reklama
Frezja_1
Fanka BB :)
Napisalam małe, bo zawsze jakieś sa jak cos tam sie zrobi nawet jeden raz, ale biorąc pod uwagę niedoleczona infekcje meza, ktora wrocila szanse mam chyba mniejsze niz na wygrana w totka.@Frezja_1 małe to lepiej niż nic.
A co do testów owulacyjnych. Ja nie wiem, może jakoś po chińsku sikałam, bo mi to nigdy się nie zgadzało.
Wybiore ten castagnus przez 3 miesiace i dalej zobaczymy. Poki co pileczka jest po meza stronie .
Milego dnia wszystkim.
Ivonka pisałam wyzej, że strzykawki do przychodni@Frezja_1 żeby to rwanie się opłaciło. A może to nie jest pms
@nafoczka, ojejku umęczy się biedulek.Dużo zdrówka życzę.
Czyli te szczykawy w opakowanie, w torebkę i out. Swoją drogą powinny być przy państwowych przychodniach takie pojemniki na odpady medyczne. Najlepiej przez koncerny farmaceutyczne finansowane.
ivvonka
@nafoczka u mnie nie chcą.
Wczoraj to myślałam, że zaraz się to moje fasolowanie skończy. Podbrzusze ciągnęło. Raz z jednej, raz z drugiej strony. Dopiero o 22.30 się ogarnęło. Jeszcze w nocy jakiś głupi sen mi się śnił, że wstałam a tu całe prześcieradło we krwi. Realistyczny strasznie. Koszmar jakiś. Rano bałam się tyłka ruszyć. Odwróciłam się zakrystią do męża i mówię:
-Weź luknij, mam czerwone?
-Ale gdzieeee
-Na d...
-Nie wiem, bo masz piżamę.
-Czerwoną plamę na piżamie na tyłku mam?
-Nieee. Masz szary tyłek. A co?
-Nic. Uff...
Naprawdę próbuję wyluzować, ale jak coś tam mnie zakłuje, pociągnie to wyluzowanie jest trudniejsze niż zrobienie zastrzyku... włącznie z pozbycie się ampułkostrzykawki.
Wczoraj to myślałam, że zaraz się to moje fasolowanie skończy. Podbrzusze ciągnęło. Raz z jednej, raz z drugiej strony. Dopiero o 22.30 się ogarnęło. Jeszcze w nocy jakiś głupi sen mi się śnił, że wstałam a tu całe prześcieradło we krwi. Realistyczny strasznie. Koszmar jakiś. Rano bałam się tyłka ruszyć. Odwróciłam się zakrystią do męża i mówię:
-Ale gdzieeee
-Na d...
-Nic. Uff...
Naprawdę próbuję wyluzować, ale jak coś tam mnie zakłuje, pociągnie to wyluzowanie jest trudniejsze niż zrobienie zastrzyku... włącznie z pozbycie się ampułkostrzykawki.
Calineczka24
Cześć dziewczyny
@ivvonka nie pozwalam tak śnić ! weź śnij lepiej o kucykach, konikach i innym zwierzakach.
@Funia90 jak się macie z Asią? Nadal w dwupaku?
@Destino dobrze pamiętam, że dziś miałaś jechać do szpitala?
@Katarina91 jak się macie z dzidzią?
Razem z moim M jedziemy jutro zawieźć moją siostrę do szpitala bo musi mieć założony krążek. Ma 33 tydzień i szyjka w czwartek jak mierzył lekarz to miała 1,8cm i do tego się otwiera od wewnątrz ( podobno jest w kształcie litery V ) mały jej ważył 1800 g nawet 200g nie przybrał przez 3 tygodnie.
@ivvonka nie pozwalam tak śnić ! weź śnij lepiej o kucykach, konikach i innym zwierzakach.
@Funia90 jak się macie z Asią? Nadal w dwupaku?
@Destino dobrze pamiętam, że dziś miałaś jechać do szpitala?
@Katarina91 jak się macie z dzidzią?
Razem z moim M jedziemy jutro zawieźć moją siostrę do szpitala bo musi mieć założony krążek. Ma 33 tydzień i szyjka w czwartek jak mierzył lekarz to miała 1,8cm i do tego się otwiera od wewnątrz ( podobno jest w kształcie litery V ) mały jej ważył 1800 g nawet 200g nie przybrał przez 3 tygodnie.
martakratka
Dziewczyny kiedy po poronieniu dostałyście pierwszy @ i czy był on normalny...? Chyba powoli kończy się moje krwawienie i zastanawiam się kiedy się go - znaczy @ mogę spodziewać.... Warto korzystać wtedy z pasków owu, zeby trochę skontrolować ten cykl? Bo nawet nie wiem kiedy mogę się spodziewać @? Jak myślicie?
reklama
tak Iwonka rozmowy z mężami bywają zaskakujące (co nie zmienia faktu, ze nie wolno ci tak@nafoczka u mnie nie chcą.
-Ale gdzieeee
-Na d...
-Nic. Uff...
mój mi ostatni mówi:
-ale kusiłaś, dziewczyno!
-ja? (odwróciłam się na bok i padłam bez ducha na łóżko), że niby jak?
-no odwróciłaś sie do mie dupcią
morał jest z tego taki, że przodem do niego spac nie mogę, a tyłem ani tyle?
@Calineczka24 szyjke 1,7 cm miałam w 20tc także spokojnie założyli mi szew w 21tc a w 32 krążek bo szyjka była na 0,8, urodziłam w 36tc
pociesz siostrzenice bo wazne, ze zauważone :*