reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Totois30 ja też właśnie tak sprawdzam i czekam. Może jakieś opóźnienie u lekarza jest i zaraz nam tu @anja93 wszystko ładnie napisze.

@membaris to ja rodziłam elegancko. W sumie od 21.30 do 0.10 ;-) ale czekałam do ostatniej chwili w domu bo skurcze to juz od rana miałam

Witam po weekendzie. Mam dzis 5 dzien maratonu, czyli jestem prawie w polowie. Testy owu nadal robie 2x dziennie, nie ma zadnej zmiany w intensywnosci drugiej kreski, ale brzuch mnie boli od 3 dni.
Zastanawiam sie, czy takie bole i skurcze niemal przez caly cykl sa normalne? Nie sa one caly czas jednakowe, pobolewa z przerwami, ale jednak. Przed owu, w trakcie, po owu i przed @.

@AgaB33 to Ci zazdroszczę ja się omączyłam że szkoda gadać widocznie nie jestem do tego stworzona. Może ten drugi bedzie lżejszy :/ chociaż jak sobie pomyśle o tym wszystkim to aż sie boję.

@Aggs a wczesniej tak nie mialas tak? Ja np jak zaczelam sie starac to wszystko jakos zaczelam nagle odczuwac i obserwowac czego wczesniej nie bylo i sobie wkrecac;) ja mam wrazenie ze nigdy mnie brzuch nie bolal a teraz czuje owulacje brzuch boli pol dnia, tzn takie mam wrazenie bo czuje ostatnio duzo dziwnych rzeczy a przed@ to zawsze mnie pobolewa:)

Moja Freya pierwszy raz przyszla i przytulila sie z wlasnej woli[emoji16]
1516045835-cdc7c8bc9d026464-aaaaaa.jpeg

@membaris może to zasługa herbaty z łodyg malin która pomaga podobno. Piłam jej masę tydzień przed, nawet w trakcie porodu popijałam ;-) no i ja miałam mega dużo wód płodowych.

@anja93 bo chyba Ci się lanie zbierze od nas

@Aggs a może faktycznie więcej siebie obserwujesz i to dlatego??

@Aggs ja to szczerze powiedziawszy się nie znam. Wiem ze boli mnie brzuch przed @ i w trakcie ale żeby bolał na owulacje i przed i po to nie wiem. Chyba gdyby nie paski owulacyjne to nawet bym nie wiedziała że ja mam ;P

reklama
@membaris może to zasługa herbaty z łodyg malin która pomaga podobno. Piłam jej masę tydzień przed, nawet w trakcie porodu popijałam ;-) no i ja miałam mega dużo wód płodowych.

@anja93 bo chyba Ci się lanie zbierze od nas

@Aggs a może faktycznie więcej siebie obserwujesz i to dlatego??
O to nawet nie wiedziałam ze taka herbatka może pomóc. Jakie ma działanie tzn co powoduje? A wody ci same odeszły? To też ma znaczenie. Mi przebijały pęcherz .

Do góry