reklama
@anja93 ja po poronieniu dostałam plamienie po 2 tygodniach a @po 4 tygodniach od ty 2 tygoni czyli po 6 i potem wszystko wróciło do normy
@Marika92 ty masz dużo tych mutacji, ja miałam najlagodniejsza czyli mthfr a1208 heterozygota i brałam metafoliny. Zwykły kwas przy mutacjach jest dla nas toksyczny, chodzi o to, ze metylowy sie lepiej przyswaja, toksycznego tak nie przedwakujesz jak tego lepiej przyswajalnego
@AgaB33 homocysteina nie wyzej niz 5
@witch84 @Olasec @Calineczka24 pozdrawiam
@Funia90 szkoła rodzenia to cudowna sprawa!
@Marika92 ty masz dużo tych mutacji, ja miałam najlagodniejsza czyli mthfr a1208 heterozygota i brałam metafoliny. Zwykły kwas przy mutacjach jest dla nas toksyczny, chodzi o to, ze metylowy sie lepiej przyswaja, toksycznego tak nie przedwakujesz jak tego lepiej przyswajalnego
@AgaB33 homocysteina nie wyzej niz 5
@witch84 @Olasec @Calineczka24 pozdrawiam
@Funia90 szkoła rodzenia to cudowna sprawa!
muza_ton
Fanka BB :)
membaris
anja93
@Totois30 mnie gin tez nie zalecil robic zadnych badan..dla niego jedno poronienie o niczym nie swiadczy..troche porobilam na wlasna reke a teraz juz tylko czekam na drugą @ i oby bylo dobrze.
Łudze sie ze druga ciaza (o ile zajde) bedzie juz bez komplikacji i bede widziala bijace serduszko..a ta byla tylko przypadkiem.
Ogolnie myslalam, ze jestem wyjatkoem jednym na tysiac a jak widac spotyka to wiele z nas...
@membaris ja jednak licze na to ze pochwalisz sie za miesiac pozytywnym tescikiem. Trzymam kciuki bo to da mi kopa i moze uwierze ze nie jest tak trudno zajsc. Aaa jesli nie tym razem to za miesiac razem dzialamy. Haha moze umowimy sie nawet na konkretny dzien i godzine a potem wielkie oczekiwanie
Łudze sie ze druga ciaza (o ile zajde) bedzie juz bez komplikacji i bede widziala bijace serduszko..a ta byla tylko przypadkiem.
Ogolnie myslalam, ze jestem wyjatkoem jednym na tysiac a jak widac spotyka to wiele z nas...
@membaris ja jednak licze na to ze pochwalisz sie za miesiac pozytywnym tescikiem. Trzymam kciuki bo to da mi kopa i moze uwierze ze nie jest tak trudno zajsc. Aaa jesli nie tym razem to za miesiac razem dzialamy. Haha moze umowimy sie nawet na konkretny dzien i godzine a potem wielkie oczekiwanie
roki_1991
Dziewczyny, macie może jakiś sprawdzony sposób na ból nóg? Nie są to zakwasy ani żadne skurcze. Po prostu ból. Ale taki który nie pozwala mi nawet wieczorem zasnąć. Miałam takie coś też przed ciążą, wtedy pomagały ciepłe kąpiele albo te maści typu lioton, ale w ciąży to tak średnio akurat ta. Jest coś co może mi ulżyć? Czytałam gdzieś że niby te maści z kasztanowca można, ale nie wiem....
@roki_1991 Może skonsultuj te bóle z lekarzem. A ty nie masz problemów z krzepliwością?
reklama