reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 to ja mam ten sam "problem" co Ty! ;) mogę jeść ile chce a i tak tego nie widać. Ja mam 161 cm i 46 kg. Całe życie byłam szczupla, a jem za trzech. Oczywiście staram się jeść zdrowo, bo nawpychać się fast foodami to nie sztuka, a potem się źle czuje. W ogóle najwięcej przytyłam jak chodziłam na siłownię 3x w tyg :biggrin2: przytyłam,bo mi mięśnie urosły. To jedyna moja metoda na przybranie na wadze.
Dodatkowo dodam,że z ziółkami zaczynam. Wybrałam zestaw nr 4, na zrosty i niedrożne jajowody. Zobaczymy...
Powiem Wam,że brałam Castagnus na obniżenie prolaktyny i rzeczywiście spadła mega. Poza tym myślałam,że po wiesiołku poprawi mi się ilość śluzu,niestety nie zauważyłam efektów. Dopiero po siemieniu lnianym jest meeeeeega poprawa ;)
Obecnie łykam sanprobi femi (probiotyk+prebiotyk) folik, magnez+B6 i B12 , chce uzupełnić witaminy w organizmie przed następnymi staraniami.

reklama
@kropkikreski4 @roxie123 skąd ja to znam ;).
Zanim zachorowalam na tarczyce to ważyłam góra 50 kg i nie mogłam przytyć a jadłam wszystko w dużych ilościach i nic wszyscy mowili że ja taka chuda pewnie się odchudzam a ja tak miałam całe życie.
Więc jak utylam te 14 kg w ciągu miesiąca to się okropnie czułam bo całe życie szczupła a tu tyle kg i potem się okazało że mam chora tarczyce właśnie .

@kropkikreski4 kiedy te badania bedziesz robic?

Dzisiaj zaszalalam siostra miala urodziny i zjadlam troche chipsow i slodkosci:/ ale koncze z tym, pochodzilam dzisiaj tez po sklepach tyle pieknych rzeczy jest a kasy brak rozsadek mowi zeby nic nie kupowac bo kasa nam sie przyda i kupilam tylko prezent dla siostry ;)
Ja tez zawsze malo wazylam bo 57 maks 59 przy 167 cm wzrostu ale po dqoch ciazach przytalam z 57 do 67 i waga stanela noe przejmuje sie tym w ogole wazniejsze dla mnie jest dziecko marze o nim i powiem ze bie obchodzi mnoe ile przytyje byle tylko utrzymac ciaze a potem bede sie martwic:)

Dzis o wadze. Ja od kiedy pamiatam bylam chuda jak patyk. Od wakacji moja waga poszla w gore 5 kg :) dla mnie to bardzo duzo. Mysle ze to dzieki witamina. Tabsy na tarczyce duzo tez daja:).

☆ Walczyć o marzenia ☆

@AgaB33 szkoda ze to ostatni cykl staran moze jeszcze cos sie zmieni co? Ta apka jest juz dlugi w sieci ze kazdy produkt z biedronki i lidla pojawi sie na liscie, trzeba wpisac ile gram sie zjadlo i to wyliczy ile to i ile jeszcze zostalo dziennego zapotrzebowania: ) na poczatku właśnie ustawia sie zapotrzebowanie, ile % czego no to ladne sniadanka, ja jestem uzalezniona od wagi i jem np 30gr platkow przy 50 kg wadze, warto liczyc ja jak zaczelam okazalo sie ze jem za duzo bialka a duzi za malo tluszczy a te bardzo wazne i weglowodany tez, z warzyw malo węglowodanów sie przyswaja ale Twoj plan brzmi racjonalnie , chociaz ja bym nie dala rady:) ja musze ziemniaka, ryz, makaron(od niedawn a kukurydziany) no i miesko albo rybke, ale detoks 2 tyg ludzie stosuja ale mowia ze ciężko nie wiem jak z efektami ale wazne potem właśnie umiec wyjść z takiej diety.
Polecam wszystkim grapefeuita na przedsniadanie: ) tez bardzo dobre ma dzialanie dla organizmu @kropkikreski4 poczytam o tym sanprobi femi:)

reklama
@Frezja_1 homecysteina 14,3 , kwas foliowy 18,3 wit d3 poprawa z 14.2 na 39.8 , przeciwciala 23,62
maz:
badanie cynku 87,6 norma od 80-140.
Ziola O.Sroki pije od 25.04 do lipca potem mialam przerwe sierpien wrzesien pazdziernik i od listopada znowu zaczelam pic tylko w listopadzie pilam do owulacji. Z ziolami jestem zaznajomiona od 2001 roku wowczas moj dziadek chorowal na nowotwor przedlozyly mu zycie rok czasu potem niestety nawrot choroby i podpisal zgode na operecje po operacji po dwoch tyg zmarl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry