reklama
muza_ton
Fanka BB :)
Witam po weekendzie. Mam dzis 5 dzien maratonu, czyli jestem prawie w polowie. Testy owu nadal robie 2x dziennie, nie ma zadnej zmiany w intensywnosci drugiej kreski, ale brzuch mnie boli od 3 dni.
Zastanawiam sie, czy takie bole i skurcze niemal przez caly cykl sa normalne? Nie sa one caly czas jednakowe, pobolewa z przerwami, ale jednak. Przed owu, w trakcie, po owu i przed @.
Zastanawiam sie, czy takie bole i skurcze niemal przez caly cykl sa normalne? Nie sa one caly czas jednakowe, pobolewa z przerwami, ale jednak. Przed owu, w trakcie, po owu i przed @.
Totois30
@Aggs a wczesniej tak nie mialas tak? Ja np jak zaczelam sie starac to wszystko jakos zaczelam nagle odczuwac i obserwowac czego wczesniej nie bylo i sobie wkrecac ja mam wrazenie ze nigdy mnie brzuch nie bolal a teraz czuje owulacje brzuch boli pol dnia, tzn takie mam wrazenie bo czuje ostatnio duzo dziwnych rzeczy a przed@ to zawsze mnie pobolewa
muza_ton
reklama
membaris
O to nawet nie wiedziałam ze taka herbatka może pomóc. Jakie ma działanie tzn co powoduje? A wody ci same odeszły? To też ma znaczenie. Mi przebijały pęcherz .