reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mfifi04 wydaje mi sie ze powinnaś sie pojawić na wątku z immunologia bo droga przed Tobą trudna a tam wiedzy dużo .
To takie zastrzyki które dają na wczesne poronienia aczkolwiek docelowo jest to lek przy chorobach jakichś innych sama muszę poczytać dokładnie

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Oj czytalam tam kiedys ale czyje sie jak czarna owca. Zadna nie ma podobnego przypadku :/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej.Zaraz zwariuję.
Mój mąż od wczoraj puszcza symfonie Beethovena:jedna po drugiej.:eek: Ja lubię czasem, ale tylko czasem i tak w rozsądnych dawkach. Ale się uparł, że w ciąży dobrze jest jej słuchać. Nie wiem... jak mi jest niedobrze to raczej mnie nie krzepi.:baffled:

O matko @Calineczka24 właśnie mi to przez myśl przeszło, ale nie mam. Jeszcze moja wyobraźnia jak słucham to podpowiada obrazy do tej muzyki i to jest głównie wielki niedźwiad uciekający przed rojem wściekłych pszczół. O właśnie zleciał ze skały i zdechł. Pozytywne, jak w mordę strzelił, klimaty.

@olaa90 ;*
@mfifi04 wydaje mi się ze powinnaś przyjść bo tam by nawet doradzily dobrego lekarza no i też pewnie pomogły w czymkolwiek [emoji4] wydaje Ci się zawsze na początku taj jest
@ivvonka chłop chce Cię zrelaksować [emoji23]

@Calineczka24 pokaż się w dwupaku jeszcze [emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 ;*
@mfifi04 wydaje mi się ze powinnaś przyjść bo tam by nawet doradzily dobrego lekarza no i też pewnie pomogły w czymkolwiek [emoji4] wydaje Ci się zawsze na początku taj jest
@ivvonka chłop chce Cię zrelaksować [emoji23]

@Calineczka24 pokaż się w dwupaku jeszcze [emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana jak będę miała na tyle energii, żeby wstać z łóżka, ubrać się i pstryknąć fotę to wrzucę :D
Bo wiesz to, że wstałam o 8 to o niczym nie świadczy gdyż ja leże jeszcze w piżamie i w łóżku a M właśnie nalewa rosołu :D
Także nawet do obiadu usiądę w piżamie, zjem i dalej do wyra :D

@ivvonka wyciągnij kabel z głośnika, albo prąd wyłącz :D
Możesz też udawać, że nagle zasnęłaś :D

Wyłączyłam. Powiedziałam, że muszę do kościoła się malować i nie mogę się skupić na kresce. Zdziwiony był, ale kobiet nie należy starać się za bardzo zrozumieć.
U nas też będzie rosół jak wrócimy.
To po królewsku dzisiaj się stołujemy.

reklama
Do góry