roki_1991
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Roxie nie pisz ze heparyny i acard to żaden lek Kochana, bo jest wiele osób które na nich właśnie ciążę donosiły :-* owszem nie wszystkie, ale nie działa zazwyczaj u osób które mają jeszcze inne problemy. Sama wiesz ze na drugim wątku jest gro dziewczyn które były tylko na heparyne i acardzie plus oczywiście witaminy a teraz cieszą się dzidzia :-)@mfifi04 heparyna acard to żaden lek [emoji14] to taki standard na w razie W dawany po poronieniach na rozedzenie nie zawsze pomaga mi nie pomogło . Pomaga głównie przy zakrzepowych problemach.
Ja myślę ze dostanę teraz accofil . No I dostinex na zbicie prolaktyny . W ciąży standard plus może steryd jakiś i metformine biorę. Jutro mam wizytę to Ci powiem bo sama nie wiem [emoji23]
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Mififi ja ciążę donosilam na heparynie acardzie i metylowanych witaminach :-* tego Ci życzę :-)