reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33 hmmm na razie będę normalnie chodzić do pracy.. Ale nie będę się czaiła by iść na l4 w razie choroby.. Nie chce od razu mówić w pracy o ciąży.. Bo znów jak coś się nie uda (czego nie biorę pod uwagę ale życie różne bywa...) nie chce się tłumaczyć itd.. Także z informacją że jestem w ciąży wstrzymam się (w domu i w pracy) do prenatalnych.. A dalej już jakoś będzie :) najważniejsza osoba wie :) a najpiękniejszy gest jaki dziś wykonał to położył swoją rękę na brzuchu i powiedział "kropka (bo tak do niej mówimy hehe) czuje ze to tata :) <3 myślałam że się popłacze.. Po czym mówię mu że doszło do tego wieczorem po pochówku naszej Anastazji - a on - myślisz że życie za życie? Że dała sobie odejść i dała nam coś w zamian??? Szok... Bo ja pomyślałam to samo

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja po tylu latach nadal zaglądam tu od czasu do czasu. To forum to wsparcie zarówno dla tych dziewczyn które nie mają dzieci jak i dla tych które mają a jednak nie udaje się z takich czy innych powodów. Każda z nas cierpi każda na swój sposób. Nie ma porównania czy mocniej czy słabiej. Zawsze to w nas będzie nie zapomnimy o tym. A licytacja nić tu nie da. Jednej uda się szybciej inna potrzebuje więcej czasu. Nie ma co się kłócić. Wspierajcie się podtrzymujcie na duchu. I nie rezygnujcie. Będzie dobrze. Trzeba wierzyć. A wiara czyni cuda.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 cudownie ja chyba tez bym tak zrobila albo ewentualnoe poprosila o l4 zwykle nie 100 procent tam sa kody popisane na l4 i kazdy sie skapnie co grane a tak jestes chora.

Margotka sie pieknie zachowala i to jest przyklad na to ze nie warto sie spierac juz o to. Wsparcie na tej grupie jest bardzo wazne.Dlatego prosze Was dziewczyny oczyscmy juz atmosfere bo i to nie slyzy naszym brzuchatkom ;) bo chyba za duzo znakow padlo i slow.

reklama
I niektóre słowa bolą dziewczyny naprawdę...typu ze nie wiemy co straciliśmy czy kobieta z dzieckiem mniej przeszła to nie tak . Kilkakrotnie wiem co straciłam i czego mi brak...a Wy tym bardziej wiecie co macie czego my nie mamy no i takie jest życie [emoji8]
Jedna z Was pisała ile kobiet tyle sytuacji .
Ale po raz setny powtarzam nie chodzi o straty ! Mierzenie sie kto ma gorzej...
Chodzi o pocieszenie...
Tutaj każda ma swój ból swoje przeszła. Nie mamy prawa porównywac cierpienia ! każdy ma swoje ...
Po ludzku podsumuje ...bo jak się pisze z emocjami to nie jest rozmowa tylko jednak tekst czytany gdzie każdy rozumuje po swojemu.
Chodzi o to że kobieta która cierpiała po stracie dziecka a która dziecko ma mimo wszystko jej przyszłość nie jest przesadzona , że matką nie będzie bo już nią jest zaś ta druga ciągle myśli czy ma jakieś szanse aby matka kiedyś zostać . Przy czym tak samo odczuwa stratę i jej konsekwencje jedna jak i druga.

Po drugie osobiście ja ... a znacie mnie tutaj już szmat czasu zawsze daje Wam swoje serce i też chciałabym być zrozumiana .

Po trzecie nie można się kłócić bo to nie o to chodzi...ja nie potrzebnie czy potrzebnie wtracilam komentarz do rozmowy , który został źle zrozumiany i się posypało .
Chcialam troszkę poprzeć bezdzietne w ich beznadziejnej sytuacji i jakoś Wam to zobrazować jednak lawina się posypała i nie tak miało być...
Tutaj piszemy tylko słowa ale wspierajmy się spróbujmy postawić czasami na miejscu drugiej osoby może wytłumaczyć bez emocji .
Ja się wycofuje bo nie chce prosić o zrozumienie jeśli ktoś nie chce rozumieć...bo ja zawsze staram się chociaż często bez wytłumaczenia nie umiem zrozumieć
Ale naprawdę...wazne jest dawać swoje serce innym
Z tym Was dziś zostawiam

@...Margotka9022... my się zrozumiałysmy na szczęście [emoji8][emoji8][emoji8]

Dobranoc ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry