reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@olaa90 mi wyszła hiperinsulinemia leciutka żeby stwierdzić IO musi to widzieć lekarz [emoji4] tutaj nawet nie chodzi o wartości a przyrost i spadek cukru czy insuliny .
@mfifi04 Ja miałam sterydy i to nic takiego ...
U mnie niby immunologia ok zespół antyfosfolipidowy też z resztą badania które robiłam sa na liście staraczek [emoji4] w Twoim przypadku może tez trzeba porobic żeby w razie ciąży wiedzieć co brac ... leków nie ma się co bać

@olaa90 kochana bez paniki ... rób badania i już na wszystko jest sposób ... ja tez myślałam że mam wszystko skopane a praktycznie nic [emoji4] metforminke dostaniesz to pewne ja nie czuje nawet ze ja biorę . Wiem jak to jest sie nakrecac bo ja tak miałam caly rok . Ale chciałam żeby coś wyszło z jednej strony żeby wiedzieć co leczyć a nic nie wyszło. Ta prl i insulina to jest takie nic . Jutro dam Ci znać co P mówił. Wiesz ze czasami wystarczy metforminka i się udaje [emoji4] kup sobie od razu miovarin i aktywny q10 mogę linki wysłać im szybciej będziesz jajka karmić tym szybsza szansa na dzidzi [emoji4] ja teraz mam mega motywację i u Ciebie tez nie będzie źle... widzisz matylda nie szczepila się na acofilu się udało też pewnie mi da . Ja byłam gotowa na każde leczenie prócz in vitro także jest możliwości dużo młoda jesteś to dopiero poczĄtek [emoji4] zrób badania i będziemy dumac . Ciesz sie ze tak szybko trafiłaś w rece jednego z najlepszych specjalistow [emoji4] będzie dobrze; *

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@olaa90 staramy sie caly czas dzis mi sie konczy @ wiec od jutra dzialamy. Hmm moze tez powinnam zrobic immunologie..
@roxie123 robilam zespol antyfosfolipidowy wyszedl ok.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 na badania w Prokocimiu musisz mieć skierowanie od lekarza a nie wiem czy zwykły gin wgl ma pojęcie... musisz mieć kogoś kto się zna na tym też

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Ostatnio bylam u profesorka. Powiedzial ze najwiekszym problemem jest wlasnie ten kariotyp.

@mfifi04 w tym przypadku tak ale wiesz nawet gdyby się udało to trzeba wiedzieć czym podtrzymać ciaze mam nadzieję że lekarz wie co robić i dobrze Was poprowadzi [emoji4]

Ciezko znalesc takiego lekarza. 27 lutego mam wizyte u mojej Pani doktor. Poprosze o skierowanie na laparoskopie. Mysle ze endometrioza znowu sie pojawila. A Ty jakie leki bedziesz brac w ciazy? Heparyna? Acard?

@mfifi04 heparyna acard to żaden lek [emoji14] to taki standard na w razie W dawany po poronieniach na rozedzenie nie zawsze pomaga mi nie pomogło . Pomaga głównie przy zakrzepowych problemach.
Ja myślę ze dostanę teraz accofil . No I dostinex na zbicie prolaktyny . W ciąży standard plus może steryd jakiś i metformine biorę. Jutro mam wizytę to Ci powiem bo sama nie wiem [emoji23]

@mfifi04 heparyna acard to żaden lek [emoji14] to taki standard na w razie W dawany po poronieniach na rozedzenie nie zawsze pomaga mi nie pomogło . Pomaga głównie przy zakrzepowych problemach.
Ja myślę ze dostanę teraz accofil . No I dostinex na zbicie prolaktyny . W ciąży standard plus może steryd jakiś i metformine biorę. Jutro mam wizytę to Ci powiem bo sama nie wiem [emoji23]

Accofil ? Co to takiego?

@mfifi04 wydaje mi sie ze powinnaś sie pojawić na wątku z immunologia bo droga przed Tobą trudna a tam wiedzy dużo .
To takie zastrzyki które dają na wczesne poronienia aczkolwiek docelowo jest to lek przy chorobach jakichś innych sama muszę poczytać dokładnie

reklama
@roxie123 wyslij mi linki jak będziesz miała chwilkę i dziękuje za wszystkie inf moja dobra duszyczko ;* i oczywiście z niecierpliwością czekam na info po wizycie ;*
@mfifi04 czyli najprzyjemniejsze przed wami ☺️ Trzymam kciuki

Do góry