reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@zosiak teraz bylismy w Sopocie a ostatnio dwa razy w Lebie ,generalnie wschodnie wybrzeze bo jest szybsza droga[emoji4]
Super ,ze M przylatuje[emoji5]kiedy ogolnie planuje zjechac calkowicie?
@Kasia3333 ciesze sie ,ze juz po.
Teraz daj sobie czas i odpocznij.buzka

@roki_1991 ja morforlogie tez robie co 3 tyg[emoji4]wyniki super[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@witch84 tak biorę od tygodnia dokładnie. Ale wydaje się że teraz jest w normie :)
@Funia90 no trzeba kontrolować na własną rękę, bo inaczej nikt o nas nie zadba.
Kurcze, coś mnie bolą znowu plecy od 3 dni i brzuch pobolewa tak dziwnie. Nie jak na okres tylko jakoś tak inaczej. Ale cyce bolą, więc cały czas mam nadzieję że będzie dobrze

@roki_1991 oczywiście,ze będzie dobrze.:)
@Funia90 na Ciebie zawsze mozna liczyć:). Tak estrogeny niby w normie, ale z tego co czytalam w necie to slabe. Jut bede u endokrynologa to mu pokaże te moje wyniki, to może cos podpowie.
Ogólnie to czuje, ze juz nie zajde. I tak dziękuję za to co mam.:)

@roki_1991 no niestety lepiej dmuchac na zimne i sprawdzac[emoji4]bedzie dobrze[emoji5]

@Frezja_1 super ,ze masz endo ,zagadaj
Zaraz dostaniesz po dupci,rok temu zaszlas a teraz czemu niby nie masz zajsc?
Po prostu trzeba unormowac Twoj organizm i znalezc przyczyne[emoji5]jeszcze bedzie drugie dzidzi[emoji8]

@Funia90 zlatuje w lutym czyli prawie za 3 miesiace:)) brakuje mi jego i wsparcia:/ Na jak dlugo jezdzicie na to morze ? ja juz mysle o wakacjach a jeszcze zimy nie ma:p kurcze jakby bylo blizej to tez bysmy tam jezdzili morze bardzo zdrowe jod przydaloby sie go troche powdychac
@Frezja_1 nie mysl tak dzidzi przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie;) ja w to wierze ze nie byla dla mnie odopowiednia pora organizm nie byl gotowy moze u Ciebie tez musisz troche nad organizmem popracowac.

@zosiak wierze,ze brakuje Ci M ,szcegolnie teraz gdy wieczory sa dlugie.
Dobrze,ze chociaz masz prace i szkole to czas leci.
My zwykle nad morze jedziemy na 3-4 dni bo wakacje wolimy za granica gdzie mamy pewna pogode i w sumie za ta sama cene a czasem taniej[emoji6]

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczyny ;*
Dziewczyny ja to tak teraz mniej się będę udzielac bo powoli przeprowadzamy się...no i tak mi czasu brakuje na wszystko dzisiaj z mamą trochę ogarnialysmy lodówka umyta etc.
Tak się nie nastawiam na nic ale wolę dmuchać na zimne w razie ciąży żeby mieć porobione . A mama oczywiście pomaga bo to mama no i ja też nie chce się jakoś naciągnąć jak ma sie coś zagniezdzac to niech ma spokój [emoji4] w sobotę ciocia mi przyjdzie wieszać firanki [emoji4]
Powiem Wam ze moje kuzynki miały zdrowe ciąże i fizycznie pracowały i wg a tu człowiek tak uważa na wszystko od samego początku się boi żeby nie zaszkodzić eh strasznie współczuję nam wszystkim tutaj ze nasze ciąże nigdy nie będą takie " ciąża nie choroba " ... ale są za to wyczekane wystesknione bobaski jedyne w swoim rodzaju ;*
Ja teraz też biorę oddech do testowania wolę zająć głowę czymś a mam czym uff .
Bardzo mocno Wam kibicuje ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry