reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Frezja_1 nie... nie staramy sie bo to nie ma sensu każda kolejna ciąża poleci...takie probiwanie bez diagnozy nie ma sensu, teraz badania i decyzja jakie leki jak dobrze pójdzie to w lutym będzie można probowac wszystko zależy od badań...
@Baslan nie wiem kto przejął Twój brzuszek bo ja poronilam teraz 4 raz :/ ale mam konkretnego lekarza który nas poprowadzi

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Totois30 dziękuję,że napisałaś zapewne jeszcze raz co Ciebie spotkalo. robiłaś badania na własną rękę? Starania ruszyły w którym cyklu po zabiegu?

@roxie123 naprawdę mega mało zapłaciłaś za wizytę,jeśli to jest taki super specjalista. No i lista badań brzmi bardzo... Profesjonalnie. Trzymam kciuki za konkretną diagnozę!

@Baslan ja miałam zdaje się twój brzuszek mieć, ale też niestety już jest pusty :(
@roxie123 cieszę się bardzo z twojej wizyty. Widać optymizm w tobie i wierzę że z tym lekarzem ci się uda. Trzymam kciuki :)
@Frezja_1 dzięki że pytasz. Trzymam się całkiem spoko. Jutro idę na badania na te przeciwciała i do mojej lekarki po l4 i na kontrolę. Czekam że może jutro zadzwonia ztego Genesis że da się zrobić badania i czekać na te wyniki. A ty jak?? Kiedy testujesz?

@kropkikreski4 nie ma sprawy zawsze chętnie napisze, badania wszystkie na wlasna reke..ok 1500 zl i wizyty u lekarzy pewnie ok 1000.biopsja, wszystkie przeciwciala z zakresu immunologii i wiataminy i rozyczka, toxo i cytomegalia no i nawet borelioza:D mysle ze jakbyn sie uparla to po 1@ juz bym mogla sie starac, w szpitalu mowili ze smialo ale badania mnie opoznily chcialam cos wlaczyc tym razem jakies leki zeby bylo lepiej, ale od drugiej@pelne zielone swiatlo, monitoring zrobilam przypadkiem w sumie bo zadzwonilam do swojego gin czy moge brac lecytyne a ze ja trzeba po owulacji no i sie dowiedzialam ze jest pecherzyk a potem ze pekl takze fajnie balam sie cykli bezowulacyjnych ale jeszcze niewiadomo co bedzie dalej. Cykle u mnie bardzo ladne ale przeciwciało chyba miesza:/

@Frezja_1 nie... nie staramy sie bo to nie ma sensu każda kolejna ciąża poleci...takie probiwanie bez diagnozy nie ma sensu, teraz badania i decyzja jakie leki jak dobrze pójdzie to w lutym będzie można probowac wszystko zależy od badań...
@Baslan nie wiem kto przejął Twój brzuszek bo ja poronilam teraz 4 raz :/ ale mam konkretnego lekarza który nas poprowadzi

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Baslan ja miałam zdaje się twój brzuszek mieć, ale też niestety już jest pusty :(
@roxie123 cieszę się bardzo z twojej wizyty. Widać optymizm w tobie i wierzę że z tym lekarzem ci się uda. Trzymam kciuki :)
@Frezja_1 dzięki że pytasz. Trzymam się całkiem spoko. Jutro idę na badania na te przeciwciała i do mojej lekarki po l4 i na kontrolę. Czekam że może jutro zadzwonia ztego Genesis że da się zrobić badania i czekać na te wyniki. A ty jak?? Kiedy testujesz?
Jejku dziewczyny tak mi przykro :( :( :( Znowu musicie przez to przechodzić... Wiem, że w końcu Wam się uda i zostaniecie mamami, codziennie będę się o to modlić!

@kropkikreski4 to immunologia... żałuję , że nie poszłam po 2 poronieniu ... tak lekarz nie zdziera kasy bo wie jakie drogie badania są ;/ a ten co chodziłam wczesniej brał 180 za wizyte i źle leczył wyszło
@roki_1991 też mam taką nadzieję :*
@Baslan bardzo dziekuję za modlitwę to najważniejsze :* buziaki dla Twojego cudeńka :*

reklama
@kropkikreski4 nie ma sprawy zawsze chętnie napisze, badania wszystkie na wlasna reke..ok 1500 zl i wizyty u lekarzy pewnie ok 1000.biopsja, wszystkie przeciwciala z zakresu immunologii i wiataminy i rozyczka, toxo i cytomegalia no i nawet borelioza:D mysle ze jakbyn sie uparla to po 1@ juz bym mogla sie starac, w szpitalu mowili ze smialo ale badania mnie opoznily chcialam cos wlaczyc tym razem jakies leki zeby bylo lepiej, ale od drugiej@pelne zielone swiatlo, monitoring zrobilam przypadkiem w sumie bo zadzwonilam do swojego gin czy moge brac lecytyne a ze ja trzeba po owulacji no i sie dowiedzialam ze jest pecherzyk a potem ze pekl takze fajnie balam sie cykli bezowulacyjnych ale jeszcze niewiadomo co bedzie dalej. Cykle u mnie bardzo ladne ale przeciwciało chyba miesza:/

Ja właśnie boje się iść na te badania... Bo jak to mój lekarz powiedział "a jak pani wyjdzie coś blisko granicy normy to co? Przecież pani się całkiem podda." No i chyba muszę mu przyznać rację, bo ja jestem straszna panikarą i bardzo szybko się poddaje. :( cytomegalie,toxo,HIV, tsh, odczyn coombsa robiłam na początku listopada. Wszystko ujemne.
Najlepsze,że zabieg pierwszy miałam 15.11, drugi 25.11 , a w piątek już pęcherzyk gotowy do owulacji "na dniach" ... Zaskoczył mnie mój organizm.

Do góry