reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Marika92 ale wracacie razem??? No to super. Na długo będziecie razem?? Bo Ty kiedys pisałaś o Waszych planach ale zapomnialam ;-) kurcze u Was to jest taka radość. Trochę zazdroszczę podejscia Twojego M do tematu. Mój to taki gruboskórny trochę tzn. Napewno nie potrafi tego okazać. Na drugi dzień po początku poronienia pojechal na 3dni w delegacje eh.... Ale za to ma inne plusy heh.
Pewnie każdy jest inny :) mój się sporo zmienił po stracie, był przy porodzie, widział jak mniw boli jak cierpię i wie że bardzo tego teraz chciałam. Planowaliśmy trochę inaczej że najpierw mieszkanie ale... Każdy dorosły wie czym kończy się seks bez zabezpieczeń [emoji14] i tak wracamy razem :) kilka mc zostanie :) a może i dłużej, zobaczymy, w jego pracy ciężko powiedzieć :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Marika92 no to pięknie. Życzę Ci abyście mogli być w komplecie jak najdłużej ;-) cieszcie się soba jak najwięcej. Należy się Wam. Tak jak i wszystkim tutaj. Jesreście wspaniałą parą i będziecie super rodzicami

@AgaB33 czuję ją w powietrzu :D wiem , że nic nie było żeby BYŁO :D i tak specjalnie zawsze jak ja chce to się przeciąga...mam nadzieje , że z tym clo owulacja będzie koło 15dc . Herbatkę pijam no ale nic na mnie nie działa :p
@Marika92 kochana jak będzie dzidzi to nie da rady na osobno będzie go ciągnęło do Was :D :) i wróci szybciej niż myślisz , rozkręci coś na miejscu :)

Załączniki

• upload_2017-10-27_9-42-15.png
    upload_2017-10-27_9-42-15.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 59
  • upload_2017-10-27_9-42-15.png
    upload_2017-10-27_9-42-15.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 45
@Marika92 bardzo sie cieszę Twoim szczesciem, ale uwazam ze pracujac w zlobku powinnac isc od razu na zwolnienie. Maluchy przynosza rozne choroby, wirusy i bakterie, które sa bardzo grozne dla wczesnej ciąży. Ja bym nie ryzykowala.

@roxie123 u Ciebie cykl sie wydluzyl, ale nadal jest regularny. Moze trzeba sie z tym pogodzic, ze po poronieniach, czy histroskopii moze byc inny, niz sztucznie go regulować. Sama nie wiem. Jestem bardzo ciekawa jak Twoj organizm zareaguje na clo, bo Ty i bez tego mialas dwa jajka, lekarz nie boi sie, ze będzie ich za duzo? Moj gin twierdził, ze skoro jest owulacja to bez sensu ja stymulować, ale to nie jest jakis wybitny specjalista i ja juz sama nic nie wiem. Chyba od @ zaczne pic ziola.
@AgaB33 ja ziola kupuje w Herbapolu, to raczej pewne miejsce.

Wiedziałam że dostaniemy baty od nafoczki :p
@Marika92 a może jednak Mąż wróci tu na stałe skoro będzie dzidzia? :) fajnie byłoby na pewno dla Ciebie mieć rodzinkę w komplecie. No chyba że to Ty pojedziesz tam i zdecydujecie się na życie tam :) tak czy inaczej trzymam kciuki za was i waszego kropka :*
@AgaB33 powtórz te badania żeby wiedzieć na czym stoisz :) a może od razu beta?? :)
@roxie123 kurcze, nie wiem już co Ci doradzić :( herbata z malin, gorące kąpiele, ćwiczenia. Wszystko to już pewnie próbowałas... Wiem że ciąża u ciebie odpada, więc może skonsultuj to ze swoim gin? Niech powie co myśli. Bo dupka odstawiłas w 25 dc o ile dobrze pamiętam, tak?

@Frezja_1 u mnie się cykle rozjechały do 37 dc ja nie miałam tak nigdy co miesiąc jest dłuży a tak być nie może ;/ u mnie clo nie ma na celu zrobić więcej pęcherzyków < chociaż i tak zrobi > tylko wzmocnić jajka jakościowo , i zrobić aby cykl wrócił do 28 :) mówił , że tak będzie lepiej
@roki_1991 sama foczke prosiłam o to bo ja wymiękłam :D
Tak próbowałam wszystkiego ...mimo odstawienia dupka , nie działa , bo owulacja była znowu późno więc musi minąć te 14dni od niej ;/ musze czekać :D ale czuję , że nadchodzi

reklama
Dziewczyny - aż nie wiem co napisać, bo z każdej strony poczułam się tu nie na miejscu.

A potem postarałam się przeczytać jeszcze raz - i doszłam do wniosku, że ciężko przelać Wam słowa w tekst pisany. Bo w każdej wypowiedzi Waszej czuć wielki żal i smutek. A jednak wypowiedzi Wasze były na tyle "ostre", że bardzo raniły osoby będące w odmiennej od Waszej sytuacji. I zaczęła się licytacja, która była skazana na porażkę. Z tego nie mogło wyniknąć nic dobrego.

@Marika92 Mam nadzieję, że z kropką będzie wszystko dobrze i za 8 miesięcy pochwalisz nam się tutaj swoim cudem. Ja bym się jednak chyba nie odważyła na lot samolotem... A Twoja radość normalnie dodaje skrzydeł. Za każdym razem uśmiecham się jak czytam Twój post - widząc jak ludzie potrafią być szczęśliwi.

@roxie123 Ja się mogę z Tobą @ podzielić. Przyszła wredna wczoraj, a już mam jej dość. Ale niedługo startujesz z nowym cyklem - ja coś czuję, że jednak razem z @Funia90 będziesz w ciąży :D

Do góry