reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mfifi04 też na początku czułam się na tamtym wątku jak czarna owca. Nie rozumiałam totalnie nic z tego co dziewczyny piszą. Ale z biegiem czasu wiem coraz więcej ;) są tam i takie, które walczą z in vitro, także na pewno wiedzą pomogą ;)

reklama
@roxie123 drugie to ja zrobię ;)
Familiadę przespaliśmy i co teraz? :szok:
Muszę wstać z wyrwka i coś porobić, żeby cukier spalić bo się obudziłam z taką chętką na słodkie, że musiałam zjeść prince polo bo by mnie skręciło chyba :laugh2:

@Frezja_1 jak się masz? Nic Cię nie widać. W chowanego się z nami bawisz? :p
Mi już ciężko chodzić i szukać, więc bądź tak uprzejma i sama się pokaż ;)

@ivvonka rozumiem, że modliłaś się w kościółku, żeby ten Bethoven się wyprowadził? :-D

@ivvonka dotrwasz dotrwasz ;)
Ja to wiem, Ty to masz wiedzieć i cała reszta też to wie. ;)
Dzidziolek się tam porządnie przytulił do brzuszka i jeszcze tak jak ja proszę swoje dziecię, żeby się urodziło tak i Ty to będziesz robić bo w brzuszku maluszkowi będzie tak dobrze, że się wybrać na świat nie będzie chciało. ;)
I nic nie pomogą prośby, przekonania jak to tu jest super i wspaniale. :p

@mfifi04 heparyna acard to żaden lek [emoji14] to taki standard na w razie W dawany po poronieniach na rozedzenie nie zawsze pomaga mi nie pomogło . Pomaga głównie przy zakrzepowych problemach.
Ja myślę ze dostanę teraz accofil . No I dostinex na zbicie prolaktyny . W ciąży standard plus może steryd jakiś i metformine biorę. Jutro mam wizytę to Ci powiem bo sama nie wiem [emoji23]

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Roxie nie pisz ze heparyny i acard to żaden lek Kochana, bo jest wiele osób które na nich właśnie ciążę donosiły :-* owszem nie wszystkie, ale nie działa zazwyczaj u osób które mają jeszcze inne problemy. Sama wiesz ze na drugim wątku jest gro dziewczyn które były tylko na heparyne i acardzie plus oczywiście witaminy a teraz cieszą się dzidzia :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 nowenna pompejanska musi byc nie przerwana i jedna intencja [emoji4] ja odmawialam 2x i nic nie dzieje się bez powodu bardzo pomaga [emoji4] i mnie wgl wszystko się układało jak chciałam bez wytłumaczenia np.moja pierwsza wizyta u doktora . We wrześniu byłam podziękować w Częstochowie i prosić o żyje nadzieja ze mam obiecane . Odmawiaj sobie trzeba poświęcić czasu na 3rozance dziennie ale nic moc jest ogromna nawet kiedy efekty przychodzą z czasem . Jaki słodki awatar [emoji4]
@mfifi04 nie bój się... wiedza jest potrzebna...
A łatwiej jest z kimś kto już ma doświadczenie itd bo wytłumaczy doradzi

@agatush może źle ubralam w slowa [emoji4]bo zacza sie temat skopanej immunologii itd chodziło mi , że tutaj głównie działa na krzepliwosc i pomaga kobietom oczywiscie , ale jak coś więcej buczy wtedy to nie jest lek jako tako tylko wspomagacz ze względu na poronienia a leczenie dobierają odnośnie wynikow np. Szczepienia czy wylewy czy accofil itd [emoji4] to już mi chodziło bardziej jak coś wyjdzie nie halo no i np te kariotypy ... no i wtedy ta heparyne czy acard to taka podstawa po poronieniach ze nie jest jako lek docelowy ze ma coś poprawić tylko wspomóc [emoji4]
Na swoim przykładzie np to nie jest lek dla mnie bo mi nie pomógł np , ale i tak będę brać w ciazy bo jako wspomagacz też zrobi swoje jak wiadomo bez tego ani rusz [emoji4] nie wiem czy się poprawiłam hehe bo ja to mam problem myśli na słowa przelać czasami [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@agatush ja mimo wszystko wierze ze heparyna+acard mi pomoze :)
@roxie123 oczywiscie ze wiedza jest potrzebna. Narazie wystarczy mi ta ktora mam.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mififi ja ciążę donosilam na heparynie acardzie i metylowanych witaminach :-* tego Ci życzę :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry