reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@zosiak teraz bylismy w Sopocie a ostatnio dwa razy w Lebie ,generalnie wschodnie wybrzeze bo jest szybsza droga[emoji4]
Super ,ze M przylatuje[emoji5]kiedy ogolnie planuje zjechac calkowicie?
@Kasia3333 ciesze sie ,ze juz po.
Teraz daj sobie czas i odpocznij.buzka

@roki_1991 ja morforlogie tez robie co 3 tyg[emoji4]wyniki super[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@witch84 tak biorę od tygodnia dokładnie. Ale wydaje się że teraz jest w normie :)
@Funia90 no trzeba kontrolować na własną rękę, bo inaczej nikt o nas nie zadba.
Kurcze, coś mnie bolą znowu plecy od 3 dni i brzuch pobolewa tak dziwnie. Nie jak na okres tylko jakoś tak inaczej. Ale cyce bolą, więc cały czas mam nadzieję że będzie dobrze

@roki_1991 oczywiście,ze będzie dobrze.:)
@Funia90 na Ciebie zawsze mozna liczyć:). Tak estrogeny niby w normie, ale z tego co czytalam w necie to slabe. Jut bede u endokrynologa to mu pokaże te moje wyniki, to może cos podpowie.
Ogólnie to czuje, ze juz nie zajde. I tak dziękuję za to co mam.:)

@roki_1991 no niestety lepiej dmuchac na zimne i sprawdzac[emoji4]bedzie dobrze[emoji5]

@Frezja_1 super ,ze masz endo ,zagadaj
Zaraz dostaniesz po dupci,rok temu zaszlas a teraz czemu niby nie masz zajsc?
Po prostu trzeba unormowac Twoj organizm i znalezc przyczyne[emoji5]jeszcze bedzie drugie dzidzi[emoji8]

@Funia90 zlatuje w lutym czyli prawie za 3 miesiace:)) brakuje mi jego i wsparcia:/ Na jak dlugo jezdzicie na to morze ? ja juz mysle o wakacjach a jeszcze zimy nie ma:p kurcze jakby bylo blizej to tez bysmy tam jezdzili morze bardzo zdrowe jod przydaloby sie go troche powdychac
@Frezja_1 nie mysl tak dzidzi przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie;) ja w to wierze ze nie byla dla mnie odopowiednia pora organizm nie byl gotowy moze u Ciebie tez musisz troche nad organizmem popracowac.

@zosiak wierze,ze brakuje Ci M ,szcegolnie teraz gdy wieczory sa dlugie.
Dobrze,ze chociaz masz prace i szkole to czas leci.
My zwykle nad morze jedziemy na 3-4 dni bo wakacje wolimy za granica gdzie mamy pewna pogode i w sumie za ta sama cene a czasem taniej[emoji6]

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczyny ;*
Dziewczyny ja to tak teraz mniej się będę udzielac bo powoli przeprowadzamy się...no i tak mi czasu brakuje na wszystko dzisiaj z mamą trochę ogarnialysmy lodówka umyta etc.
Tak się nie nastawiam na nic ale wolę dmuchać na zimne w razie ciąży żeby mieć porobione . A mama oczywiście pomaga bo to mama no i ja też nie chce się jakoś naciągnąć jak ma sie coś zagniezdzac to niech ma spokój [emoji4] w sobotę ciocia mi przyjdzie wieszać firanki [emoji4]
Powiem Wam ze moje kuzynki miały zdrowe ciąże i fizycznie pracowały i wg a tu człowiek tak uważa na wszystko od samego początku się boi żeby nie zaszkodzić eh strasznie współczuję nam wszystkim tutaj ze nasze ciąże nigdy nie będą takie " ciąża nie choroba " ... ale są za to wyczekane wystesknione bobaski jedyne w swoim rodzaju ;*
Ja teraz też biorę oddech do testowania wolę zająć głowę czymś a mam czym uff .
Bardzo mocno Wam kibicuje ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry