reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@gosia100 oj ostatnio czesto:( u mnie zycie przed starankami bylo o wiele latwiejsze a teraz troski kiedy sie uda:( u mnie w ogole duzo sie zmienilo bo po stracie zaczely mi sie jakies bole reumatologiczne i nie moge uprawiać sportu skad mam wszystkich znajomych i nie spotykam sie z nimi tak często jak wczesniej, podejrzewaja ze cos jest na rzeczy a tu nie:( musze troche pozmieniać w swoim zyciu zeby nie sfiksowac a to wymaga tez spori motywacji ktora miewam czasem i na krotko:) ale jakos to bedzie w lutym planuje kilkudniowy wyjazd do barcelony moze slonce u mnie zagosci. Wczoraj jeszcze pocwiczylam 1szy raz od 2 tyg bo mialam to zapalenie oskrzeli i jestem tak obolala:) ale bede dzialac zeby czuc sie lepiej:)

reklama
Poczekaj moze jeszcze troche? Ja po poronieniu wcale nie bylam na wizycie kontrolnej, lekarz powiedzial, ze nie ma sensu bo ja poronilam samoistnie w 5tc. Nie masz mizliwosci umowienia sie na ewentualna wizyte tu w uk? Ja mieszkam w usa i jako, ze nie mam jeszcze ubezpieczenia, chadzam do lekarzy prywatnie. Wiem, ze to kosztuje, ale moze lepiej miec lekarza pod reka, niz latac do pl co chwila.
A masz jakies objawy jak.w normalnym cyklu? Jakies bole brzucha, klucia?
Aggs - a ile krwawilas? Bo ja wlasnie w podobnej sytuacji jestem i krwawie juz 23 dni i konca nie widać. I po jakim czasie dostalas @ ?

@martakratka dobrze kojarzę,u Ciebie samoistne tak? To w tej kwestii niedoświadczona jestem ale 2 x miałam zabieg i ja po zabiegu stosunkowo długo krwawiłam bo aż 2 tygodnie... a wiem,ze dziewczyny po zabiegu to nie bujają się z tym,aż tak długo. Po 1 zabiegu dostałam po 42 dniach @, teraz po 2 zabiegu dostałam @ po 40... i potop tak mnie zalewa,ze nie wiem jak jutro w pracy będę funkcjonować :D jeszcze moja koleżanka się rozchorowała i sama jestem z 20 dzieci :o kontrolowałas u lekarza,czy aby przypadkiem nie zostało coś z czym macica sobie nie radzi kochana?

@martakratka dobrze kojarzę,u Ciebie samoistne tak? To w tej kwestii niedoświadczona jestem ale 2 x miałam zabieg i ja po zabiegu stosunkowo długo krwawiłam bo aż 2 tygodnie... a wiem,ze dziewczyny po zabiegu to nie bujają się z tym,aż tak długo. Po 1 zabiegu dostałam po 42 dniach @, teraz po 2 zabiegu dostałam @ po 40... i potop tak mnie zalewa,ze nie wiem jak jutro w pracy będę funkcjonować :D jeszcze moja koleżanka się rozchorowała i sama jestem z 20 dzieci :o kontrolowałas u lekarza,czy aby przypadkiem nie zostało coś z czym macica sobie nie radzi kochana?
Jak bulam ostatnio u gin jakies 2 tyg temu to endometrium mialam 3mm. Beta z 700 spadla do 500 w ciagu tygodnia. We wtorek mam powtorzyc badanie. Pisalam do mojej gin maila i odposala ze dopoki beta nie spadnie to moge krwawic. We wtorek ide zrobic badanie i wtedy pewnie bede wiedziec. Mam wrazenie ze jak nic nie robie to uspokaja sie troche ale ze jestem w trakcie przeprowadzki i remontu no to leci jal z kranu...

Cześć dziewczyny :) co u Was ? ja niezmiennie nie śpię po nocach i czekam na kariotypy eh trafia mnie już to czekanie ... w życiu się tak nie bałam jak teraz ...

Kciuki za testowanko :) &&& :)
Wszystkie brzuszkowe mamy niech pięknie rosną ;*
A długo jeszcze będziesz czekać?

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Destino śliczny chlopczyk duzo zdrowka dla Niego :) a Tobie zycze aby laktacja sie rozkręcila i zebyscie mogli wrocic razem do domku :)

Ja po zabiegu to tylko plamilam ok tygodnia

reklama
Do góry