reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Totois30 zabieg miałam 9 października a wczoraj mi się zaczęła @. Dziś mam drugi dzień i musze przyznać że jest taki jak miałam. A starania już w tym miesiącu 15 listopada mam urodziny a 17 mam przewidywaną owulację wiec jak to mój mąż stwierdził trzeba w urodziny porządnie poflirtować
@anja93 ja za Ciebie też trzymam kciuki i wiem że nam się uda zajść tylko musimy poczekać na swoją kolej

reklama
Totois30 zabieg miałam 9 października a wczoraj mi się zaczęła @. Dziś mam drugi dzień i musze przyznać że jest taki jak miałam. A starania już w tym miesiącu 15 listopada mam urodziny a 17 mam przewidywaną owulację wiec jak to mój mąż stwierdził trzeba w urodziny porządnie poflirtować
@anja93 ja za Ciebie też trzymam kciuki i wiem że nam się uda zajść tylko musimy poczekać na swoją kolej
To musisz ladnie odstwic owulacje

☆ Walczyć o marzenia ☆

@Marika92 zycze powodzenia na wizycie i serduszka oczywiscie. Co zamierzasz zrobic z wynikami mutacji?

@roki1991 postaraj sie o dobre nastawienie dla kropka. Moze bol nog warto skonsultowac? Doczytalam ze masz gin. Kropeczke zobaczysz? O ktorej?

@Funia90 jak sie czujesz? Jak malenstwo? Wyprawke juz masz?

@membaris starac powinno sie caly cykl. A owulacje wyjatkowo obstawic [emoji3]

☆ Walczyć o marzenia ☆

@mfifi04 wizyta o 18 ale zawsze jest poślizg. Mam nadzieję coś zobaczyć już. Powiem jej o tych nogach. Może jakieś leki na rozrzedzenie krwi czy coś mi da....

@Olasec super ,ze czujecie sie lepiej[emoji5]
Powiem Ci ,ze Twoja ciaza mi leci szybko ale moja tez hehe bo ja juz 29 tydzien[emoji15]

@zosiak si [emoji4]

@AgaB33 homocysteina najlepiej 5-7 a jaki Ci wynik wyszedl?
Na wysoka super dzialaja buraki a w prenatlu nie masz duzo metylowanego kwasu bo tylko 0,4 ,ja mialam homocysteine przed staraniami 7,3 takze u mnie wystarczyl ale jak ktos ma wiecej to lepiej czyste metyle.

@nafoczka fajnie i smiesznie ,siedzielismy w kregu i sie przedstawialismy,czulam sie jak na spotkaniu AA hahah[emoji23]

@roki_1991 na ktora wizytka[emoji4]?
A dobra juz widze ,na 18 ,to dawaj znac odrazu[emoji5]

@mififi04 kiedy testowanko?[emoji4]wyprawka hmm ogarne ja mysle calkowicie do konca listopada[emoji4]kupilismy komody w niedziele i skaladamy ,jutro zamowie lozeczko i materacyk,potem zamierzam kulic wszystko do torbg do szpitala,od przyszlego tyg zaczne prac ciuszki i jakos idzie w sumie[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@membaris mam nadzieje ze teraz tez szybko Wam pojdzie. Tylko z innym efektem [emoji3]

@Marika92 ah nie doczytalam ze gin dala zlecenia. Czyli teraz musi byc tylko lepiej:) jakie masz zalecenia?

@roki_1991 daj koniecznie znac po wizycie. Moze cos gin poleci na te bole:) po co masz miec nieprzespane noce - jeszcze nie ten moment :)

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
@Funia90 przed Toba nic nie ukryje. Pamietliwa jestes:) test robilam dzis biel czulosc 25. @termin na piatek.
Fajnie ze wyprawke kompetujesz:) najwyzszy czas. Potem tylko odpoczywac

☆ Walczyć o marzenia ☆

Do góry