reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Olasec mowia ze nie wolno rozmasowywac, a ja dzieki temu nie mam siniakow. Robily sie jak nie rozmasywalam. W szpitalach do konca ciazy robia w brzuch, zebys sie kiedys nie zdziwila [emoji4] mozna w udo lub w ramie, ale tam bardziej boli no i robi sie raczej domiesniowo. Ja ciagle robie w brzuch tak ok 1-2cm od pepka dookola, gora dol, boki, przekatne. Juz wiem gdzie sa miejsca, ktore nie bola.

@ivvonka najlepsza pozycja to lezac na plecach z ugietymi w kolanach nogami. Wtedy brzuch jest na maksa rozluzniony. U mnie 36tc i ciagle robie w brzuch. Czasem tylko musze poczekac az mlody przestanie sie ruszac

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@olaa90 tak u mnie ciaze konczyly sie w10/11 tyg,takze serduszka byly.
Odpoczne w drugi dzien Swiat bo idziemy do Mamy.
Damy rade.
Wlansnie skonczylam pierniczki[emoji4]

@Olasec ja tak jak @Destino dalej w brzuszek,podobno najlepiej bo macica najblizej.
Latwo nie jest w taki napiety brzuch ale dajemy rade[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Destino @Funia90 w ciąży z Misiem do końca dawałam w brzuch a po porodzie w szpitalu dawali mi w rękę. Teraz mi zwrócono uwagę, że lepiej w udo i fakt, że bardziej boli i mam siniaki ale mi nie przeszkadzają. Po ciąży z Misiem mam takie zrosty po kłuciu na brzuchu, że wbijanie igły jest straszne bo nie chce gładko wchodzić i dlatego też robię od 2 tygodni w uda.

Hej
@witch84 no jeszcze troszkę i też pójdę do roboty jak mały pójdzie do przedszkola ale na razie go nie zapisze bo nie wiem kiedy się przeprowadzimy w końcu.
Ja uwielbiam spędzać czas z młodym ale rozumiem też mamy które nie czują się dobrze siedząc z dzieckiem w domu .

Dziewczyny życzę Wam na te święta dużo zdrówka , dużo miłości i samych radości.
Staraczka upragnionych 2 kresek ,kobietka świeżo po stracie zdrowej spokojnej ciąży i upragnionego szczęścia, brzuchatkom szczęśliwych rozwiązań, a oczekującym na zielone światło do starań żeby ten czas szybko minął i byście mogły się starać.
Niech Jezusek czuwa nad Wami wszystkimi i waszymi rodzinami niech przyszły Rok będzie szczęśliwy i radosny dla każdej z Was buziaki :*

Ze szczesliwszych wiadomosci to dostalam ta nowa prace. Od 8 stycznia zaczynam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Gratulacje @Elodia! Jesteś miszcz! [emoji16]

@Olasec mowia ze nie wolno rozmasowywac, a ja dzieki temu nie mam siniakow. Robily sie jak nie rozmasywalam. W szpitalach do konca ciazy robia w brzuch, zebys sie kiedys nie zdziwila [emoji4] mozna w udo lub w ramie, ale tam bardziej boli no i robi sie raczej domiesniowo. Ja ciagle robie w brzuch tak ok 1-2cm od pepka dookola, gora dol, boki, przekatne. Juz wiem gdzie sa miejsca, ktore nie bola.

@ivvonka najlepsza pozycja to lezac na plecach z ugietymi w kolanach nogami. Wtedy brzuch jest na maksa rozluzniony. U mnie 36tc i ciagle robie w brzuch. Czasem tylko musze poczekac az mlody przestanie sie ruszac

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też troszkę masuje i nie mam siniaków, w poprzedniej nie masowałam i miałam co chwile śliwki... W udo próbowałam ale jakoś mi nie podeszło to miejsce...

p19u3e3kg4o8i252.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@szczeslimamaminka, no wiem, że trudno. Sama czekałam rok, ale tu se ne da kobietko nic innego wykombinerkować w święta

@hona, nooo... a i dobrze, że pozbyłaś się zniszczonego zęba. Ja przez takiego jegomościa przetrzymanego nabawiłam się kiedyś zakażenia krwi i bakterie były w wymazie z szyjki. Teraz jest ok, ale dalacin na to brałam po usunięciu.

@Destino spróbuję jutro tymi nogami się pobawić, bo dzisiaj też daleką od profesjonalizmu byłam. Dwa razy próbowałam i ten fałd mi się wysunął z palców. Za trzecim razem też, ale już
igła była dobrze wbita i poszło. Uff...

Dzisiaj próbowałam męża namówić na zastrzyki, ale on nie chce. Powiedział, że może mi za to luteinkę aplikować na dole, ale to akurat wolę sama. Cwaniaczek.;)

reklama
Do góry