@anja93 powiedzialabys mi jak gin zalecil Ci stosowanie luteiny? Ja troche sie obawiam bo biore 1szy raz, dostalam w 19dc i mam brac 10dni, odstawic dzien przed @ to nie za pozno?ona przyjdzie jak trza czy sie opozni kilka dni bo przeciez dopiero jak spadnie progesteron to malpa przychodzi a przeciez mi tak nagle nie spadnie.czy spadnie??
@kropkikreski4 jesli pytanie o historie bylo do wszystkich dziewczyn no to ja stracilam ciaze w 65 dc (te tygodnie nigdy niewiadomo jak kto liczy
) juz 10 dni wczesniej dostalam diagnoze nieprawidlowej ciazy, stala w miejscu, zarodek mial 2.3 mm ale serduszka jeszcze nie bylo.ale czekalam, nie chciałam isc do szpitala, slyszalam ze sie zmienia czasami, spytalam czy to zagraza mojemu zdrowiu no i czekalam.doczekala sie 12.09 mialam samoistne ale 15.09 zabieg bo sie nie oczyszcilam:/ ale juz byl malo inwazyjny, gin powiedzial ze sladu po nim nie ma
zrobilam sporo badan, niestety wyszly przeciwcialroz grupt ANA anty ro, czyli cos z autoimmunologi:/ toczen wykluczony, duzo innych tez, biopsja nic nie wykazala. Mowia ze moze nie zagrazac..ale nic mi nikt nie chce dac tzn dostane heparyne i acard po pozytywnym tescie mam nadzieje ze organizm odpusci:/
@roxie123 jak w ogole@ dalas rade? Jak wypoczniesz napisz nam wszystko troche mnie zainspirowalas i chyba tez rozejrze sie za immunologiem...nie jestem jeszcze wprawdzie gotowa na te koszta ale boje sie ze u mnie steryd potrzebny, no chyba ze zaskocze w tym cyklu to postaram sie myslec pozytywnie na heoarynie i acardzie
napisz prosze co Ci powiedzial doktorek , jakie zlecil badania:*