reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Marika92 miałaś wcześniej owulację i akurat się udało bete to masz piękną z resztą efektem jest pęcherzyk :) teraz czekamy na serduszko :)

Dzwoniłam do poradni genetycznej z tym skierowaniem na kariotypy ...zapisali nas na 12.czerwiec 2018 :O lol...myślałam że z 3 miesiące trzeba czekać a nie 7 ... do czerwca mam nadzieje być w zdrowej ciąży :p

reklama
@roxie123 kolejny przykład na to jak kuleje nasza służba zdrowia. 7 miesięcy dla osoby starającej sie. Śmiech na sali. Ja rok temu we wrześniu dostałam skierowanie do sanatorium na turnus leczenia otyłości. Po zarejestrowaniu byłam 52tyś osobą w kolejce. Teraz jest przede mną jeszcze 20 tyś osób. Nie wiem czy dwa lata starczą na doczekane się na termin.

@mfifi04 tylko tego się nie leczy ...to są geny , przy , których tak samo mozna urodzić zdrowe dziecko . Leki się dostaje , bo wiadomo żelazny w naszych przypadkach kiedy organizmy są agresywne musi być , genetyki ani nie zmienisz ani nie wyleczysz . Leki mam , więc badanie to wiedza dla mnie czy jestem w grupie ryzyka , że moje dziecko będzie z wadą , ale to też nie jest wyznacznikiem i nie przesądza :)
@AgaB33 no tak... wg sanatorium to jak ktoś ma kase to korzysta , w innym wypadku można czekac w nieskończoność :)

@mfifi04 tylko tego się nie leczy ...to są geny , przy , których tak samo mozna urodzić zdrowe dziecko . Leki się dostaje , bo wiadomo żelazny w naszych przypadkach kiedy organizmy są agresywne musi być , genetyki ani nie zmienisz ani nie wyleczysz . Leki mam , więc badanie to wiedza dla mnie czy jestem w grupie ryzyka , że moje dziecko będzie z wadą , ale to też nie jest wyznacznikiem i nie przesądza :)
Ale jak wiem wczesniej o wynikach umiem jakos sie do tego przygotowac. Przetrawic.
Przeciez wiem ze tego sie nie leczy. Tylko ze bez takich wynikow nadal zyla bym w niewiedzy

☆ Walczyć o marzenia ☆

Myślicie że powinnam mieć sam kwas foliowy metylowany a nie w witaminach tak jak mam pregna plus??? Bo sama już nie wiem, różne opinie mam, powinnam brać dodatkowo magnez?

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Myślicie że powinnam mieć sam kwas foliowy metylowany a nie w witaminach tak jak mam pregna plus??? Bo sama już nie wiem, różne opinie mam, powinnam brać dodatkowo magnez?

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zadnych witamin bez konsultacji lekarza

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
Do góry