reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mfifi04 wydaje mi sie ze powinnaś sie pojawić na wątku z immunologia bo droga przed Tobą trudna a tam wiedzy dużo .
To takie zastrzyki które dają na wczesne poronienia aczkolwiek docelowo jest to lek przy chorobach jakichś innych sama muszę poczytać dokładnie

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Oj czytalam tam kiedys ale czyje sie jak czarna owca. Zadna nie ma podobnego przypadku :/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej.Zaraz zwariuję.
Mój mąż od wczoraj puszcza symfonie Beethovena:jedna po drugiej.:eek: Ja lubię czasem, ale tylko czasem i tak w rozsądnych dawkach. Ale się uparł, że w ciąży dobrze jest jej słuchać. Nie wiem... jak mi jest niedobrze to raczej mnie nie krzepi.:baffled:

O matko @Calineczka24 właśnie mi to przez myśl przeszło, ale nie mam. Jeszcze moja wyobraźnia jak słucham to podpowiada obrazy do tej muzyki i to jest głównie wielki niedźwiad uciekający przed rojem wściekłych pszczół. O właśnie zleciał ze skały i zdechł. Pozytywne, jak w mordę strzelił, klimaty.

@olaa90 ;*
@mfifi04 wydaje mi się ze powinnaś przyjść bo tam by nawet doradzily dobrego lekarza no i też pewnie pomogły w czymkolwiek [emoji4] wydaje Ci się zawsze na początku taj jest
@ivvonka chłop chce Cię zrelaksować [emoji23]

@Calineczka24 pokaż się w dwupaku jeszcze [emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 ;*
@mfifi04 wydaje mi się ze powinnaś przyjść bo tam by nawet doradzily dobrego lekarza no i też pewnie pomogły w czymkolwiek [emoji4] wydaje Ci się zawsze na początku taj jest
@ivvonka chłop chce Cię zrelaksować [emoji23]

@Calineczka24 pokaż się w dwupaku jeszcze [emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana jak będę miała na tyle energii, żeby wstać z łóżka, ubrać się i pstryknąć fotę to wrzucę :D
Bo wiesz to, że wstałam o 8 to o niczym nie świadczy gdyż ja leże jeszcze w piżamie i w łóżku a M właśnie nalewa rosołu :D
Także nawet do obiadu usiądę w piżamie, zjem i dalej do wyra :D

@ivvonka wyciągnij kabel z głośnika, albo prąd wyłącz :D
Możesz też udawać, że nagle zasnęłaś :D

Wyłączyłam. Powiedziałam, że muszę do kościoła się malować i nie mogę się skupić na kresce. Zdziwiony był, ale kobiet nie należy starać się za bardzo zrozumieć.
U nas też będzie rosół jak wrócimy.
To po królewsku dzisiaj się stołujemy.

reklama
Do góry