reklama
Olasec
Fanka BB :)
@Marika92 beta piękna kropusiu witaj
Sprawdź czy masz metylowany kwas foliowy w tych witaminach bo w Twoim przypadku to ważne.
Ja siedzę w warsztacie i czekam aż mi opony zmienia bo wczoraj zaczął śnieg pruszyc to wolę już zmienić żeby potem nie być uwiązana w domu. Zimno tu jak nie wiem.
A na czerwcowych mamach będą bliźniaki. Dziewczyna ma już 4 dzieci i ta ciąża nie była planowana a tu niespodzianka i bliźniaki. Fajnie
Sprawdź czy masz metylowany kwas foliowy w tych witaminach bo w Twoim przypadku to ważne.
Ja siedzę w warsztacie i czekam aż mi opony zmienia bo wczoraj zaczął śnieg pruszyc to wolę już zmienić żeby potem nie być uwiązana w domu. Zimno tu jak nie wiem.
A na czerwcowych mamach będą bliźniaki. Dziewczyna ma już 4 dzieci i ta ciąża nie była planowana a tu niespodzianka i bliźniaki. Fajnie
@Olasec jest odpowiedni kwas, poza tym moja gin mnie o tym też zapewniała bo zadawałam mln pytań. Myślę że moja ginekolorzka się co robi bo widziała jak cierpiałan i jest wspaniałą kobieta..
Zapytałam też czy w poprzedniej ciąży moje mutacje mogły mieć wpływ na wadę genetyczną i powiedziała że nie, że ewentualnie na te rozwojowe. Więc mam nadzieję że tym razem będzie dobrze. Nic dwa razy wizyta za trzy tygodnie
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zapytałam też czy w poprzedniej ciąży moje mutacje mogły mieć wpływ na wadę genetyczną i powiedziała że nie, że ewentualnie na te rozwojowe. Więc mam nadzieję że tym razem będzie dobrze. Nic dwa razy wizyta za trzy tygodnie
27.06.17 Anastazja [*]
Ostatnia edycja:
roxie123
@Marika92 śliczna kropeczka [emoji4] dziwne że doktorska dała tylko pregna powinnaś też mieć coś z witamin z grupy B chyba ze zawiera [emoji4]
@zosiak pomijając kwestie że lekarze nie dają badań na mutacje to i metyli nie dają jakoś nigdy tym lekarzom na 100 się nie wierzy ... to nawet tak z doświadczenia dziewczyn z forum . Wszystkie donoszone ciąże z mutacjami sa na metylach chodzi tu głównie o poziom homocysteiny
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@zosiak pomijając kwestie że lekarze nie dają badań na mutacje to i metyli nie dają jakoś nigdy tym lekarzom na 100 się nie wierzy ... to nawet tak z doświadczenia dziewczyn z forum . Wszystkie donoszone ciąże z mutacjami sa na metylach chodzi tu głównie o poziom homocysteiny
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Olasec
reklama
A ty jaka miałaś??? Może moja ma ciut więcej niż 4tygodnie sporo szybko wyszedł test a może po prostu taka wyszła@Marika92 ładnie piękna beta. Kurcze, masz prawie taką jak ja [emoji14] eh te moje długie cykle. U mnie 6t6d czyli ciąża spokojnie młodsza o 2 tygodnie nawet. Może to i lepiej, bo czekam na wyniki tej trombofilii
27.06.17 Anastazja [*]