i braku jajeczkowania itd . i o in vitro z komórka dawczyni kiedy tłumaczył mi możliwości ze jest ich wiele ... a ja siedziałam tam jak wryta , bo miałam świadomość ze nie jestem na to gotowa :/ i myslalam ze to moja ostatnia wizyta... teraz się nie poddam chociażby mnie to spotkało nie daj Boże znowu ...

Nie jeszcze nie siedzi. Narazie to jeszcze się nie obraca ani z pleców na brzuch ani z brzucha na plecy, tylko na boczki. No i zaczęliśmy wprowadzać warzywa więc duża rewolucja :-)

Masz dobrą motywację do walki. Tyle już za Tobą że teraz musi być już dobrze. Teraz jest Twój czas [emoji6]

@Calineczka24 jestem jestem. Czytam i kibicuje, ale na razie sie nie staram wiec siedze cichutko i mysle. Zbieram sie do gina jakos nie długo by umowic sie na laparoskopie i dopiero beda staranka gdzies jak dobrze pojdzie za 3 miesiace.
Trzymam kciuki za Wasze porody.:)

reklama
@agatush a chętna do warzyw czy nie bardzo? [emoji3]
@Frezja_1 ja tez z tych co przerwę mają także głowa do góry ; * robiłaś jeszcze jakieś badania teraz ?

Do góry