reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mfifi04 też na początku czułam się na tamtym wątku jak czarna owca. Nie rozumiałam totalnie nic z tego co dziewczyny piszą. Ale z biegiem czasu wiem coraz więcej ;) są tam i takie, które walczą z in vitro, także na pewno wiedzą pomogą ;)

reklama
@roxie123 drugie to ja zrobię ;)
Familiadę przespaliśmy i co teraz? :szok:
Muszę wstać z wyrwka i coś porobić, żeby cukier spalić bo się obudziłam z taką chętką na słodkie, że musiałam zjeść prince polo bo by mnie skręciło chyba :laugh2:

@Frezja_1 jak się masz? Nic Cię nie widać. W chowanego się z nami bawisz? :p
Mi już ciężko chodzić i szukać, więc bądź tak uprzejma i sama się pokaż ;)

@ivvonka rozumiem, że modliłaś się w kościółku, żeby ten Bethoven się wyprowadził? :-D

@ivvonka dotrwasz dotrwasz ;)
Ja to wiem, Ty to masz wiedzieć i cała reszta też to wie. ;)
Dzidziolek się tam porządnie przytulił do brzuszka i jeszcze tak jak ja proszę swoje dziecię, żeby się urodziło tak i Ty to będziesz robić bo w brzuszku maluszkowi będzie tak dobrze, że się wybrać na świat nie będzie chciało. ;)
I nic nie pomogą prośby, przekonania jak to tu jest super i wspaniale. :p

@mfifi04 heparyna acard to żaden lek [emoji14] to taki standard na w razie W dawany po poronieniach na rozedzenie nie zawsze pomaga mi nie pomogło . Pomaga głównie przy zakrzepowych problemach.
Ja myślę ze dostanę teraz accofil . No I dostinex na zbicie prolaktyny . W ciąży standard plus może steryd jakiś i metformine biorę. Jutro mam wizytę to Ci powiem bo sama nie wiem [emoji23]

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Roxie nie pisz ze heparyny i acard to żaden lek Kochana, bo jest wiele osób które na nich właśnie ciążę donosiły :-* owszem nie wszystkie, ale nie działa zazwyczaj u osób które mają jeszcze inne problemy. Sama wiesz ze na drugim wątku jest gro dziewczyn które były tylko na heparyne i acardzie plus oczywiście witaminy a teraz cieszą się dzidzia :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 nowenna pompejanska musi byc nie przerwana i jedna intencja [emoji4] ja odmawialam 2x i nic nie dzieje się bez powodu bardzo pomaga [emoji4] i mnie wgl wszystko się układało jak chciałam bez wytłumaczenia np.moja pierwsza wizyta u doktora . We wrześniu byłam podziękować w Częstochowie i prosić o żyje nadzieja ze mam obiecane . Odmawiaj sobie trzeba poświęcić czasu na 3rozance dziennie ale nic moc jest ogromna nawet kiedy efekty przychodzą z czasem . Jaki słodki awatar [emoji4]
@mfifi04 nie bój się... wiedza jest potrzebna...
A łatwiej jest z kimś kto już ma doświadczenie itd bo wytłumaczy doradzi

@agatush może źle ubralam w slowa [emoji4]bo zacza sie temat skopanej immunologii itd chodziło mi , że tutaj głównie działa na krzepliwosc i pomaga kobietom oczywiscie , ale jak coś więcej buczy wtedy to nie jest lek jako tako tylko wspomagacz ze względu na poronienia a leczenie dobierają odnośnie wynikow np. Szczepienia czy wylewy czy accofil itd [emoji4] to już mi chodziło bardziej jak coś wyjdzie nie halo no i np te kariotypy ... no i wtedy ta heparyne czy acard to taka podstawa po poronieniach ze nie jest jako lek docelowy ze ma coś poprawić tylko wspomóc [emoji4]
Na swoim przykładzie np to nie jest lek dla mnie bo mi nie pomógł np , ale i tak będę brać w ciazy bo jako wspomagacz też zrobi swoje jak wiadomo bez tego ani rusz [emoji4] nie wiem czy się poprawiłam hehe bo ja to mam problem myśli na słowa przelać czasami [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@agatush ja mimo wszystko wierze ze heparyna+acard mi pomoze :)
@roxie123 oczywiscie ze wiedza jest potrzebna. Narazie wystarczy mi ta ktora mam.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mififi ja ciążę donosilam na heparynie acardzie i metylowanych witaminach :-* tego Ci życzę :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry