reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@olaa90 mi wyszła hiperinsulinemia leciutka żeby stwierdzić IO musi to widzieć lekarz [emoji4] tutaj nawet nie chodzi o wartości a przyrost i spadek cukru czy insuliny .
@mfifi04 Ja miałam sterydy i to nic takiego ...
U mnie niby immunologia ok zespół antyfosfolipidowy też z resztą badania które robiłam sa na liście staraczek [emoji4] w Twoim przypadku może tez trzeba porobic żeby w razie ciąży wiedzieć co brac ... leków nie ma się co bać

@olaa90 kochana bez paniki ... rób badania i już na wszystko jest sposób ... ja tez myślałam że mam wszystko skopane a praktycznie nic [emoji4] metforminke dostaniesz to pewne ja nie czuje nawet ze ja biorę . Wiem jak to jest sie nakrecac bo ja tak miałam caly rok . Ale chciałam żeby coś wyszło z jednej strony żeby wiedzieć co leczyć a nic nie wyszło. Ta prl i insulina to jest takie nic . Jutro dam Ci znać co P mówił. Wiesz ze czasami wystarczy metforminka i się udaje [emoji4] kup sobie od razu miovarin i aktywny q10 mogę linki wysłać im szybciej będziesz jajka karmić tym szybsza szansa na dzidzi [emoji4] ja teraz mam mega motywację i u Ciebie tez nie będzie źle... widzisz matylda nie szczepila się na acofilu się udało też pewnie mi da . Ja byłam gotowa na każde leczenie prócz in vitro także jest możliwości dużo młoda jesteś to dopiero poczĄtek [emoji4] zrób badania i będziemy dumac . Ciesz sie ze tak szybko trafiłaś w rece jednego z najlepszych specjalistow [emoji4] będzie dobrze; *

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@olaa90 staramy sie caly czas dzis mi sie konczy @ wiec od jutra dzialamy. Hmm moze tez powinnam zrobic immunologie..
@roxie123 robilam zespol antyfosfolipidowy wyszedl ok.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 na badania w Prokocimiu musisz mieć skierowanie od lekarza a nie wiem czy zwykły gin wgl ma pojęcie... musisz mieć kogoś kto się zna na tym też

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Ostatnio bylam u profesorka. Powiedzial ze najwiekszym problemem jest wlasnie ten kariotyp.

@mfifi04 w tym przypadku tak ale wiesz nawet gdyby się udało to trzeba wiedzieć czym podtrzymać ciaze mam nadzieję że lekarz wie co robić i dobrze Was poprowadzi [emoji4]

Ciezko znalesc takiego lekarza. 27 lutego mam wizyte u mojej Pani doktor. Poprosze o skierowanie na laparoskopie. Mysle ze endometrioza znowu sie pojawila. A Ty jakie leki bedziesz brac w ciazy? Heparyna? Acard?

@mfifi04 heparyna acard to żaden lek [emoji14] to taki standard na w razie W dawany po poronieniach na rozedzenie nie zawsze pomaga mi nie pomogło . Pomaga głównie przy zakrzepowych problemach.
Ja myślę ze dostanę teraz accofil . No I dostinex na zbicie prolaktyny . W ciąży standard plus może steryd jakiś i metformine biorę. Jutro mam wizytę to Ci powiem bo sama nie wiem [emoji23]

@mfifi04 heparyna acard to żaden lek [emoji14] to taki standard na w razie W dawany po poronieniach na rozedzenie nie zawsze pomaga mi nie pomogło . Pomaga głównie przy zakrzepowych problemach.
Ja myślę ze dostanę teraz accofil . No I dostinex na zbicie prolaktyny . W ciąży standard plus może steryd jakiś i metformine biorę. Jutro mam wizytę to Ci powiem bo sama nie wiem [emoji23]

Accofil ? Co to takiego?

@mfifi04 wydaje mi sie ze powinnaś sie pojawić na wątku z immunologia bo droga przed Tobą trudna a tam wiedzy dużo .
To takie zastrzyki które dają na wczesne poronienia aczkolwiek docelowo jest to lek przy chorobach jakichś innych sama muszę poczytać dokładnie

reklama
@roxie123 wyslij mi linki jak będziesz miała chwilkę i dziękuje za wszystkie inf moja dobra duszyczko ;* i oczywiście z niecierpliwością czekam na info po wizycie ;*
@mfifi04 czyli najprzyjemniejsze przed wami ☺️ Trzymam kciuki

Do góry