reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja sobie w tym miesiacu pierwszy raz robilam te testy owu z neta tak z ciekawosci, tylko i robilam je przez 7 dni akurat wtedy kiedy wydawalo mi sie ze bede miec owu i ani razu nie pokazaly mi sie dwie kreski..dwq razy tak strasznie bladziutko ze golym okiem prawie nie widac..i sama nie wiem czy to testy cos nie teges czy mialam jakis cykl bezowulacyjny..kurcze alez jestem ciekawa co to bylo w tym miesiacu ..
@AgaB33 eh kochana 2018 bedzie super. Zobaczysz. Nie moze byc ciagle ppd gorke. Czasem jak sie pierniczy to wszystko naraz..jak to bylo w moim przypadku. Teraz musi byc dobrze, trzymaj sie!

@...Margotka9022... pij codziennie 1herbate z pokrzywy. Dziecku nie zaszkodzisz a pomaga na brak zelaza i sciaga niepotrzebny nadmiar wody z organizmu. Pomaga, przetestowane przez ciezaroweczki z watku poronienia.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@anja93 najlepiej robic tak od 11dc jak masz 28dniowe i podobno kurde wychodza dobrze ze poszlam tez do gin to wiedziam chociaz w czw ze jeszcze przed i ze jest pecherzyk:D ale jestem ciekawa czy by mi wyszly te paski no kurka no..:D

@zosiak @AgaB33 dzięki wam dziewczyny. Ale jestem nastawiona na najgorsze. Brzuch mnie boli od 2 godzin i to tak dość konkretnie, także czuje po sobie ze nie jest dobrze. To będzie ciężka noc, ale kolejne mogą być jeszcze gorsze, więc postaram się jakoś zasnąć....

@zosiak @AgaB33 dzięki wam dziewczyny. Ale jestem nastawiona na najgorsze. Brzuch mnie boli od 2 godzin i to tak dość konkretnie, także czuje po sobie ze nie jest dobrze. To będzie ciężka noc, ale kolejne mogą być jeszcze gorsze, więc postaram się jakoś zasnąć....
Roki, kciuki zaciśnięte! Cały czas myślę że będzie dobrze :* odpocznij trochę, wyśpij się tyle ile się da, jutro musisz być dzielna. Ściskam...

p19u3e3k6u9sslfa.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@roki_1991 ja naprawdę wierzę, że będzie dobrze. Trzymam kciuki za pozytywne wieści:*

@roxie123 pewnie nie śpisz pół nocy ze stresu. Robiłaś sikańca czy tylko na bete lecisz? W sumie to tylko formalność skoro masz takie objawy. Powodzenia:*

@Totois30 z tymi testami to różnie jest. Mi zawsze wychodziły.

@...Margotka9022... Martwiłam się o Ciebie. Pozostaje Ci kwas buraczany, bo podobno najlepszy. Pokaż brzuszek :)

@ivvonka co u Ciebie? Coś czuję, że jesteś w ciąży i jeszcze nie chcesz się przyznać?

@AgaB33 póki co już nie wymiotuję ale mnie szarpie jeszcze czasem i mdli wieczorami. Generalnie kiepsko się czuje. Ciągle zmęczona, śpiąca, ciągnie mnie mocno w macicy a wczoraj miałam potworny atak rwy kulszowej. Jutro mam wizytę i liczę na to, że może poznam płeć:)

A tak w ogóle to wydaje mi się, że czuje ruchy. Nie jestem pewna czy to czasem nie bulgotki w jelitach ale pamiętam, że z synkiem też tak to wyglądało. Tylko wydaje mi się to za wcześnie bo to 14 tydzień. Z synkiem tak miałam w 16 tygodniu.

Miłego tygodnia dziewczynki :)

@Olasec milo patrzec jak rosniecie [emoji4] a ruchy mozesz juz czuc. Przy drugim dziecku czesto czuje sie wczesniej niz przy pierwszym.

@roki_1991 [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry