reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@agatush marzę żeby każdej się udało na takim zestawie [emoji4]
Tylko Tobie chyba nic konkretnego nie wyszło w badaniach ? Na szczescie ;* Bo już nie pamiętam [emoji4] Przykład Funi taki jak Twój tez na tym zestawie ale nic nie wyszło oprócz krzepliwosci więc wiadomo co pomogło [emoji4]
U mnie dupa brak mi pomysłu co pomoze bo bardzo liczyłam na żelazny a 2 podejścia i nic : /

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@agatush marzę żeby każdej się udało na takim zestawie [emoji4]
Tylko Tobie chyba nic konkretnego nie wyszło w badaniach ? Na szczescie ;* Bo już nie pamiętam [emoji4] Przykład Funi taki jak Twój tez na tym zestawie ale nic nie wyszło oprócz krzepliwosci więc wiadomo co pomogło [emoji4]
U mnie dupa brak mi pomysłu co pomoze bo bardzo liczyłam w żelazny : /

Nie u mnie oprócz gigantycznej homocysteiny i dwóch poronien nic nie wyszło, ale nie badalam mutacji pai... Ale to nie jest wyznacznik że nic mi nie wyszło... Coś musiało być nie tak, skoro zaskoczyło dopiero przy heparynie i acardzie. Tak funia jest dobrym przykładem i inne dziewczyny też. Ja też marzę żeby wszystkim się udawało i bez leków najlepiej. Mówię tylko o tym że nie można lekceważyć znaczenia acard i heparyny nawet jeżeli komuś nie pomogła :-* i czekam z niecierpliwością co jutro zaproponuje Ci P :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush oczywiście, ja nie wyobrażam sobie bez tego ciąży [emoji23] to taki standard [emoji4] może ja juz po prostu traktuje jako dodatek do zestawu a nie złoty lek ... źle ujęłam ... szkoda ze nie każdemu pomaga byłoby łatwiej :/
Sama ciekawa jestem ... najbardziej tego kiedy kaze się starać
Ty juz nie mysl co by bylo ważne ze jest Michasia kochana ♡ a niebawem siostrzyczka lub braciszek się pojawi [emoji4]

@agatush oczywiście, ja nie wyobrażam sobie bez tego ciąży [emoji23] to taki standard [emoji4] może ja juz po prostu traktuje jako dodatek do zestawu a nie złoty lek ... źle ujęłam ... szkoda ze nie każdemu pomaga byłoby łatwiej :/
Sama ciekawa jestem ... najbardziej tego kiedy kaze się starać
Ty juz nie mysl co by bylo ważne ze jest Michasia kochana ♡ a niebawem siostrzyczka lub braciszek się pojawi [emoji4]

Wiesz ze życzę Ci żebyś mogła starać się jak najszybciej i jeszcze w tym roku zostać mama :-D od początku mocno Ci kibicuje :-*

Marzę o rodzeństwie dla Michaliny... Mam nadzieję że kiedyś będzie je miała :-* jestem wdzięczna za to że mam ją, a jeśli nie udałoby nam się mieć kolejnego dziecka będziemy adoptować i już. Narazie skupiam się na niej :-D

@agatush będziecie mieć zobaczysz [emoji4] zachodzisz w ciążę więc nie ma mocy żeby się kiedyś nie udało ; * wiesz jakie leki brac jeszcze mocne jajeczko i już [emoji4] wyślij zdj małej na wątek [emoji7]
Ja nie wiem czy juz zdążę w tym roku ... :/ wiem że nie ma gwarancji ze następnym razem będzie super ale nastawienie mam bojowe [emoji4]

@agatush będziecie mieć zobaczysz [emoji4] zachodzisz w ciążę więc nie ma mocy żeby się kiedyś nie udało ; * wiesz jakie leki brac jeszcze mocne jajeczko i już [emoji4] wyślij zdj małej na wątek [emoji7]
Ja nie wiem czy juz zdążę w tym roku ... :/ wiem że nie ma gwarancji ze następnym razem będzie super ale nastawienie mam bojowe [emoji4]

A ja myślę że zdążysz :-) podeślę coś w wolnej chwili jak odbiorę zdjęcia z chrzcin :-D

@agatush a siedzi już ? :) urosła pewnie [emoji4]
3mam Cię za słowo czaruj czaruj :* nie mogę się jutra doczekać... jeszcze ostatnio mówił o tych skopanych kariotypach u par i braku jajeczkowania itd . i o in vitro z komórka dawczyni kiedy tłumaczył mi możliwości ze jest ich wiele ... a ja siedziałam tam jak wryta , bo miałam świadomość ze nie jestem na to gotowa :/ i myslalam ze to moja ostatnia wizyta... teraz się nie poddam chociażby mnie to spotkało nie daj Boże znowu ...

@agatush a siedzi już ? :) urosła pewnie [emoji4]
3mam Cię za słowo czaruj czaruj :* nie mogę się jutra doczekać... jeszcze ostatnio mówił o tych skopanych kariotypach u par i braku jajeczkowania itd . i o in vitro z komórka dawczyni kiedy tłumaczył mi możliwości ze jest ich wiele ... a ja siedziałam tam jak wryta , bo miałam świadomość ze nie jestem na to gotowa :/ i myslalam ze to moja ostatnia wizyta... teraz się nie poddam chociażby mnie to spotkało nie daj Boże znowu ...

Nie jeszcze nie siedzi. Narazie to jeszcze się nie obraca ani z pleców na brzuch ani z brzucha na plecy, tylko na boczki. No i zaczęliśmy wprowadzać warzywa więc duża rewolucja :-)

Masz dobrą motywację do walki. Tyle już za Tobą że teraz musi być już dobrze. Teraz jest Twój czas [emoji6]

@Calineczka24 jestem jestem. Czytam i kibicuje, ale na razie sie nie staram wiec siedze cichutko i mysle. Zbieram sie do gina jakos nie długo by umowic sie na laparoskopie i dopiero beda staranka gdzies jak dobrze pojdzie za 3 miesiace.
Trzymam kciuki za Wasze porody.:)

reklama
@agatush a chętna do warzyw czy nie bardzo? [emoji3]
@Frezja_1 ja tez z tych co przerwę mają także głowa do góry ; * robiłaś jeszcze jakieś badania teraz ?

Do góry